Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

Mane labai sudomino Kristinos gabumai. Ar nezinote, ar yra kur nors internete apie tas gyvenimo,likimo linijas pasiskaityti . O gal Kristina galetu mums smulkiau paaiskinti, tai labai idomu! unsure.gif

Istvermes tau, Jenifer, grazus tavo angeliukas ! wub.gif
Atsakyti
O Dieve... Ir aš dar skundžiuosi savo gyvenimu...
Didelė užuojauta jūsų šeimai
Atsakyti
Su siaubu ir asaromis akyse skaiciau tavo istorije,Jenifer.visos su didziulia sirtgela tau nori padeti.Dalinkimis skausmu su Jenifer,kad jai maziau tektu.Stiprybes tau Jenifer ir tavo seimai.
Atsakyti
dėkoju, merginos, tikrai labai labai ir iš visos širdies. wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir labai gailiuosi, kad jos nepaskaičiau anksčiau ir neprisidėjau malda prie visų Jūsų. Dabar tik galiu melsti į dar vieną Angeliuką, kad padėtų savo šeimai.
Jenifer, niekaip negalėjau atsipeikėti viską perskaičiusi ir visą dieną Tavo tragedija neišėjo iš galvos,vis galvojau kodėl? Taip pat klausiau, kai vyro puseserė neteko savo 4,5 metų sūnaus, jis taip pat gimė su širdelės yda ir daktarai visada sakė, kad jis 6 gimtadienio nesulauks. Rašei, kad Tavo gyvenimo istorija sudėtinga, tai pamaniau, kad mažutė Tau norėjo pagelbėti, tik ji tai gali daryti dabar, kai saugo Tave, tik turi išmokti suprasti ženklus, galbūt sapnus, galbūt netikėtas mintis. Žinau, kad žodžiai menka paguoda Tau, bet geri palinkėjimai, palinkėjimai iš visos širdies keliauja į Dangų ir apgaubia mus nematoma skraiste. Kad ši skraistė būtų dar šiltenė, saugesnė, ramesnė ir aš iš visos širdies linkiu Tavo šeimai stiprybės ir ramybės.
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2006 01 18, 22:20)
Perskaičiau visą temą ir labai gailiuosi, kad jos nepaskaičiau anksčiau ir neprisidėjau malda prie visų Jūsų. Dabar tik galiu melsti į dar vieną Angeliuką, kad padėtų savo šeimai.
  Jenifer, niekaip negalėjau atsipeikėti viską perskaičiusi ir visą dieną Tavo tragedija neišėjo iš galvos,vis galvojau kodėl? Taip pat klausiau, kai vyro puseserė neteko savo 4,5 metų sūnaus, jis taip pat gimė su širdelės yda ir daktarai visada sakė, kad jis 6 gimtadienio nesulauks. Rašei, kad Tavo gyvenimo istorija sudėtinga, tai pamaniau, kad mažutė Tau norėjo pagelbėti, tik ji tai gali daryti dabar, kai saugo Tave, tik turi išmokti suprasti ženklus, galbūt sapnus, galbūt netikėtas mintis. Žinau, kad žodžiai menka paguoda Tau, bet geri palinkėjimai, palinkėjimai iš visos širdies keliauja į Dangų ir apgaubia mus nematoma skraiste. Kad ši skraistė būtų dar šiltenė, saugesnė, ramesnė ir aš iš visos širdies linkiu Tavo šeimai stiprybės ir ramybės.

Dėkoju, tikrai sušildantys ir prasmingi Tavo žodžiai.
Ženklai....
Laukiu jų, ieškau, gal kitur ir primetu, kad tai ženklas, bet man nuo to geriau, o tai niekam nekenkia...
Kai nusišypso koks iaus vaikiukas, įsivaizduoju, kad tai JI per Tą vaikiuką man siunčia savo šypsenėlę....
Labai sunku, žiauru...
Atsakyti
QUOTE(Gabrielyte @ 2006 01 17, 12:17)
Mane labai sudomino Kristinos gabumai. Ar nezinote, ar yra kur nors internete apie tas gyvenimo,likimo linijas pasiskaityti . O gal Kristina galetu mums smulkiau paaiskinti, tai labai idomu!  unsure.gif

Istvermes tau, Jenifer, grazus tavo angeliukas !  wub.gif

atsiprašau -niekuo negaliu padėti ,nes tai -ilgos studijos.apie chiromantija verčiau knigyne nusipirkite knygų ,tikrai pramoksite tiek ,kad artimųjų rate tai bus smagus užsiėmimas.tik net pažinus linijas negalima žmogui atskleisti tiesos ,kol neapskaičiuosite visų išėjimo taškų, kol nesujungsite visų ženklų ženklelų.tarkim ,gali būti avarija ,žmogus žus.o kita linija parodo ,kad tai-savižudybė ir t.t linkiu užsiimti šiuo mokslu-tikrai verta ir idomu ,sėkmės
Atsakyti
Neturiu pati vaikuciu, i supermama uzklydau netiketai, pasidare idomu kaip cia viskas, nes mano drauge turi susilaukt vaikiuko siom dienom 4u.gif
Bet as ne apie tai. Viena is pirmuju kartu kai cia klaidziojau, spali atrodo, uzmaciau ir Tavo, Jenifer tema, jog pasimelstume uz Karolyte. Taip ir liko. Keliavau namo is universiteto ir niekaip is galvos man tavo dukryte neiskrito. Asaras rijau gerklej ir atrode bet ka padaryciau net ir budama taip toli, kad tavo mergyte pasveiktu. Tikejau tuo. Per Kaledas pagalvojau apie Karolina. Galvojau, kad tikriausiai visi dziaugiates ir ji pasveiko. Tik siandien uzsukau cia. verysad.gif Nezinau kaip paguosti mama, nezinau ka pasakyti. Tavo Karolina labai grazi (maciau nuotraukas) ir tai, jog ji pasake, kad sugris, mane labai sujaudino. Tokio amziaus, o sitaip snekanti mergaite. Ji tikrai ypatinga. Turbut tai zaizda sirdy visam gyvenimui, bet mamos tuo ir skiriasi nuo tokiu kaip dar esu as- jos stiprios, jos mamos. O gal jau kitas angeliukas tave nusiziurejo ir laukia, kol gales parnest dziaugsma i namus.. viena grazia diena. Tau puikiai sekasi, tavo mergaite dziaugiasi turedama tokia mama.

Nuosirdziai Jurgita
Atsakyti
o Dievuli! Kokia Tu stipri wub.gif Kokios Tavo mintys, eilerasciai .....
JI tikrai neisejo - ateis paglostys mamos garbana, pasitiks prie duru teti, surinks seses ir brolio zaislus ... Jai bus gera savo laimingoje ir darnioje seimoje .....
Neverk, mama, negraudink manes, apkabink teti .... bukim visi kartu ..... Ramuma sugris, as noriu to ...., as visada busiu salia .... TIKEK tuo ....
Atsakyti
Ačiū Sandra, ačiū Jurgita.
Kodėl visoms atrodo kad aš stipri?
Man pačiai rodosi visiškai atvirkščiai....
Jūsų žodžiai mane sugraudino vėl, visko būna, oi būna ir žinau kad dar bus....
Atsakyti
Krito si tema i akis...pradejau skaityt nuo pradziu...skaiciau skaiciau...galvojau nu va jau tuoj...jau tuoj...ta laiminga pabaiga....Ir kai perskaiciau kad tavo dukryte pavirto angeliuku...negalejau patiket.... cry.gif cry.gif sedejau prie kompo vidury nakties ir kukciojau kaip kudykis..... cry.gif cry.gif
Tavo eilerasciai tokie pilni meiles begalines...ilgesio....jau tokie uz sirdies griebiantys....
Rasyk ir toliau...kuryba labai palengvina kancias (kai man buna negera visada kuriu eiles )...be to savo eilerasciuose...palieki dalele saves ir savo dukreles...o tai amzina...

Nieko nerasai apie vyra...kaip jis su tuo taikosi? Nu nenoriu i dusia lyst...bet visgi praradot abu...o issilieji mamulem tik tu....

Jos jau nebera...
Jau ir ne bus...
Tik meile liks sirdy...
Viltis...kad Ji sugris....

Dieve...kai pagalvoju...atiduociau tau Tai kas sumazintu begalini tavo skausma.....jei tik tureciau.... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 02 06, 03:40)
Krito si tema i akis...pradejau skaityt nuo pradziu...skaiciau skaiciau...galvojau nu va jau tuoj...jau tuoj...ta laiminga pabaiga....Ir kai perskaiciau kad tavo dukryte pavirto angeliuku...negalejau patiket.... cry.gif  cry.gif  sedejau prie kompo vidury nakties ir kukciojau kaip kudykis..... cry.gif  cry.gif 
Tavo eilerasciai tokie pilni meiles begalines...ilgesio....jau tokie uz sirdies griebiantys....
Rasyk ir toliau...kuryba labai palengvina kancias (kai man buna negera visada kuriu eiles )...be to savo eilerasciuose...palieki dalele saves ir savo dukreles...o tai amzina...

Nieko nerasai apie vyra...kaip jis su tuo taikosi? Nu nenoriu i dusia lyst...bet visgi praradot abu...o issilieji mamulem tik tu....
Jos jau nebera...
Jau ir ne bus...
Tik meile liks sirdy...
Viltis...kad Ji sugris....

Dieve...kai pagalvoju...atiduociau tau Tai kas sumazintu begalini tavo skausma.....jei tik tureciau.... verysad.gif

Ačiū, ačiū Tau labai, bet nereikia, nieko niekam neatidavinėk savo, nes tai skirta tik tau...
Taip kaip ir mums šis skausmas ir netektis...
Mano vyras sunkiai visa tai pergyvena, bet mes pasikalbame, išsiverkiame, kartais elgiamės keistai, bet suprantame vienas kitą, nes jei taip darome, vadinasi, mums nuo to geriau, o dabar norime vienas kitam kad tik būtų geriau. Jis labai geras žmogutis, tikrai. Tik nebėra mums ką veikti kai netekome jos, nes viską, savo laisvą laiką, savo meilę, švelnumą ir viską viską atiduodavome jai, pamiršdami visas negandas, sunkumus ar skausmą, koks jis tada buvo.
Dabar tušti namai, tuščios širdys, reikia užpildyti jas, ir mes abu puikiai žinome, kas tai padarytų, bet norime tam tinkamai pasiruošti...
Atsakyti