Sveiki, o kiek rubeliu imti su savimi i gimdymo namus? Sarasiuka ka paimti radau, bet kiek ten ko imti?
QUOTE(Frosted @ 2010 05 21, 10:34)
Sveiki, o kiek rubeliu imti su savimi i gimdymo namus? Sarasiuka ka paimti radau, bet kiek ten ko imti?
As pasidariau 4 komplektus rubeliu, susideda is : siaustinukas arba bodziukas, sliauztinukas.
Dar pasiemiau 2 kepuraites, pirstinaites ir vil.kojinaites. Pledukas.
QUOTE(kolege @ 2010 05 21, 14:56)
As pasidariau 4 komplektus rubeliu, susideda is : siaustinukas arba bodziukas, sliauztinukas.
O prie siaustinuku ar bodziuku nereikia kokiu kelnyciu? Kazkaip pradejau krauti, ir nelabai isivaizduoju, kaip ten kas vyksta
QUOTE(Frosted @ 2010 05 21, 17:50)
O prie siaustinuku ar bodziuku nereikia kokiu kelnyciu? Kazkaip pradejau krauti, ir nelabai isivaizduoju, kaip ten kas vyksta
Šliaužtinukas ir yra kaip kelnytės, tik užsisega ties pečiais
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 20:01)
Aciu O gal galit patarti, kiek mazdaug reikia 1 dydzio sauskelniu?
Mes pirmo dydžio išvis nepirkome, iškart antrą. Antras dydis vadinasi new baby arba new born. Pirmo dydžio reikia neišnešiotukams. Mano mažylė gimė 3,3 kg (tikrai ne didelė) ir ne vieną didelį poką sunaudojom antro dydžio sauskelnių.
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 15:37)
Sakykit, kiek poru vilnoniu ir kiek medvilniniu kojinyciu reikia maziausio dydzio? Vienur randu, kad poros uztenka, kitur raso 5 poras
Visur, kur rašo bele kiek vienetų, tikrai nereikia tiek ir pirkti. Įsivaizduok, ar vilnones kojinytes keistum kiekvieną dieną? Vilnonių reikia tikrai ne daugiau nei 2 porų, o medvilninių irgi gali 2 poras nusipirkti, juk vasara ... Tiesa, kojinyčių greitai neišauga vaikai, tai sunaudosi, tik neprisipirk vilnonių per daug Mano panelė gimė spalio mėn. ir vilnones kojinytes moviau apie mėnesį ...
As galvojau, kad sliauztinukai yra tokie su rankom su kojom, na va tokie:
nelabai ziuriu dar gaudausi situose pavadinimuose
o sitie irgi sliauztinukai?
nelabai ziuriu dar gaudausi situose pavadinimuose
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 11:03)
As galvojau, kad sliauztinukai yra tokie su rankom su kojom, na va tokie:
Ir tie, ir tie yra šliaužtinukai
Po tais pirmaisiais po apačia nereikia nieko rengti, jei šilta.
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 05 22, 13:15)
Ir tie, ir tie yra šliaužtinukai
Ziuriu man dar mokytis ir mokytis As galvojau tie antri yra romperiukai ar kaip jie ten vadinami Ar lietuviskai viskas kas su kojytemis yra sliauztinukai?
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 13:43)
Ziuriu man dar mokytis ir mokytis As galvojau tie antri yra romperiukai ar kaip jie ten vadinami Ar lietuviskai viskas kas su kojytemis yra sliauztinukai?
Tai va, kad lietuviškai viskas su kojytėmis yra šliaužtinukai ...
Man irgi daug visokių klausimų kildavo, teko nemažai viskuo domėtis nėštumo metu ... Viskas bus ok
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 05 22, 14:52)
Tai va, kad lietuviškai viskas su kojytėmis yra šliaužtinukai ...
Man irgi daug visokių klausimų kildavo, teko nemažai viskuo domėtis nėštumo metu ... Viskas bus ok
Aciu uz paaiskinimus man jau viskas maisosi, sedziu sarasiukais apsikrovusi, itariu, kai ateis lemtinga diena bus man strioko
Man taip pat sukosi galva nuo tu rubeliu pavadinimu, kraitelio sarasu, jau net nebeskyriau ko reikia is rubu, ko ne, kaip reikes rengti leliuka ir tada isijunge logika, kad vaika reikia rengti vienu rubu daugiau, nei pats rengiesi ta diena.
Tai nusipirkau daugiau plonesniu rubeliu, o jei pasitaikys salta diena, turiu siltu megstuku,kelnyiu, miegmaisi - manau issiversim, o ko pritruks spesim nusipirkt, bet manau kad to nebus
Tai nusipirkau daugiau plonesniu rubeliu, o jei pasitaikys salta diena, turiu siltu megstuku,kelnyiu, miegmaisi - manau issiversim, o ko pritruks spesim nusipirkt, bet manau kad to nebus
As manau kad jau per daug prisipirkau bet nieko, al ir gerai bus, reciau skalbt reikes
QUOTE(Frosted @ 2010 05 22, 21:08)
As manau kad jau per daug prisipirkau bet nieko, al ir gerai bus, reciau skalbt reikes
Kurie pataria tureti tik po keleta poru drabuzeliu, manau, nespeja skalbt. O norisi i bugna mesti ne 2 poras drabuzeliu