Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

heart.gif heart.gif heart.gif cray.gif Žinau, kad žodžiai nepaguos... Laikykitės verysad.gif
Atsakyti
Trūksta žodžių...
Skaudu... Laikykis...
Atsakyti
Tvirtybes tau... verysad.gif Tikiuosi, kad malda padarys stebukla, bet jokie zodziai negali nuraminti mamos skausmo...Laikykis... cry.gif
Atsakyti
dievuleli,padek mazuciui angeleliui.stiprymes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 10 21, 15:39)
Juk JĄ sukūrėme męs, manyje ji užaugo iš aguonos grūdo, ji mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ji visada ir bus tavo, net ir jai išėjus anapus tu nenustoji būt jos mama. Mama, kuriai teko žvėriškai sunkus išbandymas - nebelaikyt jos ant rankų. Realiai turbūt nė neįsivaizduoju ką reiškia toks beprotiškas skausmas, bet Jenifer, mes su tavim... taip kaip išeina...bent mintim. Stiprybės...būk čia ...taip kaip išeina ir tiek kiek išeina... pyk , nesutik (niekas kas sveiko proto pasauly to negalėtų lengvai / ar išvis priimt ), bet būk....nes rūpi heart.gif
Atsakyti
Jenifer27, neturiu net žodžių išreikšti mintims....... wub.gif wub.gif wub.gif
stiprybės tau ir tavo šeimai wub.gif
Atsakyti
Jenifer.... wub.gif
kaip tik po to, kai pasimeldziau uz tavo Karolyte, perskaiciau, kad ji jau Angeliukas....
neturejau zodziu, ka Tau parasyti....
Tik nebuk viena, buk su kuo nors, kas Tau bent kiek galetu padeti tai istverti. Tu turi istverti. wub.gif Del Jos wub.gif Niekas savo sirdeleje neissaugos tokios meiles,silumos Jai ir prisiminimu, kaip Tu wub.gif
Atsakyti
Jenifer....
noreciau pasidalinti tavo skausmu wub.gif verysad.gif ... user posted image
Laikykis, tavo ANGELIUKA lydi musu maldeles wub.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedroocia: 21 spalio 2005 - 23:55
AČIŪ, AČIŪ JUMS VISOMS NUO MŪSŲ ABIEJŲ....
Atsakyti
uzjauciu tave, Jenifer27... turbut niekad ir nerasiu atsakumo i klausima-kodel tokie mazuciai angeliukai iseina...mano pusseres drauge palaidojo 8 men dukryte...kas buvo-neaisku...tai jai padejo isgyventi mastymas,kad jos mergytei geriau anapus...ji kazkaip save itikino...gal ir tau pades...
user posted image
Atsakyti
Jenifer27 didele uzuojauta... Pilnai tave suprantu. Dabar belieka palinketi stiprybes ir eiti toliau. Sunku istverti toki skausma, bet nieko pakeisti negali.
Tegul dabar tavo angelelis jus saugo.
Svarbiasia - nepaluzti!
Mano pazistamos net nepagalvodamos sakydavo, kaip tu ta skausma istveri, tavo vietoj as isproteciau. Tikrai sunku buvo ta skausma istverti, likdama viena namie, pasiemusi albuma ji vartydama zliumdavau. Bet nuo to neisprotejama. O isproteti sutikciau, jei man ta angela, kas grazintu.
Kai mire mano dukra, mano pusesere labai del to isgyveno, jai tada buvo 11 metu. Ji meldesi daznai baznycioje. Taip pat kunigui pasake: melsiuosi, kad mazi vaikai niekada nemirtu. Jis jai atsake, kad tu sito negali prasyti, nes reikia mazu angeleliu... Tada ji pasake: melsiuosi uz mazu vaiku sveikata. Tada kunigas atsake: uz sveikata galima melstis.
Prisiminimai ir didelis skausmas liks visa gyvenima, bet gyvenkit toliau. Dabar jus kaip niekad stipresni...
Atsakyti