Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Na taip, neuzima kiti daiktai - apatiniai, pizama, telefonastiek daug vietos, bet vis vien sudejus viska i viena kruva iseina nemazai g.gif
As pasiemiau tase, su kuria sportuot ejau, tai bandysiu sukisti viska i ja (tikiuosi, neplys) biggrin.gif O sakot reikia i gimdykla viena nedidele taselka sukrauti, o pogimdyni skyriu - kita nestis, jau su visais rakandais? g.gif
Atsakyti
Frosted, daug kas priklauso nuo konkreciu gimdymo namu tvarkos. geriausia butu nuvaziuoti ten ir issiklausineti smulkiai - ka jie duoda, ka reikia savo tureti ir tt.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 05 24, 15:05)
Frosted, daug kas priklauso nuo konkreciu gimdymo namu tvarkos. geriausia butu nuvaziuoti ten ir issiklausineti smulkiai - ka jie duoda, ka reikia savo tureti ir tt.

Vaziuoju ryt-poryt ten, taip ir padarysiu wink.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Klaipedos GN kaip ir yra reikalaujama i gimdykla su viena tase, o likusieji daiktai, kurie bus reikalingi po gimdymo i atskyra tase ir ja atsinesti i pogimdyvini skyriu. Visos mano pazystamos taip ir dare, o mano sesuo buvo susitempusi visas tases, tai jos paprase pasilikti tik reikalingus daiktus, teko man vaziuoti paimt tuos daiktus kur skirti po gimdymo.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Žiūriu mamytės čia dar tik ruošiasi leliukų atėjimui, paskaičiau ir sukilo man visi prisiminimai wub.gif
QUOTE(Frosted @ 2010 05 23, 14:39)

Atseit, jei yra problema, tada tie kremai reikalingi, bet jei po sauskelniu keitimo gerai apiprausi, visas rauksleles issluostai, kad gerai isdziutu ir dar leidi pabuti nuogam vaikeliui, kad nesustu odyte pastoviai, tai nereikes ir kremu.

Auksiniai žodžiai. Mano zuikiui jau pusę metų, ir dar nei vieno karto nebuvo pašutęs užpakaliukas (tfu tfu tfu). Nesu gal tokia gera mama ir tikrai ne kas kart mažiukui plaunu šikniuką, dažnai servetėlėm pasinaudoju, bet pasispardyt vaikui tai visada, po kokių 20min. kas 3 val. dabar. Toks rėžimas pas mus, pavalgom ir keičiam pampersą, tuo pačiu ir pasispardom. Esu prisiuvusi savo zuikiui tokių merliukų šikniukui uždengti, nes kaip taisyklė būna kad tai pasisiuja, tai rimtesni reikalą padaro lotuliukas.gif Pačioj pradžioj jam buvo labai gerai, jis tik be pamperso būdavo ir kaip su MB sakom "bėgdavo", tai labai gerai jam visos dujos išeidavo, o ir su pilvukais vargo nebuvo. Aš kažkaip linkusi visus šiuos gėrius suversti tam pasispardymui biggrin.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 23, 16:54)
Na, būtų tikrai smagu, kad pavyktų mažiuką iškart teisingai maitinti, bet aš bent jau nesu tokia optimiste. Tad nusipirkau Bepanten'o tepala speneliams. Jei neprireiks speneliams (naivuolė), sunaudosiu mažiuko užpakaliukui, jei pradėtų šusti, jei ne - tai galima jį ir kaip rankų kremą naudoti. Tad jo panaudojimas platus, tikrai nemanau, kad bus pinigai išmesti į balą. Susinaudos.

Va va, tepaliuko tai siunčiau MB į vaistinę.
Atsakyti
As dabar galvoju, kad i gimdykla jokios tases neemiau, nieko neturejau g.gif viskas palatoj. Lyg ir nieko nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 24 gegužės 2010 - 17:24
Drauge sake jai tik tapkiu reikejo, rubus dave ligonine savuosius - ir naktinius ir chalata. Gimde VGN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 24, 19:20)
Drauge sake jai tik tapkiu reikejo, rubus dave ligonine savuosius - ir naktinius ir chalata. Gimde VGN 4u.gif

oho bigsmile.gif
cia retas atvejis, siaip VGN tema seku ir beveik visos vezasi savo.
Ir siaip pagalvojus, norisi savu tapkiu, savo chalato, turiu gimdymui vyriskus marskinius kuriuos jeigu ka butu negaila ismest. Kazkaip maloniau, o ir saremiaujant neturetu ten labai susigadinti kas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 24, 13:56)
Na taip, neuzima kiti daiktai - apatiniai, pizama, telefonastiek daug vietos, bet vis vien sudejus viska i viena kruva iseina nemazai  g.gif
As pasiemiau tase, su kuria sportuot ejau, tai bandysiu sukisti viska i ja (tikiuosi, neplys) biggrin.gif O sakot reikia i gimdykla viena nedidele taselka sukrauti, o pogimdyni skyriu - kita nestis, jau su visais rakandais?  g.gif

pirmą kartą viską ėmiau į gimdyklą. Antrą kartą buvau protingesnė: į gimdyklą pasiėmiau tik tai, ko ten reikės - vaiko rūbelius (kepurytė, kojinytės, marškinukai, šliaužtukai, 1 pampersas), 1 tinklinės kelnaitės, 1 paketas, tapkės ir 1 butelys negazuoto mineralinio. Visa kita buvo sukrauta į tašę ir laukė mašinos bagažinėje. Kai pritrūkai, vyras atvežė - ir ne joks čia vyro vaikymas. Drabužėlių vaikui paėmiau 3 komplektus (juk tiek maždaug tenka gulėt). 1 rankšluostį sau veidui nedidelį ir 1 didesnį kūnui bei 1 vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 24, 19:20)

Butent, todel ir mastau, pries 3 metus gimdziau, viska gavau, ir sau ir vaikeli apvilko, todel ir nesinesiau nieko i gimdykla. Grizus i palata po 2 val tada perrengem sūnų.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 05 24, 20:01)
Butent, todel ir mastau, pries 3 metus gimdziau, viska gavau, ir sau ir vaikeli apvilko, todel ir nesinesiau nieko i gimdykla. Grizus i palata po 2 val tada perrengem sūnų.

o jus Vilniaus gimdymo namuose gimdete?
Atsakyti
Na o as norejau paklausti del vilnoniu kojinyciu. Turiu nunerusi is merino vilnos kojinytes, bet gal jos netinka, gal kojinytes turi buti is tos naturalios siurkscios vilnos, kad masazuotu pedutes? Ir dar norejau pasiteirauti del sterilizatoriaus? Ar jis butinas ar galima apsieiti ir be jo? Niekaip neapsisprendziu ar pirkti ji? O kaip jus darete ir darote? g.gif
Atsakyti