Čia Karolytės, mano mamos eilėraštis JAI, ji mylėjo myli ir mylės JĄ labiau už gyvenimą....
Rankytę savo mano rankon dėjai,
Vis sukomės kartu...
Klegėjai TU, šypsojais linksma,
Bučiavomės abi...
Dabar toj rankoj tik iliuzija,
Vien ašarom prausiuos...
Kasdien vis labiau TAVĘS ilgiuos....
TAVĘS, širdele mano.
Tokios kaip TU
Tokios kaip TU pasaulyje nėra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bet kokios jėgos pašnibždėtų,
Ką tokio padaryt turėčiau,
Tikėk, aš viską padaryčiau,
Tegul paskui dulke pavirsčiau....
Gilus zodziai...Grazus zodziai...
Meldžiuosi ir tikrai žinau, kad dievas gailestingas išgelbės tavo mergytę. Tu mamyte, būk stipri ir dukrytė pasveiks, tikėk stebuklu.
Sveikutės. Dėkui už gerus žodžius.
Kai vyras ištempia iš namų, tai gerai, o šiaip tai klaikiai...
Norėčiau kokį darbelį susirasti, jau norėčiau, manau tai į gerą?Kaip jūs manote?
Gal kas žinote kokį?
bet kokį, aš darbo nebijau...
Kai vyras ištempia iš namų, tai gerai, o šiaip tai klaikiai...
Norėčiau kokį darbelį susirasti, jau norėčiau, manau tai į gerą?Kaip jūs manote?
Gal kas žinote kokį?
bet kokį, aš darbo nebijau...
Sveika,
Uzeinu cia i tavo skyreli kasdien, smagu girdeti, kad po trupuciuka grizti i gyvenima. O darbuka tai tikrai surasi, norinciam dirbti zmogui tai tikrai ne beda, jei jau niekaip nepavyks, parasyk man i asmenine.
Laikykis.
Uzeinu cia i tavo skyreli kasdien, smagu girdeti, kad po trupuciuka grizti i gyvenima. O darbuka tai tikrai surasi, norinciam dirbti zmogui tai tikrai ne beda, jei jau niekaip nepavyks, parasyk man i asmenine.
Laikykis.
Nu tu saunuole, taip ir toliau laikykis...ieskok darbelio bet kokio nes tikrai tau pravers,kad ir ne pinigine prasme, bet ir moraliskai, pades isijungti vel i gyvenima...tikrai padeciau,bet kad as kitam mieste...o darbeli susirasi, kaip domukio mama rase,norinciam dirbti tikrai ne beda.O kur anksciau dirbai nenori sugristi?Ar nepriima?
Sveikutės, tikrai nenoriu grįžti kur dirbau, nes ko gero tokiose situacijose kokia buvo maniškė pasirodo kokie yra iš tikro žmonės....
O darbo ieškau senokai, ir patikėkite, tikrai nerandu, siunčiu savo CV, bet jokio atsako iš niekur negaunu....
O darbo ieškau senokai, ir patikėkite, tikrai nerandu, siunčiu savo CV, bet jokio atsako iš niekur negaunu....
O kokio tu darbo ieškai? Kokia tavo specialybė?
Jenifer, labai labai tave užjaučiu