Dėkui, bet iš tiesų nėra čia kuo žavėtis, juk gyviems kapų nėra, o gaila.....
Nors nemaniau, kad aš tai ištverčiau, kad esu tokia stipri, o jei dar sužinotumėte visą mano kraupaus gyvenimo istorija.....
Pasimeldem uz angeliuka Karolyte
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 11 16, 02:05)
Dėkui, bet iš tiesų nėra čia kuo žavėtis, juk gyviems kapų nėra, o gaila.....
Nors nemaniau, kad aš tai ištverčiau, kad esu tokia stipri, o jei dar sužinotumėte visą mano kraupaus gyvenimo istorija.....
O gal tu pasipasakok, tikrai turėtų palengvėti.Kad ir kokia tavo gyvenimo istorija, gal nėra jau ji tokia baisi.Juk buvai laiminga, turi vyrą, kuris manau tave be proto myli, savo gyvenimo šviesuliuką, ir ateityje dar daug gražių dalykų laukia.
Jenifer-27, gal gali patikslinti mišių laiką. Manau galėtume sudalyvauti.
QUOTE(Jolama @ 2005 11 16, 21:24)
Jenifer-27, gal gali patikslinti mišių laiką. Manau galėtume sudalyvauti.
Šsštadienį 9.30h kalbamas rožančius už mirusius, 10.00h mišios. Bet žinote, kunigas nelaikys už ją mišių, sakė, kad už tokius angelėlius nereikia, reikia į juos melstis, o me už juos, tiesiog prieš mišias nueisiu pas kunigą ir paprašysiu, kad nors paminėtų ją. Taigi, gal nevarkite, pasimelsikite šiandien už JĄ nameliuose, nes šiandien lygiai mėnuo....
Būkite su savo mažulėliais namie, nesišaldykite, malda visur išgirstama, juk sako, kadd Dievas yra visur....
...apsiverkiau, bežiūrėdama nuotraukytes to mažo angeliuko... Dirbu ligoninej, kartais pačiai atrodo, kad esu jau "pripratus" prie mirčių...Bet kai miršta tokie mažučiukai angelėliai - nesuprantu aš to, KODĖL? Teko laidoti draugės 5 metukų sūnelį...verkėme visi, nes gyvenimas atrodo toks neteisingas tokiomis akimirkomis...
Perskaičiau Tavo istoriją, peržiūrėjau nuotraukytes... Taip norėtųsi kuo nors padėti... Nežinau, ką parašyti, trūksta žodžių, tik toks keistas jausmas spaudžia širdį... Nuoširdžiai užjaučiu.
Tkrai užjaučiu, žaviuosi tavo stiprumu.....Jei kažką Dievas iš mūsų atima, žinok, grąžins dvigubai....
laikykis, nes gyvenimas tai pasaka, kai mes joje dalyvaujame...sutinkame brangius zmones ir zinome, kad is atminties jie nebus isbraukti, nors gyvenime daug kas keiciasi...nors ir sunku, kartais ir issiskyre mes zinome, kad zmogus gyvas, nors kai nematome, skauda labai skauda...bet turim tiketi, kad tas zmogus gyvas zmoniu sirdyse, mintyse, tikejime...buk stipri ir ka praradai, stenkis atgauti dvigubai, kad galetum dziaugtis pilnai, nes turi atsiimti dziaugsmo, laimes ir meiles su kaupu, tiek kiek praradai, dar daugiau atrasi...sekmes!!!!!!!!!
Perskaiciau viska,nuotraukos nuistabios..laidotuviu neatidare,oraso user name ir password.
Jenifer, man teko laidoti 9 paru brolio kudyki,beje tai ivyko taip pat santariskese,perpyle ne ta krauja..zinau ta skausma..Tave verta pagirti,kad moki byti stipri,Tavo mazasis angelelis didziuojasi Tavimi,savo MAMA is virsaus.tokia lemtis,nuo jos nepabegsi,bet guodzia mintism kad visi ten susitiksim..
buciuojam Tave
Jenifer, man teko laidoti 9 paru brolio kudyki,beje tai ivyko taip pat santariskese,perpyle ne ta krauja..zinau ta skausma..Tave verta pagirti,kad moki byti stipri,Tavo mazasis angelelis didziuojasi Tavimi,savo MAMA is virsaus.tokia lemtis,nuo jos nepabegsi,bet guodzia mintism kad visi ten susitiksim..
buciuojam Tave
Ačiū Jums visoms už paguodos ir palaikymo žodžius.
Vakar buvo negera, labai negera širdyje, visą dieną, nes jaučiau, kad JOS šalia manęs nėra, bet vakare, kai atsiguliau miegoti, jaučiau kaip JI atėjo ir atsigulo, prisiglaudė man virš galvos, užmigau laiminga ir rami kaip kūdikis....
Vakar buvo negera, labai negera širdyje, visą dieną, nes jaučiau, kad JOS šalia manęs nėra, bet vakare, kai atsiguliau miegoti, jaučiau kaip JI atėjo ir atsigulo, prisiglaudė man virš galvos, užmigau laiminga ir rami kaip kūdikis....
Visa sirdimi su jusu seima.
Malda prasysiu, kad Dievas saugotu angeliuka.
Malda prasysiu, kad Dievas saugotu angeliuka.