Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Sveiki, o kiek rubeliu imti su savimi i gimdymo namus? Sarasiuka ka paimti radau, bet kiek ten ko imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 21, 10:34)
Sveiki, o kiek rubeliu imti su savimi i gimdymo namus? Sarasiuka ka paimti radau, bet kiek ten ko imti?  g.gif

As pasidariau 4 komplektus rubeliu, susideda is : siaustinukas arba bodziukas, sliauztinukas.
Dar pasiemiau 2 kepuraites, pirstinaites ir vil.kojinaites. Pledukas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolege: 21 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(kolege @ 2010 05 21, 14:56)
As pasidariau 4 komplektus rubeliu, susideda is : siaustinukas arba bodziukas, sliauztinukas.
Dar pasiemiau 2 kepuraites, pirstinaites ir vil.kojinaites. Pledukas.  smile.gif

O prie siaustinuku ar bodziuku nereikia kokiu kelnyciu? unsure.gif Kazkaip pradejau krauti, ir nelabai isivaizduoju, kaip ten kas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 21, 17:50)
O prie siaustinuku ar bodziuku nereikia kokiu kelnyciu?  unsure.gif Kazkaip pradejau krauti, ir nelabai isivaizduoju, kaip ten kas vyksta biggrin.gif

Šliaužtinukas ir yra kaip kelnytės, tik užsisega ties pečiais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 20:01)
Aciu  4u.gif O gal galit patarti, kiek mazdaug reikia 1 dydzio sauskelniu?  4u.gif

Mes pirmo dydžio išvis nepirkome, iškart antrą. Antras dydis vadinasi new baby arba new born. Pirmo dydžio reikia neišnešiotukams. Mano mažylė gimė 3,3 kg (tikrai ne didelė) ir ne vieną didelį poką sunaudojom antro dydžio sauskelnių.
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 15:37)
Sakykit, kiek poru vilnoniu ir kiek medvilniniu kojinyciu reikia maziausio dydzio? Vienur randu, kad poros uztenka, kitur raso 5 poras  g.gif

Visur, kur rašo bele kiek vienetų, tikrai nereikia tiek ir pirkti. Įsivaizduok, ar vilnones kojinytes keistum kiekvieną dieną? Vilnonių reikia tikrai ne daugiau nei 2 porų, o medvilninių irgi gali 2 poras nusipirkti, juk vasara ... Tiesa, kojinyčių greitai neišauga vaikai, tai sunaudosi, tik neprisipirk vilnonių per daug 4u.gif Mano panelė gimė spalio mėn. ir vilnones kojinytes moviau apie mėnesį ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 22 gegužės 2010 - 09:54
As galvojau, kad sliauztinukai yra tokie su rankom su kojom, na va tokie:
user posted image

nelabai ziuriu dar gaudausi situose pavadinimuose blush2.gif doh.gif doh.gif
o sitie irgi sliauztinukai?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 11:03)
As galvojau, kad sliauztinukai yra tokie su rankom su kojom, na va tokie:
o sitie irgi sliauztinukai?

Ir tie, ir tie yra šliaužtinukai mirksiukas.gif
Po tais pirmaisiais po apačia nereikia nieko rengti, jei šilta.
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 05 22, 13:15)
Ir tie, ir tie yra šliaužtinukai  mirksiukas.gif
Po tais pirmaisiais po apačia nereikia nieko rengti, jei šilta.

doh.gif Ziuriu man dar mokytis ir mokytis biggrin.gif As galvojau tie antri yra romperiukai ar kaip jie ten vadinami wacko.gif Ar lietuviskai viskas kas su kojytemis yra sliauztinukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 13:43)
doh.gif Ziuriu man dar mokytis ir mokytis biggrin.gif As galvojau tie antri yra romperiukai ar kaip jie ten vadinami wacko.gif Ar lietuviskai viskas kas su kojytemis yra sliauztinukai?  smile.gif

Tai va, kad lietuviškai viskas su kojytėmis yra šliaužtinukai ... biggrin.gif
Man irgi daug visokių klausimų kildavo, teko nemažai viskuo domėtis nėštumo metu ... Viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 05 22, 14:52)
Tai va, kad lietuviškai viskas su kojytėmis yra šliaužtinukai ...  biggrin.gif
Man irgi daug visokių klausimų kildavo, teko nemažai viskuo domėtis nėštumo metu ... Viskas bus ok  mirksiukas.gif

4u.gif Aciu uz paaiskinimus biggrin.gif man jau viskas maisosi, sedziu sarasiukais apsikrovusi, itariu, kai ateis lemtinga diena bus man strioko lotuliukas.gif
Atsakyti
Man taip pat sukosi galva nuo tu rubeliu pavadinimu, kraitelio sarasu, jau net nebeskyriau ko reikia is rubu, ko ne, kaip reikes rengti leliuka ir tada isijunge logika, kad vaika reikia rengti vienu rubu daugiau, nei pats rengiesi ta diena.
Tai nusipirkau daugiau plonesniu rubeliu, o jei pasitaikys salta diena, turiu siltu megstuku,kelnyiu, miegmaisi - manau issiversim, o ko pritruks spesim nusipirkt, bet manau kad to nebus smile.gif
Atsakyti
As manau kad jau per daug prisipirkau biggrin.gif bet nieko, al ir gerai bus, reciau skalbt reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 21:08)
As manau kad jau per daug prisipirkau biggrin.gif bet nieko, al ir gerai bus, reciau skalbt reikes biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Kurie pataria tureti tik po keleta poru drabuzeliu, manau, nespeja skalbt. O norisi i bugna mesti ne 2 poras drabuzeliu blush2.gif
Atsakyti