QUOTE(Jenifer27 @ 2005 12 17, 08:00)
Dar per anksti, Sultone, dar per anksti, jaučiu, kad esu visiškai tuščia ir kad nieko negalėsiu duoti naujai gyvybei, mažuliai, jaučiu, kad ir vėl bus mergytė, ir jaučiu, kad į ją sugrįš Karolinytės siela, nes man JI pati pasakė: -aš sugrįšiu, mama....
Žinau kad pajausiu tai, bet kad ir kaip ten bebūtų vis tiek juk kiekvienas vaikelis yra mylimas, bet tikiu ir laukiu šio stebuklo...
Kol kas tam ne laikas...
Žinau kad pajausiu tai, bet kad ir kaip ten bebūtų vis tiek juk kiekvienas vaikelis yra mylimas, bet tikiu ir laukiu šio stebuklo...
Kol kas tam ne laikas...
dieve...
palaikau tave kaip galiu,jenifer...o JOS zodziai-"as sugrisiu,mama"-neisivaizduojmo graudaus dziaugsmo asara...
labai tave uzjauciu del dukrytes...
zinau,kad kol pats nepatiri tokios netekties,negali suvokti zmogaus skausmo,ir jokie zodziai negali paguosti...
bet buk stipri,kabinkis i gyvenima..tavo mazyte visada bus salia taves,ji noretu matyt tave stipria,ryztinga
sekmes tau
zinau,kad kol pats nepatiri tokios netekties,negali suvokti zmogaus skausmo,ir jokie zodziai negali paguosti...
bet buk stipri,kabinkis i gyvenima..tavo mazyte visada bus salia taves,ji noretu matyt tave stipria,ryztinga
sekmes tau
QUOTE(Mazyylee @ 2005 12 19, 19:41)
labai tave uzjauciu del dukrytes...
sekmes tau
sekmes tau
Dėkoju....
Ramiu jums Šv.Kalėdų. Lai šis stebuklų metas atneša į jūsų širdis ramybę ir susitaikymą. Stiprybės Jums, brangieji!
QUOTE(Bertike @ 2005 12 21, 11:09)
Ramiu jums Šv.Kalėdų. Lai šis stebuklų metas atneša į jūsų širdis ramybę ir susitaikymą. Stiprybės Jums, brangieji!
Labai ačiū, jums visoms bei jūsų šeimoms ramių ir šiltų kūčių, sočių ir laimingų Šv.Kalėdų...
QUOTE(artita @ 2005 12 22, 09:45)
Jenifer27, linkiu ateinanciais metais tau stiprybes ir ramybes, busi dar laiminga patikek,zinau lauki Kaledu stebuklo...deja...esi stipri ir toliau buk tokia, tikiu Kuciu nakti tavo angelelis bus su tavimi spane....buk stipri...kaip tavo darbo paieska?
Dėkui už palinkėjimus, aš irgi be galo laukiu tos stebuklų nakties....
O darbo visiškai jokio nerandu....
Pasiilgau tavo balso....
Tavo rankelių šilumos...
Vis dar krūpteliu nuo garso,
Nuo ateinančios dienos.
Nors žinau, kad tas laukimas
Kaip pavargėliui našta,
Amžinas vilties nešimas
Tarsi gęstanti liepsna...
O tik pūstelti bereiktų
Ir nušvistų kaip kadais
Ne, aš praeities nekeikiu,
Gyvenu jos atšvaistais.
Ir tik ilgesys dar kartais
Įsibrovęs paslapčia
Lyg benamis šuo ties vartais
Tyliai stūgauja nakčia...
Gerų ir šiltų švenčių visoms ir visiems....