Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Aisku, kad pries gimdyma susipirkti reiktu - po gimdymo tikrai ne iki parduotuviu. be to, vaziuojant i ligonine gimdyti ir daug daiktu ir rubeliu reikia su savimi tureti. Na o del zinduko tai nebutina tikrai - pirma menesi tik papulis ir miegelis rupes. va veliau, tai jau kas kita.
Atsakyti
AS tai viska susipirkau,kai isejau nestumo atostogu.Tada gavau pinigus uz 4 men ir susipirkau.Nepritariu,kad reik po gimdymo pirkt.Tau paciai nelabai bus kada,o pasiuntus vyra,mama ar anyta,gali pripirkt to,ko tau visai nereiks,o ko reiks ir nenupirkt
Atsakyti
viska pirkau paskutini men. biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu kai isejau i dekreta jau turejau VISKA! good.gif net vaistinele, tik klizmute pamirsau, kurios prireke pirmomis dienomis.
Pirkau nuo pat pirmos dienos kai tik suzinojau, netikiu nesamoningais prietarais doh.gif uztat nepastebejau kiek isleidau pinigu, galejau neskubedama rinktis, isgirst atsiliepimus thumbup.gif yu.gif
Rezultate, po gimdymo 3men buvau aprupinta viskuo, ir galejau net neiseidinet is namu dirol.gif
Atsakyti
o mum cirkas buvo su kraiteliu doh.gif viska susiruosiau kas i ligonine vezamasi gal koks menuo iki numatyto gimdymo, ir likus trims savaitems iki tos dienos isvaziavom pas tevus 200km nuo mano suruostos tasytes ir kaip tycia pasigavau roto virusa ir prasidejo prieslaikinis gimdymas, o tase tai kaune, mane veza i ligonine o as pergyvenu kad net pampersu vaikui nebus nes juk viskas kaune, tai vargsas tevelis leki i kauna surinkt visu daiktu, nes man reikejo butent tu o ne kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai ir tašę su savim vežiuojuosi smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites...as turiu toki klausimuka...viskas kaip ir aisku su tuo kraiteliu, bet vat labai idomu kiek ir kokiu paciai ''pampersu'' reikia po gimdymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 01 13, 21:48)
sveikutes mergaites...as turiu toki klausimuka...viskas kaip ir aisku su tuo kraiteliu, bet vat labai idomu kiek ir kokiu paciai ''pampersu'' reikia po gimdymo? 4u.gif

Pilna temų apie tai netingėk paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 13, 23:16)
Pilna temų apie tai netingėk paieškoti.

ne, nu tokie atsakymai tai zudo... doh.gif is vis nerasykit geriau nieko.

As dar negimdziau, bet nusipirkau didziausius AbriSan 4 vnt, ir po 3 vnt vidutinio ir maziausio dydzio. Galvoju gal uzteks....
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 01 14, 10:02)
ne, nu tokie atsakymai tai zudo...  doh.gif is vis nerasykit geriau nieko.
As dar negimdziau, bet nusipirkau didziausius AbriSan 4 vnt, ir po 3 vnt vidutinio ir maziausio dydzio. Galvoju gal uzteks....

O mane žudo tokie pasakymai kai temoje apie kūdikio kraitelį klausia kokių sau įklotų pasiimti.
Atsakyti
AUKSUOLE jei taip nervina neskaityk o juo labaiu negaisk laiko atrasydama..as tikrai nuosirdziai ieskojau ir neradau, gal per durna, kad tarp tiek temu nesusiradau...
o cia kraiteli jei ka kalbama ir apie higienos reikmenys, jei skaitydama nematei...(pvz. anspeniai ir pan, juk cia ir ne kudikio kraitelis..)tai ir uzklausiau tokio klausimo, negalvodama, kad tai gali kai ka labai izeist 4u.gif

labai aciu Tau FREGATA,as panasiai ir galvojau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidze: 14 sausio 2010 - 15:56
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 01 04, 17:48)
Dar paklausiu tokį klausimą, kadangi jis gal čia labiausiai tiks.
Kiek maždaug vienetų reiktų pampersų to mažiausio (pirmo) dydžio? Žiūrėjau parduotuvėje pakuotę, ten, atrodo, 100 vnt. Tai sakykit, ar naujagimiui spėsiu juos sunaudoti visus ar toks kiekis pirmam dydžiui per didelis ir pirkti mažesnę pakuotę, o antro dydžio pampersų reiktų jau daugiau?  blush2.gif

neverta pirkti didžiausios pakuotės vien dėl to, kad leliukui gali netikti, t.y. gali būt alergiškas. Tiesiog netiks jo odelei. Pvz mano pirmajam visiškai netiko Pampers, teko apdovanuot 72vnt didelę pakuotę... doh.gif geriau jau kelių rūšių mažom pakuotėm. Žinosit katrie tinka ir ramiai pirksit.
Atsakyti