Laikykis! viskas bus gerai !!
Jenifer - stiprybes tau ir tavo seimai
jenifer,susapnuosi savo turta,susapnuosi,palauk as taip noriu tiketi,kad ji tau sypsosi...JI turi tau sypsotis apkabinu tave,,,
Jenifer27, sirdele laikykis, dieve kaip tau sunku,nebezinau kaip paguosti.Laikykis, tu esi reikalinga pasauliui, tu privalai buti MAMA, nes tu tokia nuostabi esi, tu ja susapnuosi, tu ja pajausi kitaip, gal kitu pavidalu, ji tikrai yra salia taves ir niekada taves nebepaliks.Mes su tavimi......
STIPRYBĖS
Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų - paskambink man. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos.
Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų - paskambink man. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos.
QUOTE(Jenifer27 @ 2006 02 18, 01:29)
Kaip man sunku, nebegaliu....
Šiandien lygiai 4mėnesiai kaip jos nebeturiu. Verkiu, negaliu, naktis, o aš mintyse vis atsiprašinėju ir maldaju savo angelo atleidimo už vuską ką padariau ne taip, hal aš tiesiog neverta būti mama?
Šiandien lygiai 4mėnesiai kaip jos nebeturiu. Verkiu, negaliu, naktis, o aš mintyse vis atsiprašinėju ir maldaju savo angelo atleidimo už vuską ką padariau ne taip, hal aš tiesiog neverta būti mama?
Jenifer, tu buvai ir esi savo dukruzei pati geriausia mama. Juk ji pati tave pasirinko, kad butent TU butum jos MAMA, nes zinojo, kad ji bus labai mylima. Ji tave labai myli ir zvelgia i tave is ten kur dabar yra, ten jai tikrai gerai. Duos Dievas, Jus susitiksite. Gal ji grizdama, pasikvies ir broliuka ar sesute. Tu tikrai verta buti mama.
Labai sunkus tau sis laikas, reikia ji kazkaip isbuti isliudeti, kad galetum atgimti tolesniam gyvenimui.
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 20, 18:28)
Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
Gražūs žodžiai, dėkui...
Stiprybes tau ir tavo vyrui
Verkiu, negaliu sulaikyt ašarų Dieve, kaip skaudu. Nerandu žodžių, nors taip daug ką norėčiau pasakyt. Laikykis
Pagaliau susapnavau Ją net du kartus. Bet abiejais kartais JI buvo gyva, kartu su mumis, nei labai mažutė, nei paaugusi, na kokių 4 mėnesiukų. Ji gulėjo manant krūtinės ant pilvuko, ko niekada dėl savo ligos nedarydavo, Jai tai labai nepatikdavo. Juokėmės, buvome laimingi ir linksmi visi, o aš pasakiau savo vyrui: - tu pasižiūrėk, juk JI lygiai tokia pati kaip ir Karolytė, tiesiog identiška...
Dabar jaučiuosi kažkaip ramiau...
Dabar jaučiuosi kažkaip ramiau...