QUOTE(kreveciuke @ 2010 07 13, 16:08)
Is pradziu pirkau tik 56 dydi, nes visi pazistami patare. Sake, tik nepirk 50 dydzio, neprireiks. Kai gime mazoji, be galo apsidziaugiau, kad bent pora kostiumeliu nusipirkau 50 dydzio. Pirmas dvi savaites rengiau tik jais
Is kitos puses, ne karo metas, pamatysit, kad prireiks, nuvaziuosit i parduotuve ir nusipirksit
Mes pirkomes viska tik minimaliai, pagrindinius daiktus, nes vieni pataria ta nusipirkti, kiti jau sako, o mums nereikejo.. niekada nezinai, ko tavo vaikui prireiks
man irgi mama sake nepirkti 50 dydzio drabuzeliu, mazu kojinyciu ir pan. Drauges patare nepirkti 1 dydzio sauskelnes. Gerai, kad nesiklausiau kitu, o pasitikejau savo nuojauta
Nusipirkau 5 pakius skirtingu firmu sauskelniu 1 dydzio. Turejau pora mazyciu sliaztinuku, pora boziuku, pora kojinyciu ir pora marskineliu su rankovemis. Visi sake, kad greitai is tu drabuzeliu isaugsime, bet va tik dabar perejome prie kai kuriu 56 d. drabuzeliu, kai kurios 50 dar nesiojome. ir teko dar vaziuoti nusipirkti kelis bodziukus ir sliauztinukus, nes nespedavau skalbti
Man labai patiko sliauztinukai ir bodziukai su pirstinitemis kartu. Butent tokius pa to teko lakstyti po parduotuves ieskoti. Atskiros pirstinites mums visai netiko, o slepti rankytes reikejo, nes ziauriai draskydavosi musu mergyte. Gal kitu vaikai storesni gimsta ir jiems tinka 56 d. drabuziai. Musiske gime 2800 g. 50 cm, tai jai visi drabuziai dideli buvo. Peciai islende, rankoves ilgos. O sauskelnes antro dydzio tai is viso didziules, ned kojytes tokios kudutes. Ligi siol jos kudutes ir naudojame 1 dydi
Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 07 12, 23:12)
As nezinau, kaip kitoms mamytems, bet pvz. man Loritos rubeliai be galo patinka.
Medvilne puiki, gerai skalbiasi, o ir siules neisiro.
Pirkom visus rubelius mazyliui naujus, bet jokiu problemu neturejom.
Man irgi Lornytos bodziukai ir megztinukai patinka, nes 50 d. tikrai maziukas. Kokybe ju gera, bet gal del to, kad mazai ju turiu ir nedaznai jas nesiojome. Bet sliauztinuku kojos tikrai neproporcingai trumpos. Juokingai vaikas su jais atrodo. Gerai, kad tik viena nusipirkau
O megztinukams truksta raisteliu viduje. As pati prisiuvau, nes be ju pastoviai viskas issimakalodavo ir vaikas nuogas pasilikdavo
Labiausiai man patinka Lindex drabuziai. Bet 50 d. mums didoki buvo. Tai gi ju drabuzeliai i didesne puse. mes jau ne 50 cm. bet puikiausiai telpame i juos
Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 07 20, 17:32)
O as visai nieko pries ta vystyma.
Gal ir pati dabar jei tureciau naujagimi, koki pirmaji menesiuka vystyciau...
As irgi prisiskaiciau, kad vaikas ramesnis buna. Musipirkau ta naujaji "kidipotamus" firmos vystykla. Ka galiu pasakyti vysciau pora kartu gimdymo namuose ir p[askui kokia savaite namuose. Bet ten vaikas suvystytas ne kaip pagaliukas, o tiesiog rankytes prie krutines ir kojos laisvai juda. Is pradziu ramiai miegojo, o paskui visai jai nepatiko tos suvystytos rankos. Dabar miegame miegmaisyje, nes ne labai isivaizduoju kaip po kaldra ja pakisti. Taip kojos makalojasi, kad jau po 5 min. kaldra po kojomis atsiranda
Aisku per karscius miegame be nieko, bet siaip labai geras daiktas miegmaisis.