Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Kur Kaune geriau vienu kartu nuvaziavus isigyti reikalingu daiktuku kudikeliui ?Aciu
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 01 14, 23:56)
Kur Kaune geriau vienu kartu nuvaziavus isigyti reikalingu daiktuku kudikeliui ?Aciu

na labai didele kraitelio daly, o gal net ir viska galima isigyt VAIKU MIESTE savanoriu pr. smile.gif
Atsakyti
Na as jau taip girdejau g.gif sake kur tas miestas yra bet as ziopla turbut ir neikirtau lotuliukas.gif kur
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 14, 12:12)
O mane žudo tokie pasakymai kai temoje apie kūdikio kraitelį klausia kokių sau įklotų pasiimti.

Manau normalu klausti toje pacioje temoje, mama viska kartu imasi i ligonine, nera sunku juk parasyti eilute daugiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 01 15, 13:52)
Manau normalu klausti toje pacioje temoje, mama viska kartu imasi i ligonine, nera sunku juk parasyti eilute daugiau.  mirksiukas.gif

4u.gif ....tai vat, as ir taip pamaniau, todel toje temuteje ir uzklausiau...cia kazkaip labai dauguma piktai reaguoja, kai ko paklausi,pasiskaityk ir panasiai..nors kartais tikrai nera to laiko pasiskaitymui..arba cia man tik taip pakliuva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 14, 11:12)
O mane žudo tokie pasakymai kai temoje apie kūdikio kraitelį klausia kokių sau įklotų pasiimti.

Jei ką į kūdikio kraitelį labai spakainiai ir mamytės daiktai įsikomponuoja, taip, kad nekelk bangų... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oasirodysiu gal visai neismanele,bet pasakykit jus man kam reikalingos tinklines kelnaites po gimdymo ir kur jas rasti, aciu labai uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2010 01 20, 18:31)
Sveikutes  4u.gif
Oasirodysiu gal visai neismanele,bet pasakykit jus man kam reikalingos tinklines kelnaites po gimdymo ir kur jas rasti, aciu labai uz atsakyma.

tinklines kelnaites skirtos prilaikyti tiems patiems didziausiems iklotams po gimdymo, nes i paprastas kelnaites jie nelabai telpa. Jas pardavineja vaistinese, yra skirtingu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 01 20, 19:35)
tinklines kelnaites skirtos prilaikyti tiems patiems didziausiems iklotams po gimdymo, nes i paprastas kelnaites jie nelabai telpa. Jas pardavineja vaistinese, yra skirtingu dydziu.

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija_Barselona @ 2010 01 20, 21:01)
ar tai tokios  tinklines kelnaites eina kalba...? o dar maciau ir vienkartines yra...

panasiai atrodo, tik cia kaina kokia blink.gif

as uz 2 vnt vienkartiniu vaistinej apie 5 lt mokejau.
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 01 15, 12:31)
Na as jau taip girdejau g.gif sake kur tas miestas yra bet as ziopla turbut ir neikirtau lotuliukas.gif kur

Jeigu Kaune, tuomet jis randasi Savanoriu pr., pries Hyper Maxima, kitoj kelio pusej kur IKI parduotuve yra..ten labai nemazai visko yra ko kudikeliams reikia..tas pats ir Kotrynoj Kestucio g. pries Muzikinia teatra..Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2010 01 20, 16:31)
Sveikutes  4u.gif

jos nebutinos, bet as turejau 3vnt. Prie ju gerai priglunda didieji "pampersai" jie reikalingi po gimdymo. Man jos patiko nes placios ir ismesti negaila jei susitepa ax.gif manau jos tikrai nebrangu ir patogu. As pirkau vaistin ej, 1vnt apie 2Lt 4u.gif
Atsakyti