kadageriause radeti pirkti,gimus kudikeliui ar truputeli anksciau,jai anksciau tai kiek anksciau?
as kazkaip labai bijau viska pirkti kol dar neturiu vaikelio savo rankose
Kol reikejo i darba, tai tik mintyse "pirkdavau" viska, o isejus nestumo atostogu mano pirkiniai tapo realus. Likus menesiui jau ir surinkta lovele pas save miegamajam pasistatem. Man taip ramiau buvo. O paskui tik rubelius deliojau is vieno stalciaus i kita, is vienos lentynos i kita...
QUOTE(moskelis @ 2010 03 18, 00:42)
kadageriause radeti pirkti,gimus kudikeliui ar truputeli anksciau,jai anksciau tai kiek anksciau?
Jau pirkit! As budama tiek savaiciu turejau viska Pagimdzius, 3men galejau neiseidinet is namu, tik, kaip mano mama sake, svarbiausio daikto ir nenupirkai - klizmutes
Nezinau, kaip paskui su kudikeliu ant ranku lakstyt ir supirkinet viska? taigi dabar galima ramiausiai rinktis, ieskot pigesnio, geresnio varianto, dometis
Del bodziuku, tai juo ir aprenge I-a para ligoninej man normalus, patogus rubas nekliude jokios bambutes o jau siaustinukai, tai neduok tu D ismeciau visus!
QUOTE(moskelis @ 2010 03 17, 23:42)
As pradejau ziurinetis isejus i dekreta Po truputi susipirkau reikalingus daiktelius ir likus menesiui iki numatyto termino jau buvau pasiruosus vykti i GN. Vezima pirkom veliausiai. Gimus leliukui kuri laika negalejau nei prie PC sedeti, nei i parduotuve ilgiau nei valandai iseiti.
QUOTE(Evatam @ 2010 03 18, 12:06)
As pradejau ziurinetis isejus i dekreta Po truputi susipirkau reikalingus daiktelius ir likus menesiui iki numatyto termino jau buvau pasiruosus vykti i GN. Vezima pirkom veliausiai. Gimus leliukui kuri laika negalejau nei prie PC sedeti, nei i parduotuve ilgiau nei valandai iseiti.
As manau, kad geriausias lakas ir yra sulaukus 30 sav. arba kitaip sakant išėjus į dekretą. Ne anksčiau. Nors šiaip pasitaiko labai skubančių mažylių, tad ir tas 30 sav. jau gali būti per vėlu
Bet šiaip jei viskas gerai, tai manau, kad nuo kaip tik 30-34sav. reikia jau stengtis susipirkti viską, bent jau viską kas reikalinga gimdymui ir parsivežti mažylį namučio. O visą kitą galima dapirkti, jei ko pritrūks. Padėti juk galės vyras, tėvai, galų gale draugė ar kaimynė.
QUOTE(moskelis @ 2010 03 17, 23:42)
Drąsiai galit pradėti pirkti. geriau dabar iš lėto apgalvojant ko reikia, pasidairant už priimtiną kainą, negu nėštumo gale stresuoti kad dar nieko neturi. Tuo pačiu kai iš lėto perkiesi ne taip per piniginę jaučiasi Aš pati jau kaupiuosi daiktelius
QUOTE(moskelis @ 2010 03 18, 01:42)
Pritariu pasisakiusioms,geriausiai is anksto, be jokio streso apsiziureti. Manau jau gali pradeti dairytis.
Mes jau beveik viska supirkome, nors dar tik 26 sav.
Tik rubeliu beveik nepirkome, nes dr nezinome lyties vaikelio
Tik rubeliu beveik nepirkome, nes dr nezinome lyties vaikelio
QUOTE(rutami @ 2010 03 18, 09:47)
Kol reikejo i darba, tai tik mintyse "pirkdavau" viska, o isejus nestumo atostogu mano pirkiniai tapo realus. Likus menesiui jau ir surinkta lovele pas save miegamajam pasistatem. Man taip ramiau buvo. O paskui tik rubelius deliojau is vieno stalciaus i kita, is vienos lentynos i kita...
manau tas laikas ateina individualiai.Tiesiog pajauti,kad jau nori rupintis mazyliu.As gal nuo penkto menesio pradejau viska kaupt.Vezimeli su lovele irgi gan anksti isigijau.Atsimenu kaip nekantravau noredama viska sutvert,tik vyras vis stabde.
aciu aciu uz patarimus,reiks pradet neskubant apsilankyt parduotuves
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 03 18, 21:00)
Pritariu pasisakiusioms,geriausiai is anksto, be jokio streso apsiziureti. Manau jau gali pradeti dairytis.
Aš manau, kad dairytis, bet nereiškia, kad karštligiškai viską pirkti. Geriau apsižiūrėk, kur kokios kainos, kokybė, pasidomėk kokių daiktelių tau tikrai reikės, o kokių gali ir neprireikti, neišleisk pinigėlių ten kur nereikia.
Na, aš pvz niekada nesuprasdavau to baldakymo ar kaip jį čia pavadinti,virš vaikučio lovytės.. Dulkių rinkimas, ir jei lovytė supama girdėjau, kad vaikas nuo jos sukelto nedidelio vėjuko, netgi slogą pasigauna. Na, bet čia mano asmeninė nuomonė konkrečiu klausimu Tad tikrai neskubėk pirkti visko Apsižiūrėk, apsidairyk, pasidomėk
O šiaip gražaus laukimo
QUOTE(viola78 @ 2010 01 30, 21:59)
tad pagimdziau dukryte "kruopëlyte" sesiom savaitem per anksti. visas kraitelis buvo keli drabuzeliai-ir tie gerokai per dideli-ir daugiau nieko, nes galvojau, kad turiu marias laiko Tad jei dar kada gimdysiu, butinai viskuo pasirupinsiu gerokai anksciau, nes niekada negali zinoti, kada leliukas sugalvos ateiti...
Aš tos nuomonės, kad bent jau "tašiuką" į ligoninę reikia turėti jau kokių 30-33sav.
Kad kaip pati sakai nežinia kada mažiukas gali pasibelsti į pasaulį
QUOTE(musik @ 2010 01 09, 18:45)
Pirkau nuo pat pirmos dienos kai tik suzinojau, netikiu nesamoningais prietarais
QUOTE(adina @ 2010 01 31, 16:39)
Yra prietaras, kad iš anksto nieko negalima negimusiam vaikučiui pirkti. Bet siūlau juo nesivadovauti, nes grįžus iš ligoninės su vaikeliu tikrai nebus galimybės lakstyti į parduotuves.
Šiaip prietaras yra, kad negalima pirkti dar negimusiam vaikeliui, bet aš jį suprantu taip, kad negalima labai anksti pirktis, nes juk nežinia kas gali nutikti (tfu tfu tfu) per tą laiką. Dėl to aš manau, kad išėjus į dekretą pats tas laikas. Bet tik ne po gimdymo.. Jokiu būdu, nebus nei jėgų, nei noro. Ir taip pakankamai streso bus