Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Gendre @ 2010 02 05, 00:25)
Bent tepalo nugrauztiem speneliam tikrai reik nusipirkt. Niekas taip iskart neismoko teisingai maitint  doh.gif Man reikejo ir antspeniu, ir kompresiuku spenialiam, nes tik per mazdaug savaite ismokau teisingai paduot kruti ir atradau sau patogias zindymo pozas. Neteko girdet, kad kuriai mamytei butu taip pasiseke apseit be tepaliuku spaneliam.

Na šiaip aš pagimdžiusi dukrytę, apsiėjau be visokių antspenių, tepaliukų ir pan.. schmoll.gif Nors nusipirkusi tepaliuką buvau, bet nė karto jo taip ir nepanaudojau..Paskui baigėsi galiojimas jo ir teko išmesti..Taigi pinigai į balą..Dabar tikrai nieko tokio panašaus nepirksiu, o jei matysiu kad bus nekas, tada nueisiu ir nusipirksiu, arba vyras nupirks..Šį nėštumą stengiuosi apsieiti nuo bereikalingų daiktų, nes per pirmajį nėštumą bala žino ko buvau įsigijusi..pagal tai kad kažkam reikėjo, daug kas pirkosi ir pan..Finale, daug kas buvo nepanaudota ir nereikalinga..Žodžiu iššvaistyti pinigai ir laikas kurį skyriau lakstymui ir ieškojimui...Bus poreikis, tada ir įsigysiu.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal galit pasakyt, ar naujagimiui butini yra rubeliai be sagu, isvirksciom siulem ir kiek, kuriam laikui ju reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 02 17, 21:02)
Sveikutes,
Gal galit pasakyt, ar naujagimiui butini yra rubeliai be sagu, isvirksciom siulem ir kiek, kuriam laikui ju reikia?  ax.gif

Sveikutes,

na manau patogiausi rubeliai yra naujagimiais tai: bodziukai, sliauztinukai, kojnytes vilnones, o visa kita tai nezinau man neprireike nei marskineliu besiuliu nei dar ko nes visai jie nepatogus keli mazuciuka viskas issidraiko o va bodziukai laaaaaabai gerai nugarytes visad uzdengtos o sliauztukai manau patogiausias rubelis angeliukams smile.gif
Atsakyti
as pirma karta esu nestuke.gif tai skaitau skiatau ir net neisivaizduoju nuo ko pirmiausia pradeti viska pirkti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Tai reiskia nuo gimimo galima drasiai mauti bodziukus thumbup.gif
O tai man tie besiulai, besagiai marskineliai kaip skuduriukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2010 02 17, 04:49)
Mokintis teisingo apžiojimo ir maitinimo padėčių reikia nėštumo metu, o ne tada kai naujagimis ant rankų 24 val. per parą.

O idomu is kur zinot ar tikrai gerai ismokai? juk pamokos yra kai realiai tai darai..4u.gif juk gamindama torta mintimis nepuosi.. nemanau kad pirma kart gamindama torta mintimis papuosta torta taip ir papuosi kaip galvojai... (kad ir beze pagamint ne kiekvienai iskart pavyksta tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(modestule @ 2010 02 21, 21:45)
as pirma karta esu nestuke.gif  tai skaitau skiatau ir net neisivaizduoju nuo ko pirmiausia pradeti  viska pirkti blush-anim-cl.gif

oi tai kad tau dar labai anksti manau, nors zinau kad tikrai norisi kuo greiciau pradeti viska pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2010 02 17, 05:49)
Mokintis teisingo apžiojimo ir maitinimo padėčių reikia nėštumo metu, o ne tada kai naujagimis ant rankų 24 val. per parą.
Dėl tepalo: Ar eidama į čiuožyklą iš kart nusiperkate ramentus? Ne visom nugraužia. Peršti - daugumai, bet žaizdos atsiranda tik dėl neteisingo žindymo, rečiau dėl pienligės (spenelių tepliojimas ir čia nepadės, nes gydoma sistemiškai: vaiko burna, užpakalis, mamos speneliai). Tepalas neišgelbės spenelių nuo nugraužimo, tik žindymo padėčių ir apžiojimo korekcija padeda išgyti.

Nu cia tai man kazkokia mistika - mokintis maitint nestumo metu cool.gif Tai kaip gi mokinsies, jei nera kas zindzia. As apskritai ismokau tik su antru vaiku, o tepalo, aciu dievui, buvau is anksto nusipirkus, nes jau zinojau, koks jausmas, kai nugrauzta sausa speneli kudikis zinda. Beje man kaip tik Garmastanas tikrai padejo, o va Bepantenas - tik i siuksliu deze - jokio poveikio. Taigi, manau, kad tepaliuko reikia turet is anksto, o jei spenialiams neprireiks, sunaudosit kudikio uzpakaliukui (mums labai padejo nuo paraudimu). Manau 16lt nera tokie jau baisus pinigai.
Kas del bodziuku - tai man tikrai is pradziu jie netiko, nes kaip kazkas sake, kudikis is pradziu yra labai trapus, kai kurios mamos pirma karta net sauskelnes pakeist kol prisiruosia (bijo ka ne taip padaryt), o cia dar per galvyte reik maut bodziuka... tikrai ne, nebent jei bodziukas atsisega per visa ilgi, maciau ir tokiu parduotuveje. Siaip ar taip, pirmas dvi savaites mes naudojom perkelinius siaustinukus, ir buvom labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ttulpyte: 25 vasario 2010 - 16:29
Labas rytas smile.gif
QUOTE(lenusicka @ 2010 02 27, 12:20)
Pilna kraiteli kudikiui (mergitei), nors yra daug ir neutraliu spalvu, nuo gimymo iki 72 sm. Viskas vilnones kojines, kepurites, sliauzinukai, kombineziukas ir t.t. Pilnas maisa, yra airisku, baltarusisku, lenkisku drab. Noresiu 67 lt:)

Manau, skelbimus kitoje temoje talpinti reikia blush2.gif O šiaip ar taip - jei jau įkėlei, galėtum ir nuotraukyčių įmesti, nes tikrai manau, kad nesinorėtų pirkti katę maiše
Papildyta:
QUOTE(modestule @ 2010 02 21, 21:45)
as pirma karta esu nestuke.gif  tai skaitau skiatau ir net neisivaizduoju nuo ko pirmiausia pradeti  viska pirkti blush-anim-cl.gif

Nesupyk, suprantu, kad labai norisi, bet pakentėk šiek tiek - labai jau nėštumas tavo mažas dar.. blush2.gif Juk ne veltui bobučių prietarai neleidžia nėštukei pirktis anksčiau laiko drabuželių ar kitų daiktelių mažyliui.. Nes neduo Die... g.gif Tfu tfu tfu..
Aukit sveiki ir stiprūs!
Atsakyti
Sakykit, o kur jus perkate bodziukus su uzsegimu per visa ilgi? unsure.gif
Raso visi, kad baisu per galvyte mauti, bet as tik tokius randu, kur per galvyte maunasi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 11, 23:20)
Sakykit, o kur jus perkate bodziukus su uzsegimu per visa ilgi?  unsure.gif
Raso visi, kad baisu per galvyte mauti, bet as tik tokius randu, kur per galvyte maunasi..  doh.gif

Esu tokiu macius net maximoj ax.gif seip manau turetu but ir su tokiu uzsegimu visur kur prekiauja kudikiu rubais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iwcia @ 2010 03 12, 17:57)
Visokių drabužėlių naujagimiams rasite el. parduotuvėjė Kviečių apsilankyti  4u.gif

Siaip reklama forume draudziama mirksiukas.gif
As radau tik virsutines dalis, tokias uzspaudziamas 2 knopkytemis, o bodziuku per visa ilgi tik paaugusiems kudikeliams radau, tokiems visai ka tik gimusiems nemaciau... verysad.gif
Atsakyti