Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Marija_Barselona @ 2010 01 20, 20:01)
ar tai tokios  tinklines kelnaites eina kalba...? o dar maciau ir vienkartines yra...

QUOTE(Fregata @ 2010 01 20, 22:47)
panasiai atrodo, tik cia kaina kokia  blink.gif

as uz 2 vnt vienkartiniu vaistinej apie 5 lt mokejau.

jo kaina tai čia oho blink.gif pirkau vaistinėje, parduoda po vieną tai tikrai pigiau.
Atsakyti
Niu ir man jau teks pradeti apsipirkineti, net baisu pasidare kiek visko daug reikia smile.gif , tikrai viskas aiskiau pasidare perskaiciusi si skyteli. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As kai isejau i dekreta, irgi galvojau, kad neskbedama viska susipirksiu, taciau po keturiu savaiciu atsiduriau KMUK del nutekejusiu vandenu-teko gimdyti, nes jau nieko negalima buvo padaryti, tad pagimdziau dukryte "kruopëlyte" sesiom savaitem per anksti. visas kraitelis buvo keli drabuzeliai-ir tie gerokai per dideli-ir daugiau nieko, nes galvojau, kad turiu marias laiko verysad.gif Tad jei dar kada gimdysiu, butinai viskuo pasirupinsiu gerokai anksciau, nes niekada negali zinoti, kada leliukas sugalvos ateiti...
Atsakyti
Neutraliu spalvu drabuzelius po truputi rinkausi visa nestuma. Vezima, lovyte, vonele ir kitus daiktelius 8 menesi jau isigijau, nes labai norejau viska issirinkti pati ax.gif
Atsakyti
Abiejų vaikučių kraitelius pradėjau ruošti išėjusi į dekretą. Tada ir laiko pakankamai ir savijauta pakankamai gera. Yra prietaras, kad iš anksto nieko negalima negimusiam vaikučiui pirkti. Bet siūlau juo nesivadovauti, nes grįžus iš ligoninės su vaikeliu tikrai nebus galimybės lakstyti į parduotuves. O kam gi siuntinėti kitus, kai gali pati iš anksto neskubėdama viskuo pasirūpinti. 4u.gif
Atsakyti
as rubelius ir mazdau kai suzinojau kad turesiu leliuka, budavo smagu rinktis rubelius, o visokiais vaistukais, pampersiukais, lovyte, vezimeliu, pradejau nuo 8men, ir isleto viska... budavo kitos pazystamos mamytes, nu jau susiruosiai kraitely as sakau ne, kaip tai tai poto nespesi, nebus laiko... o kaip tik viska spejau, ir tasute susikroviau likus 2-3savaitem iki termino. kazkaip kaip pirmas tai niekur neskubejau
Atsakyti
vezimeli,lovyte pirkau paskutinem savaitem, butiniausius daiktelius i ligonine ir pirmom dienom namie apie 7men. o visa kita pridovanojo atidave,paveldejom ax.gif tasiuke kazkodel buvau susikrovus apie 7-8men nes visa laika galvojau kad gimdysiu ankciau laiko,bet savaite pernesiojau smile.gif

QUOTE(Vaiva.S @ 2010 01 09, 19:05)
o mum cirkas buvo su kraiteliu  doh.gif viska susiruosiau kas i ligonine vezamasi gal koks menuo iki numatyto gimdymo, ir likus trims savaitems iki tos dienos isvaziavom pas tevus 200km nuo mano suruostos tasytes ir kaip tycia pasigavau roto virusa ir prasidejo prieslaikinis gimdymas, o tase tai kaune, mane veza i ligonine o as pergyvenu kad net pampersu vaikui nebus nes juk viskas kaune, tai vargsas tevelis leke i kauna surinkt visu daiktu, nes man reikejo butent tu o ne kitu  lotuliukas.gif

ot tos nestukes lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika&: 31 sausio 2010 - 17:02
Kai išeini į dekretines smile.gif
Atsakyti
Tik neprisipirkit antspenių, tepalų speneliams ir pientraukių. Visos šios priemonės reikalingos tik esant probleminiam žindymui. Juk neperkam ramentų prieš einant į čiuožyklą tongue.gif . Geriau išmokti teisingo žindymo padėčių ir žindysite be jokių problemų.

QUOTE(Esha @ 2009 11 10, 17:05)
...Multi mam kompresiukai
Germaston tepaliukas
Mikrolax klizmutės
Žnyplės nagams
Iš anksto ačiū už pagalbą, nes aš žalia žalia tokiuose dalykuose  doh.gif

Apie apgaulingą Garmastan reklamą
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2010 02 04, 19:11)
Tik neprisipirkit antspenių, tepalų speneliams ir pientraukių. Visos šios priemonės reikalingos tik esant  probleminiam žindymui. Juk neperkam ramentų prieš einant į čiuožyklą  tongue.gif . Geriau išmokti teisingo žindymo padėčių ir žindysite be jokių problemų.
Apie apgaulingą Garmastan reklamą

Bent tepalo nugrauztiem speneliam tikrai reik nusipirkt. Niekas taip iskart neismoko teisingai maitint doh.gif Man reikejo ir antspeniu, ir kompresiuku spenialiam, nes tik per mazdaug savaite ismokau teisingai paduot kruti ir atradau sau patogias zindymo pozas. Neteko girdet, kad kuriai mamytei butu taip pasiseke apseit be tepaliuku spaneliam.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2010 02 05, 00:25)
Bent tepalo nugrauztiem speneliam tikrai reik nusipirkt. Niekas taip iskart neismoko teisingai maitint  doh.gif Man reikejo ir antspeniu, ir kompresiuku spenialiam, nes tik per mazdaug savaite ismokau teisingai paduot kruti ir atradau sau patogias zindymo pozas. Neteko girdet, kad kuriai mamytei butu taip pasiseke apseit be tepaliuku spaneliam.

Mokintis teisingo apžiojimo ir maitinimo padėčių reikia nėštumo metu, o ne tada kai naujagimis ant rankų 24 val. per parą.
Dėl tepalo: Ar eidama į čiuožyklą iš kart nusiperkate ramentus? Ne visom nugraužia. Peršti - daugumai, bet žaizdos atsiranda tik dėl neteisingo žindymo, rečiau dėl pienligės (spenelių tepliojimas ir čia nepadės, nes gydoma sistemiškai: vaiko burna, užpakalis, mamos speneliai). Tepalas neišgelbės spenelių nuo nugraužimo, tik žindymo padėčių ir apžiojimo korekcija padeda išgyti.
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 02 10, 12:02)
jau nusiziurejau internetine parduotuve tai joje kainos normaliausios ir drabuzeliu kokybe gera, tai ir uzsisakysiu, nereiks su pilvu dideliu po parduotuves lakstyti biggrin.gif  biggrin.gif

Gal gali pasakyti, kokia parduotuvė? 4u.gif
Atsakyti