Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

Labai labai tave uzjauciu, tokios lemties nepalinketum net didziausiam priesui. Is pradziu net nedrisau Tau rasyti...Taip baisu.

Zinau, kaip skaudu, ir koks tau dabar atrodo neteisingas gyvenimas. Bet niekas zmogui neduoda net skausmo uz dyka, net paties didziausio skausmo niekas neduoda veltui...tavo gyvenime tikrai nusvys dar saule, patikek...juk tu esi labai labai stipri, tu sugebesi isbristi is sito baisaus liudesio ir tikrai sugebesi ivertinti viska, ka tau likimas dovanos, o jis tikrai tau stengsis atlygynti ir uz sita BAISIA skriauda ir netiesa...
Atsakyti
Jūs nuostabios, ačiū Jums, skaitau tai ką rašote ir mane tai drąsina, teikia vilties ir pasitikėjimo....
Bet man vis kyla klausimas ar JI manimi didžiuojasi, ar aš Jai buvau gera mama....
Atsakyti
Jenifer, tu tikrai buvai ir esi pati nuostabiausia MAMA... wub.gif Tikėk tuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 12 07, 09:55)
Bet man vis kyla klausimas ar JI manimi didžiuojasi, ar aš Jai buvau gera mama....

Žinoma, Tu JAI buvai ir... esi gera MAMA ir visada Ja būsi... VISADA... Tu iš savo pusės padarei VISKĄ, kas JAI buvo geriausia... Ir niekada tuo neabejok...
Atsakyti
Tikiu, kad tavo angelelis stebi tave ir didziuojasi tokia mama kaip tu!!!
Atsakyti

Patikėk, esi tikrai nuostabiausia MAMA
Atsakyti

Aišku didžiuojasi, buvai, esi ir būsi GERA, NUOSTABI MAMA 4u.gif
Atsakyti
STIPRYBĖS, VILTIES, DIEVO PALAIMOS IR TIKĖJIMO, LABAI DIDELIO,STEBUKLAI VYKSTA, TIKĖKIME JAIS
Atsakyti
QUOTE(REGIGINUKAS @ 2005 12 07, 22:47)
STIPRYBĖS, VILTIES, DIEVO PALAIMOS IR TIKĖJIMO, LABAI DIDELIO,STEBUKLAI VYKSTA, TIKĖKIME JAIS

Kažkur baigiasi laimingas, kažkur prasideda nelaimingas gyvenimas.
Jis irgi kažkada baigsis.
Nėra tikslios ribos.
Kiekviena pabaiga yra kažko pradžia...

Stiprybės jums...
Atsakyti
Stiprybės tau ir visai tavo šeimai,laikikytės.
Atsakyti
Mama bet kokiam vaikui ir bet kuri, ir bet kokia yra pati geriausia, tobuliausia, mylimiausia, todel ir neklausk saves to. I toki klausima nieks negali atsakyti...Juk niekur nera grynu spalvu- nei balta tobula, nei juoda.

tu dar tapsi mama, tu dar gyvensi naujame zmogutyje...

Zinai, mes keturis metus niekaip nesulaukem vaikelio- antrojo. Jau pasidare tikrai neramu. Vyras palaidojo teti. Jo paliktus pinigus panaudojom namo statybai ir bebaigiant statyti- padidejo seima. Atrode, tarsi sugrizo tas zmogus- pagalvojo pasistatet nama ir as sugrizau i savo uzsitarnauta troba. Mazoji kuo rimciausiu veidu skaito knygas, tarsi prisimena is ano gyvenimo raides....Sugris dar tavo vaikelis kitame. Patikek.
Atsakyti
Tu nuostabiausia MAMA savo angelėliui.Ji tavimi didziuosis ir melsis, kad mamytei būtų lengviau iškęsti šį išsiskyrimą.Mes taip pat už jus meldžiamės, ir linkim kuo didžiausios stiprybės
Atsakyti