QUOTE(Gendre @ 2010 02 05, 00:25)
Bent tepalo nugrauztiem speneliam tikrai reik nusipirkt. Niekas taip iskart neismoko teisingai maitint Man reikejo ir antspeniu, ir kompresiuku spenialiam, nes tik per mazdaug savaite ismokau teisingai paduot kruti ir atradau sau patogias zindymo pozas. Neteko girdet, kad kuriai mamytei butu taip pasiseke apseit be tepaliuku spaneliam.
Na šiaip aš pagimdžiusi dukrytę, apsiėjau be visokių antspenių, tepaliukų ir pan.. Nors nusipirkusi tepaliuką buvau, bet nė karto jo taip ir nepanaudojau..Paskui baigėsi galiojimas jo ir teko išmesti..Taigi pinigai į balą..Dabar tikrai nieko tokio panašaus nepirksiu, o jei matysiu kad bus nekas, tada nueisiu ir nusipirksiu, arba vyras nupirks..Šį nėštumą stengiuosi apsieiti nuo bereikalingų daiktų, nes per pirmajį nėštumą bala žino ko buvau įsigijusi..pagal tai kad kažkam reikėjo, daug kas pirkosi ir pan..Finale, daug kas buvo nepanaudota ir nereikalinga..Žodžiu iššvaistyti pinigai ir laikas kurį skyriau lakstymui ir ieškojimui...Bus poreikis, tada ir įsigysiu..