ir , JŪS tiktros
Tu sakei: - Aš grįšiu, mama,
Aš tariau, jog lauksiu amžinai...
Tas skausmas širdyje ir ilgesys beribis,
Atrodo sugraskys į gabalus mane.
Jaučiu TAVE kas dieną, kas minutę,
Nėra akimirkos, kad nemąstyčiau aš apie TAVE,
Bet... Taip yra, ir nieko nepakeisi.....
Esi šalia, tačiau ne mano glėbyje.
Tu ateini sapne beveik kas naktį
Tai Dievo, TAVO didelė manlonė man,
Kad aš galėčiau "išgyventi:
Ir nepalužčiau neturėdama Tavęs šalia.
Kalėdos jau artėja - stebuklų metas
Stebuklo laukiu vieno ir nerealaus....
Apglėbt TAVE tvirtai, manasis ANGELE,
Ir likti taip per amžių amžius amžinai....
Šį eilėraštį sukūriau kažkurią bemiegę naktį....
koks gražus eilėraštis . Tikiu, kad tavo angelas tavimi tikrai didžiuojas .
tiek daug noreciau pasakyti bet kai pradedu rasyti nerandu zodziu
QUOTE(tenelga @ 2005 12 08, 11:02)
tiek daug noreciau pasakyti bet kai pradedu rasyti nerandu zodziu
Čia nereikia žodžių, čia jų net nėra...
Tokiose situacijose pritrukstam zodziu paguodai...
Laikau asaras is visu jegu(darbe esu, negaliu asaroti...)..
Jenifer27,
Auksciausiasis taip nusprende, taip turejo, matyt, buti..Mes tokie bejegiai...
Tavo mazute-beveik mano maziaus bendraamze..
Sirdis , atrodo, plysta..
Stiprybes Tau, brangioji
Tikek, kad jai dabar gerai..Ji su Tavim.Ir bus per amzius su Tavim..
Laikau asaras is visu jegu(darbe esu, negaliu asaroti...)..
Jenifer27,
Auksciausiasis taip nusprende, taip turejo, matyt, buti..Mes tokie bejegiai...
Tavo mazute-beveik mano maziaus bendraamze..
Sirdis , atrodo, plysta..
Stiprybes Tau, brangioji
Tikek, kad jai dabar gerai..Ji su Tavim.Ir bus per amzius su Tavim..
Labai garazus eilerastis. Jus tikrai susitiksite, bet tai bus veliau.... o tada laikysi gelbyje savo ANGELELI.
zinai, Jenifer27, tavo Karolina nemire-ji tik isejo i kita pasauli...isejo i beprotiskai grazu, spalvota, silta pasauli...i pasauli, kuriame nera blogio ir skausmo, kur nera liudesio ir asaru...zinai, brangioji, sako,kad Dievas i si pasauli anksciausiai paskviecia tuos, kuriuos myli labiausiai...
Jenifer gal per velai as cia ilindau ir per vėlai siunčiu gyliausią užuojautą tik šendien perskaičiau kas įvyko beveik prieš du mėnesius Labai užjaučiu Mačiau nuotraukytės kokia graži buvo mergaitė ir kokia laiminga buvo jusu šeima, o žiūrėdama laidotuvių nuotraukas verkiau nepaisant to kad esu darbe :cry. Labai užjaučiu neįsivaizduoju ka as tokioj situacijoj daryčiau tikrai neištverčiau pulčiau kartu su angeliuku :cry. Pavydžiu tau stiprybės. Laikykis nepalūžk. Paskaičius tavo istoriją susimačiau kiek mes laiko išeikvojam pykdamiesi o kai galėtumėm džiaugtis gyvenimu juk jis toks trumpas
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 12 09, 08:36)
Čia nereikia žodžių, čia jų net nėra...
as tik skaiciau apie tavo skausma ,bet pati parasyti nerasdavau zodziu,zinau ka jauti,pati per ta perejau,mano mazutei tebuvo menesis ir 10 dienu,kai dievas ja pasieme....praejo jau 10 metu,bet skausmas lieka ,tustuma sirdyje taip pat,negaliu tau pasakyti,kad laikas uzgydys zaizdas,nes taip nebus,turiu mergyte 3 metuku ir kai ji gime jauciausi siaubingai,nes maciau mano angeliuka joje,tas pats veidukas ,sypsena...tik tiek ,kad mamos sirdis yra nepaprastai stipri,net pacios to nezinom ,kiek daug mes galim isgyventi.atsitikus nelaimei ,pasineriau i kazkoki stebuklo laukimo pasauli,bandziau isivaizduoti,kad tai tik sapnas,kosmaras is kurio as pabusiu,deja...as iki siol negaliu pateisinti dievo poelgiu,nes nesuprantu kodel mazi ,nekalti angeliukai iseina,bet tai jau ne musu valioje,mes galime tik bandyti susitaikyti su tuo ir eiti pirmyn,tikintis stebuklo...as ji turiu,ir tau linkiu ji surasti,noriu palinketi,kad ateinancios kaledos atnestu stebukla,kuris tau padetu isgyventi,idetu sypsena i lupas ir akis...linkiu stiprybes,meiles ir vilties
Tu nuostabi mamyte, tikra saunuole, kad neuzsidarai savyje, kad pasidalini savo skausmu, o angeliukui, manau taip gera ziureti i tave, kad taip randi stiprybes. Ji kartu amzinai. Ji salia.