Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

būna juk ir bodžiukų-siaustinukų. bodžiukai, kur susisega kaip siaustinukai, nereikia per galvą vilkti.

na maždaug taip

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 07 04, 13:30)
būna juk ir bodžiukų-siaustinukų. bodžiukai, kur susisega kaip siaustinukai, nereikia per galvą vilkti.

na maždaug taip

user posted image

Kol bambute nenukritusi ir neuzgijusi nerekomenduojama is vis vilkti JOKIU bodziuku ir pampersa atlenkti, kad nesiliestu prie bambutes. Paskui, kai jau uzgyja, kiekviena tvarkosi kaip nori... kam patinka siaustinukai, kam bodziukai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 07 04, 18:48)
Kol bambute nenukritusi ir neuzgijusi nerekomenduojama is vis vilkti JOKIU bodziuku ir pampersa atlenkti, kad nesiliestu prie bambutes. Paskui, kai jau uzgyja, kiekviena tvarkosi kaip nori... kam patinka siaustinukai, kam bodziukai...  mirksiukas.gif

a, na jei rekomenduoja, ir rekomendacijų paisot, tada taip.
bet jei neparekomenduoja, ir jei paprasti siaustinukai yra kiek nepatogūs, nes susikelia, susiglamžo, tada susiaučiami bodžiukai yra labai patogu.

Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 07 04, 19:41)
a, na jei rekomenduoja, ir rekomendacijų paisot, tada taip.
bet jei neparekomenduoja, ir jei paprasti siaustinukai yra kiek nepatogūs, nes susikelia, susiglamžo, tada susiaučiami bodžiukai yra labai patogu.

As ne rekomendaciju paisau, o renkuosi tai, kas patogiau leliukui. Man jokiu keblumu nesukele tuos siaustinukus vis sutvarkyti, ypac paguldant. Tris vaikus taip uzauginau ir esu patenkinta siaustinukais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 07 04, 17:48)
Kol bambute nenukritusi ir neuzgijusi nerekomenduojama is vis vilkti JOKIU bodziuku ir pampersa atlenkti, kad nesiliestu prie bambutes. Paskui, kai jau uzgyja, kiekviena tvarkosi kaip nori... kam patinka siaustinukai, kam bodziukai...  mirksiukas.gif

bet vistiek juk dėsis ant viršaus dar kokie šliaužtukai ar pan ir užsidengs bambutė... pampersą rekomenduojama atlenkti nes sintetika... o medvilnė manau tikrai nekenkia... tačiau aš neturiu nieko prieš siaustinukus, svarbu naudoti kas kam tinka ir patinka 4u.gif man patogiau bodžiukai smile.gif
Atsakyti
tekantisaule, ne ne, nesiginčiju smile.gif
Ten va mama rašė, kad siaustinukai nepatogūs pasirodė, tai labiau jai norėjau parodyt, kad yra patogesnis variantas. Ir aš asmeniškai manau, kad ten visko atidenginėti atraitinėti nėra būtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienės_pūkas: 04 liepos 2010 - 21:26
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 04, 21:22)
bet vistiek juk dėsis ant viršaus dar kokie šliaužtukai ar pan ir užsidengs bambutė... pampersą rekomenduojama atlenkti nes sintetika... o medvilnė manau tikrai nekenkia... tačiau aš neturiu nieko prieš siaustinukus, svarbu naudoti kas kam tinka ir patinka  4u.gif man patogiau bodžiukai smile.gif

Tai tam ir yra siaustinukai, kad kuo maziau priglustu prie bambutes, kol ji uzgyja. Aisku, tiek siaustinukai, tiek bodziukai yra medvilniniai, bet bodziukai pastoviai "uzdari" buna, o siaustinukai leidzia labiau "pakvepuoti" bambutei. mirksiukas.gif
Na, zodziu, kas ka nori, tas ta renkasi... biggrin.gif Bet kai pati buvau "zalia", tai vistiek rinkausi siaustinukus ir man jie pasirode patogus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 07 04, 21:26)
tekantisaule, ne ne, nesiginčiju  smile.gif
Ten va mama rašė, kad siaustinukai nepatogūs pasirodė, tai labiau jai norėjau parodyt, kad yra patogesnis variantas. Ir aš asmeniškai manau, kad ten visko atidenginėti atraitinėti nėra būtina.

Na, kas liecia siaustinukus, ar bodziukus, tai beabejo, renkasi kas kam patogiau... as jau pasisakiau "UZ" siaustinukus. biggrin.gif
O kad pamperi reikia atraityti, tai tikrai. Nes jie per kieti ir dar sintetiniai, o odele tokia plonute ir bambyte neuzgijusi, tai daug geriau gyja, cia jau isbandyta. mirksiukas.gif Ne su viena mama esu kalbejusi, kad ju maziams bambytes raudonuoja ir ilgai negyja, o pasirodo, pampersas uzleistas iki "pazastu". smile.gif Tai kur cia gis...Manau, tas tikrai neatims daug laiko ir bus daugiau naudos. mirksiukas.gif
Atsakyti
na, bambyte tikrai verta pasaugot ir atlenkti sauskelnes krasteli ar laisviau susegti, kol sugis. bet ar apvilksi smelinuka, ar siaustinuka - manau, jokios reiksmes neturi. man ziema ir ankstyva pavasari gimusiems vaikams patogiau buvo vilkti bodziukus, nes budavo ramu, kad neliko plika nugaryte, kad nesusidare rauksliu po sliauztukais, o vidurvasari gimusiam praverte ir marskineliai - jis daugiau budavo pusnuogis, tik plonais marskineliais ir medvilniniu vystyklu po uzpakaliu, nes buvo karsta.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 07 05, 11:32)
na, bambyte tikrai verta pasaugot ir atlenkti sauskelnes krasteli ar laisviau susegti, kol sugis. bet ar apvilksi smelinuka, ar siaustinuka - manau, jokios reiksmes neturi. man ziema ir ankstyva pavasari gimusiems vaikams patogiau buvo vilkti bodziukus, nes budavo ramu, kad neliko plika nugaryte, kad nesusidare rauksliu po sliauztukais, o vidurvasari gimusiam praverte ir marskineliai - jis daugiau budavo pusnuogis, tik plonais marskineliais ir medvilniniu vystyklu po uzpakaliu, nes buvo karsta.

Na, aš savaitę su savo lelyte pragulėjau ligoninėj (po komplikuoto gimdymo) - kasdien ateidavo slaugutės mergytės prausti ir apžiūrėti - nei viena pamperso nei lenkė, nei laisviau segė - ar tai pampersas, ar bambo, ar bela (ligoninės). Bambagyslė puikiai nukrito jau šeštą dieną ir dabar namie gražiai gyja.

Ir dėl bodžiukų niekas nieko nesakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 07 05, 12:46)
Na, aš savaitę su savo lelyte pragulėjau ligoninėj (po komplikuoto gimdymo) - kasdien ateidavo slaugutės mergytės prausti ir apžiūrėti - nei viena pamperso nei lenkė, nei laisviau segė - ar tai pampersas, ar bambo, ar bela (ligoninės). Bambagyslė puikiai nukrito jau šeštą dieną ir dabar namie gražiai gyja.

Ir dėl bodžiukų niekas nieko nesakė  ax.gif

Tai dabar niekas nieko nesako, nes su kiekvienu menesiu viska keiciasi... doh.gif
Bet nebutinai visada vis kas nors turi ka nors sakyti, mama turi pati susiprasti kaip vaikeliui butu geriau ir patogiau. Abejoju, kad Jums butu malonu ir patiktu, kai ant zaizdos butu uzdetas sintetikos gabalas, kuris pastoviai trintusi. doh.gif Aisku, visu organizmai skirtingi, vieniems greiciau gyja, kitiems leciau, bet faktas tas, kad kuo daugiau odele gauna "pakvepuoti", kuo maziau apie bambyte trinasi kazkas, tuo greiciau ji nukrinta ir uzgyja.
Atsakyti
man neprireike nei antspeniu nei pientraukio,svarbiausia manau tureti tepaliuko speneliams,vat as buvau nusipirkus germastan tepaliuka,tai vat pacioj pradzioj ligoninej tie speneliai labai jautrus buvo tai ir tepiau,o poto ir jo nebereikejo smile.gif o tepaliuka galiu tikrai pagirt,labai man padejo thumbup.gif
Atsakyti
As Bepanthena turiu, taip pat labai greitai uzgyde spenelius, nes nugrauzti buvo leliaus iki kraujo (aciu seselems uz patarimus dry.gif) thumbup.gif
Atsakyti