Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

Dieve, kaip skaitydavau apie ligonines, operacijas, man net nekilo tokia mintis, kad Dievulis ją gali pasiimti... Kodėl??...

Laikykitės abu kartu, stiprybės wub.gif
Atsakyti
verysad.gif viskas jau išsakyta, belieka paliūdėt kartu verysad.gif , bet tai gal nors ši gėlytė paglostys širdelę user posted image
Atsakyti
Miela Jenifer, mes meldėmės čia. Mes buvome su Tavim kartu-kartu verkėme, kartu meldėmės, kartu dalinomės Tavo skausmu. Taip norėjome Tau padėti, bet deja...Šalia Tavęs visada buvo Tave mylintis vyras. Neužsisklęsk savyje, dalinkitės skausmu kartu. Tu labai stipri moteris. Mes visada Jums padėsime, kuo tik galėsime. Tik pasakyk. Žinai kur mus rasti, ne tik čia...
Atsakyti
Žodžių nėra, kurie paguostų, padėtų pakelti tokį skausmą.. Svarbiausia, kad tokią sunkią minutę šalia būtų artimi žmonės, palaikytų ir neleistų išprotėti nuo begalinio netekties skausmo...
user posted image
Dabar jūsų angeliukui šilta ir ramu danguje..... Melskites už Jį...
Atsakyti
Sunku net isivaizduot kai dabar jums sunku ir kokia tustuma... sad.gif labai labai uzjauciu ir linkiu kuo daugiau stiprybes kuri padetu istvert si netekties skausma...
Atsakyti
Užuojauta tėveliams,
laikykites viens kito. heart.gif
Reikia tikėti, kad Dievo pašonėje jai geriau ...
Atsakyti
Žinau kad jokie žodžiai nenumalšins skausmo verysad.gif Bet tikiu kad maža žvaigždutė Karolytė žiūrės į savo tėvus ir padės jiems sunkiom akimirkom heart.gif heart.gif heart.gif

Stiprybės........
Atsakyti
angel_sadangel.gif heart.gif heart.gif heart.gif
nes trūksta žodžių užuojautai.. verysad.gif
Verkia širdis kartu su jumis...
Atsakyti
uzuojauta didziausia teveliams...
Atsakyti
Uzuojauta.Tvirtybes. Laikykis kiek gali.

Meldziuosi uz visus angeliukus.

heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
cry.gif As tik siandien perskaiciau apie Tavo dukryte , Jenifer . Labai verkiau... Labai sukrecia musu mazuju ligos ir isejimas ...Zodziai nepaguos ...Tik laikas , patikek nustums begalini skausma i tolimesne sirdies kertele . Bus be galo sunku , bet buk labai tvirta , juk Tu tokia ir esi . Ir nelaikyk skausmo savy : verk, kalbek ... Taip bus lengviau ... Meldziuos uz Tave ir Karolyte . Tikek , kad viskas siam gyvenime turi prasme , pradzia ir pabaiga . Tik su tikejimu bus lengviau istvert visas kancias ...
Atsakyti
Esu be galo dekinga uz jusus uzuojauta, supratima, padrasinancius zodzius, visada zinojau kad esu stipri, sako kad stipriems zmonems dideli isbandymai, bet as vis tiek busiu stipri. Noriu atsitiesti, noriu graziai atrodyti, kad ji zvelgdama i mane is aukstybiu galetu didziuotis ir sakyti : - TAI - MANO MAMA..... Aciu jums, myliu jus, nemire tas jausmas....
Atsakyti