Užuojauta, laikykitės, stiprybės
Labai gaila.Bet tokia Dievulio valia.Bet ateis toks laikas kad uzgims nauja gyvybe.Nors ji nepakeis angeliuko,bet bus kaip paguoda.Uzjauciu visa seiam.
Skaudu ir ziauru
Laikykites
Laikykites
Tai buvo Dievo Jums siustas angelėlis . Tokia buvo Dievo valia, suteikti Jums ir džiaugsmo ir skausmo. Tas angelėlis globos Jus visą gyvenimą, nes čia žemėje buvo labai lauktas ir mylimas....
Užuojauta Jums. Tai tik žodžiai, bet jie iš visos širdies...
Užuojauta Jums. Tai tik žodžiai, bet jie iš visos širdies...
Užuojauta. Stiprybės Jūsų šeimai...
UŽJAUČIU VISĄ ŠEIMĄ IŠ VISOS ŠIRDIES .TAIP ŽMOGAUS GYVENIME NETURĖTŲ BŪTI, BET NE NUO MŪSŲ PRIKLAUSO.
Užjaučiu iš visos širdies.
Ką manai dabar, sarge ateities,
Gal ir tu paverk ant peties?
Aš tave meldžiau mūsų neišskirt
Laiko vis mažiau kaltėms išpirkt
TU taip toli, ką, pasenau?
Gal naktimis girdi kaip meldžiuosi TAU?
Dar taip toli, bet visada, vakaro atspindy
TU esi šalia....
Sau liepiau tikėt, kad sugrįši TU
Iš kitos erdvės dangaus keliu
Sarge, negali nuosprendžio pakeist
JI jau pakely,
JI man atleis.....
Gal naktimis girdi kaip meldžiuosi TAU.
Dar taip toli, bet visada
Vakaro atspindy TU esi šalia...............................................................
Niekas nepaguos, niekas nedės, skausmas sudraskė mane iš vidaus, kas suteikė sau teisę JĄ iš manęs atimti?
Juk JĄ sukūrėme męs, manyje ji užaugo iš aguonos grūdo, ji mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaukiau, klykiau, prakeikiau dievą, roviau žolę, nekenčiau viso pasaulio ir ypač to kas JĄ iš manęs atėmė..........
Aš laukiu nakties kad sapnuoti JĄ ir taip buti kartu...
Man nieko nebereikia, nieko....
AČIŪ JUMS VISOMS
MELSKITĖS KASDIENS KAD JUS APLENKTŲ IR NET NEPRILIESTŲ ŠIS NEAPSAKOMAI ŽIAURUS, BEPROTIŠKAS SKAUSMAS.....
BŪKITE LAIMINGOS, NEBARKITE IR DIEVINKITE SAVO DIDŽIAUSIUS TURTUS.
AČIŪ...........
Gal ir tu paverk ant peties?
Aš tave meldžiau mūsų neišskirt
Laiko vis mažiau kaltėms išpirkt
Gal naktimis girdi kaip meldžiuosi TAU?
Dar taip toli, bet visada, vakaro atspindy
TU esi šalia....
Sau liepiau tikėt, kad sugrįši TU
Iš kitos erdvės dangaus keliu
Sarge, negali nuosprendžio pakeist
JI jau pakely,
JI man atleis.....
Gal naktimis girdi kaip meldžiuosi TAU.
Dar taip toli, bet visada
Vakaro atspindy TU esi šalia...............................................................
Niekas nepaguos, niekas nedės, skausmas sudraskė mane iš vidaus, kas suteikė sau teisę JĄ iš manęs atimti?
Juk JĄ sukūrėme męs, manyje ji užaugo iš aguonos grūdo, ji mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaukiau, klykiau, prakeikiau dievą, roviau žolę, nekenčiau viso pasaulio ir ypač to kas JĄ iš manęs atėmė..........
Aš laukiu nakties kad sapnuoti JĄ ir taip buti kartu...
Man nieko nebereikia, nieko....
AČIŪ JUMS VISOMS
MELSKITĖS KASDIENS KAD JUS APLENKTŲ IR NET NEPRILIESTŲ ŠIS NEAPSAKOMAI ŽIAURUS, BEPROTIŠKAS SKAUSMAS.....
BŪKITE LAIMINGOS, NEBARKITE IR DIEVINKITE SAVO DIDŽIAUSIUS TURTUS.
AČIŪ...........
Jenifer27
Sita daina nuostabi as jos klausydama visuomet galvoju apie dukra o dabar galvosiu ir apie Tavo ANGELIUKA
Laikykis brangioji, na kazkaip laikykis, isikabink i mylima zmogu ir stipriai stipriai laikykis.
Sita daina nuostabi as jos klausydama visuomet galvoju apie dukra o dabar galvosiu ir apie Tavo ANGELIUKA
Laikykis brangioji, na kazkaip laikykis, isikabink i mylima zmogu ir stipriai stipriai laikykis.
Ach, ir kodė, kodėl, kodėl?... Kas atlygins Motinai už patirtą skausmą?... Kai aš netekau savo dukrytės, jaučiausi IŠNIEKINTA, APGAUTA... Kodėl, Dieve? Tuomet aš meldžiau Dievą, kad daugiau nė vienas vaikelis pasaulyje nemirtų, NIEKADA... Tačiau ir tada Dievas manęs neišklausė. Tačiau aš tikiu, miela Jenifer27, pamatysi, Dievulis gailestingas, jis tau suteiks kitą progą, tu dar būsi laiminga. Sapnuok, sapnuok... Aš tik sapne, TIKTAI SAPNE galėjau palaikyti savo mažąją ant rankų ir pabučiuoti... Gyvenime to nespėjau...
Didelių išbandymų silpniems neskiria. Skiria tik stipriausiems. Mintyse aš su tavimi...
Didelių išbandymų silpniems neskiria. Skiria tik stipriausiems. Mintyse aš su tavimi...
Žmonės sako, kad vaikas - angeliukas, ten viršuje nešioja kibirelį, kuriame tevėlių ašaros. Miela Jenifer, pasisteng būti stipri, kad tavo angeliukui nebūtų sunku...
Iš visos širdies jūsų šeimą užjaučiu ir neprarask tikėjimo.
Iš visos širdies jūsų šeimą užjaučiu ir neprarask tikėjimo.