meldžiuosi už jus ir jūsų dukrele,kuriai tikiuosi danguje gera
Uzuojauta
Kaip viskas tuscia ir beprasmiska, jei lyginsime su gyvybe... Skanesnis kasnis, naujesnis rubas, niurus oras. Niekas, visiska smulkmena...Meile niekada nesibaigia.
Meile kantri, meile maloninga, ji nepavydi, meile nesididziuoja ir neispuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neiesko sau naudos, nepasiduoda piktumui, pamirsta, kas buvo bloga, nesidziaugia neteisybe, pritaria tiesai. Ji visa pakelia, viskuo viliasi ir visa istveria. Meile niekada nesibaigia.
(Sv. Paulius, Naujasis Testamentas)
Meile kantri, meile maloninga, ji nepavydi, meile nesididziuoja ir neispuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neiesko sau naudos, nepasiduoda piktumui, pamirsta, kas buvo bloga, nesidziaugia neteisybe, pritaria tiesai. Ji visa pakelia, viskuo viliasi ir visa istveria. Meile niekada nesibaigia.
QUOTE(-Linda- @ 2005 11 05, 20:56)
Kaip viskas tuscia ir beprasmiska, jei lyginsime su gyvybe... Skanesnis kasnis, naujesnis rubas, niurus oras. Niekas, visiska smulkmena...Meile niekada nesibaigia.
Ačiū, žinau šiuos žodžius, jie nuostabūs, bet viskas juk tik žodžiai, o gal ne???......
Kai sirgo man labai brangus zmogus, nezinojau ko griebtis. Tik ziureti ir laukti uzgesimo buvo beprotiskai sunku. Is pradziu dar buvo menka viltis, kad gal dar ne viskas, gal ne pabaiga?? Buciau dariusi bet ka, kas padetu pakeisti situacija. Nuo religijos buvau nutolusi, tad ir i baznycia eiti, melstis, maldauti man jau neatrode teisinga. Juk jei nesilankiau, kai man buvo gera, kodel KAZKAS, kas yra auksciau uz mus, turetu man padeti sunkia akimirka. Beviltiska, kai nieko negali padaryti. Laidotuves praejo kaip sapnas- na surmulys ir visokie bla bla bla. Paskui tustuma, absoliuti. Nieko nenori ir nieko nereikia. Tuscias pasaulis. Draugas nuveze i Kryziu kalna, i baznycia nesinorejo, bet butent kazko tokio, svento, reikejo. Uzsukau i vienuolyna salia esanti, nerealiai grazi ir rami vieta. Pro koplycios langa matosi Kryziu kalnas, jauku, tokia aura tiesiog sklando. Asaros riedejo upeliais, kalbejausi su vienu is broliu, apie praradima, nevilti. Jis uzrase man sia istrauka is naujojo testamento. Meile niekada nesibaigia...
Ji niekada nesibaigia ir nesibaigs, tai tikrai žinau....
Kartais ir man norisi užsukti į tikias vietas, bet, matyt, likimas vis sugalvoja kitaip.
Kažkaip kvailai šiandien jaučiuosi, matyt ir oras toks nepadedantis....
Kartais ir man norisi užsukti į tikias vietas, bet, matyt, likimas vis sugalvoja kitaip.
Kažkaip kvailai šiandien jaučiuosi, matyt ir oras toks nepadedantis....
Jenifer27, širdele, Tavo skausmo nieks neištins... Tiktai laikas...Nekankink taip savęs, nelaikyk savo mergaitės prie savęs- leisk jai keliauti...Leisk keliauti lengva širdimi, o ne skaudančia... Nemarink savęs skausmu- tavo dukrytė to tikrai nenorėtų. Neteisybė ant svieto didelė, bet nieko nebepakeisi...Tavo kaltės čia jokios nėra, tad nebausk taip savęs...Gal kuriam laikui pasitrauk iš forumo, nes tik save skaudini ( atleisk, jei klystu, bet man taip atrodo). Gal pakeisk aplinką. Pabandyk suvaldyt savo mintis ir savo skausmą... Tavo angelėlis netrokšta matyt nelaimingos ir kenčiančios savo mamytės...
Tušuma liko didelė juoda ir aštri, bet bandyk ją po biški užpildyt...Kitaip ta tuštuma sunaikins Tave pačią... O Tavo angelėlis tikrai to nenorėtų... Laikykis, širdele, laikykis...
Laikykis... vardan savo mažučio angelo...laikykis....
Tušuma liko didelė juoda ir aštri, bet bandyk ją po biški užpildyt...Kitaip ta tuštuma sunaikins Tave pačią... O Tavo angelėlis tikrai to nenorėtų... Laikykis, širdele, laikykis...
Laikykis... vardan savo mažučio angelo...laikykis....
Skaičiau, o gerklėja susidarė gumulas,net sunku praryti seiles, o akyse tvenkėsi ašaros.
Didelė užuojauta tavo šeimai.
Kartais reikia viską išsipasakoti,kad taptų lengviau.Žinau,kad išsipasakoti sunku,bet tai dažnai padeda
Didelė užuojauta tavo šeimai.
Kartais reikia viską išsipasakoti,kad taptų lengviau.Žinau,kad išsipasakoti sunku,bet tai dažnai padeda
Taip, padeda, man nereikia jokio psichologo, man šis forumas jį atstoja, ir tai dėka jūsų visų, ačiū jums....
Nera dienos, kad nepagalvociau apie tave, tavo angeliuka, ziuriu i jos nuotraukyte ir tuoj apsiasaroju. Ziauri neteisybe, bet......nieko nebepakeisi. negaliu isivaizduoti ka tu jauti, bijau ir pagalvot kas butu jei prarasciau savo maziukus. Jau kai patyriau persileidima po 10 metu laukimo atrode, kad isprotesiu, o cia......Neturiu jokiu patarimu, bet matau, kad esi stipri, labai stipri, tavo angeliukas tavimi didziuojasi.
Sia tema skaiciau nuo pat jos atsiradimo, prasiau Dievulio, kad padetu, liudejau kartu suzinojusi bloga naujiena, liudziu ir dabar su Tavimi Jenifer. Neisivaizduoju to skausmo ir meldziu kad netektu jo pajusti. Buk stipri, man atrodo, kad tu tokia ir esi. O Karolytei amzina atilsi, te sviecia zvaigzdele..