Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

na mes prietaringi, visko bijojom, bet nuo 32 nėštumo savaitės viską turėjom ir į ligoninę mantą jau buvau sukrovus mirksiukas.gif
Atsakyti
man daug kas liko nuo brolio vaikucio. o vezimeli. lovyte, vonele nusipirkau likus 2-1,5men
Atsakyti
Isejus i dekreta marios laiko apsipirkti Kai dabar visko pilna tai net ir is namu nereike niekur eiti internetu galima 4u.gif
Atsakyti
man giminaite siule vazimeli kai buvau nestuke.gif 3 men. tai sakiau - nereikia dar - veliau, tai vistiek ji man paliko, o pinigeliu tai ir siandien dar nesumokejau blush2.gif
O siaip po truputi pradejau ruostis isejus i dekreta - butiniausius daiktus, nes po gimdymo tikrai ne galvoje po parduotuves lakstyt ir kazko ieskot schmoll.gif Lovyte susistatem tik 3 sav. po gimdymo blush2.gif - apsileide tevai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kijera @ 2010 01 06, 21:33)
Tiesiog mama sako,kad po vaikelio gimimo viska susipirksim..bet manau kad po gimimo jau nebus kada lakstyt jieskot vezimelio biggrin.gif o kada jus viska pirkotes?

Viska susipirkom pries vaikeliui gimstant, nes gimus vaikeliui nelieka nei noro nei laiko po parduotuves vazineti ax.gif
Atsakyti
Manau išėjus į dekretą geriausias laikas pradėti rūpintis kraiteliu. Tada yra laiko ir dar jėgų. Kraitelio ruošimas - tai malonumas. Juk dėlioji, galvoji apie savo žmogutį wub.gif Tikrai nenorėčiau , kad kas kitas ( vyras, anyta ar mama) viską supirkinėtų schmoll.gif o po gimdymo tikrai nesamonė pradėti lakstyti ir pirkinėti daiktelius schmoll.gif
Atsakyti
Vaiko kraiteliu pradejau rupintis nuo 7men nestumo, tad buvo dar jegu ir sveikatos lengviau judeti. Taip viska po truputi susirinkau o kaip yra malonu matyti mazus rubelius. Paskutini nestumo menesi visus butinus rubelius ir daiktelius jau turejau. Atsimenu pries tris savaites susidejau tasytes o dvi savaites pries gimdyma pastate lovyte, paklojau patalyne ir laukiau kada mano mazylis ateis. Buvo smagus laukimas, nes viska turejau ir nereikejo sukti galvos.
Busimos mamytes nelaukit paskutinio menesio, nes paskui norisi daugiau paguleti, pailseti. Vaiko kraiteliu rupinkites kada turite laiko, kai suzinote ,kad jau pilvelyje gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi prietarais netikiu, tai manau, kad galima ruost kraiteli tada, kada norisi/yra tam laiko.
Atsakyti
QUOTE(lotria @ 2010 04 13, 14:11)
Kadangi prietarais netikiu, tai manau, kad galima ruost kraiteli tada, kada norisi/yra tam laiko.

drinks_cheers.gif

Pradėjau ruošti kraitelį nuo kažkur 20 sav...kai sužinojau ko laukiuosi wub.gif
Juk toks smagus tas laukimas, pamažu vis ką nors perki, renki...ir tas rinkimas kraitelio būna ilgas..iki gimimo...ir toks nuostabus...juk taip smagu kažką savo laukiamam mažyliui išrinkti vėl ir vėl.... thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, kiek kokiu rubeliu reikia naujagimiui ir kokio mazdaug dydzio pirkti? Pasidalinkite patirtimi, kaip darete? ax.gif
Atsakyti
pirmiausia - daug pirkti nereikia, nes

kudikis labai greitai juos isauga
jei ko truksta, geriau veliau nusipirkti, nei visko perdaug tureti iskarto

pradziai manau gana - 4-5 bodziukai, bet ne maziausio dydzio,
4-5 miegojimui sliauztukai
kojinytes...2-3 kepures...
Atsakyti
as kelis nusipirkau 50dydzio,o visa kita perku truputeli didesnius:) nes jau esu perspeta kad auga mazylei kaip ant mieliu ir daugumos rubeliu net nespeja uzsideti doh.gif
Atsakyti