Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Frosted @ 2010 03 11, 23:20)
Sakykit, o kur jus perkate bodziukus su uzsegimu per visa ilgi?  unsure.gif
Raso visi, kad baisu per galvyte mauti, bet as tik tokius randu, kur per galvyte maunasi..  doh.gif

Paziurek per SM, Skelbimai-vaikams-pilna skelbimuku su labai tinkamais bodziukais ir kainos superines. Isitikinau, kad neverta niekur eit. Tik iki pasto siuntinuko pasiimt 4u.gif
per galvyte tikrai nepatogu, bet kadangi su pirmu kudikeliu kitu neradau, tai isaugom ir su tais, bet dabar pasiruponom, kuriu per galvyte maut nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2010 03 13, 12:46)
Paziurek per SM, Skelbimai-vaikams-pilna skelbimuku su labai tinkamais bodziukais ir kainos superines. Isitikinau, kad neverta niekur eit. Tik iki pasto siuntinuko pasiimt  4u.gif
per galvyte tikrai nepatogu, bet kadangi su pirmu kudikeliu kitu neradau, tai isaugom ir su tais, bet dabar pasiruponom, kuriu per galvyte maut nereikia  thumbup.gif

Aciu, paziurinesiu biggrin.gif Butent cia ir uzsipirkau bodziuku 0-3 ir 3-6 men komplekteliu blush2.gif dabar ziuresime maziausiems.. Nesinori daug pripirkti, nes drauges vaikas dar negimes is kai kuriu kraitelio rubeliu isaugo doh.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot ar per ebay.co uk galima atsisiusti i lietuva Nu maciau visokiu groziu bet kaip atsisiusti ir nebrangu pavertus i litukus g.gif Ir vezimai pigeu per pus nei pirkti lietuvoi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 14, 23:00)
Gal kuri zinot ar per ebay.co uk galima atsisiusti i lietuva Nu maciau visokiu groziu bet kaip atsisiusti ir nebrangu pavertus i litukus g.gif Ir vezimai pigeu per pus nei pirkti lietuvoi bigsmile.gif

Paziurek siuntimo salygas, daug kas is UK eBay siuncia, bet yra ir tokiu, kurie siuncia tik i UK. Parasyk pardavejui ir paklausk tikslios kainos, as kelis daiktelius siunciausi, gavosi pigiau nei Lietuvoje pirktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 23:03)
Paziurek siuntimo salygas, daug kas is UK eBay siuncia, bet yra ir tokiu, kurie siuncia tik i UK. Parasyk pardavejui ir paklausk tikslios kainos, as kelis daiktelius siunciausi, gavosi pigiau nei Lietuvoje pirktis wink.gif

Oi zalias miskas man cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 14, 23:24)
Oi zalias miskas man cia doh.gif

Paieskok temos "apsiperkame ebay pacios" ar kazkas pan. ten tokiu dalyku ir klausinek.
Siaip manau, kad cia ne tam skirta tema.
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 02 25, 16:28)
Nu cia tai man kazkokia mistika - mokintis maitint nestumo metu cool.gif Tai kaip gi mokinsies, jei nera kas zindzia. As apskritai ismokau tik su antru vaiku, o tepalo, aciu dievui, buvau is anksto nusipirkus, nes jau zinojau, koks jausmas, kai nugrauzta sausa speneli kudikis zinda. Beje man kaip tik Garmastanas tikrai padejo, o va Bepantenas - tik i siuksliu deze - jokio poveikio. Taigi, manau, kad tepaliuko reikia turet is anksto, o jei spenialiams neprireiks, sunaudosit kudikio uzpakaliukui (mums labai padejo nuo paraudimu). Manau 16lt nera tokie jau baisus pinigai.
Kas del bodziuku - tai man tikrai is pradziu jie netiko, nes kaip kazkas sake, kudikis is pradziu yra labai trapus, kai kurios mamos pirma karta net sauskelnes pakeist kol prisiruosia (bijo ka ne taip padaryt), o cia dar per galvyte reik maut bodziuka... tikrai ne, nebent jei bodziukas atsisega per visa ilgi, maciau ir tokiu parduotuveje. Siaip ar taip, pirmas dvi savaites mes naudojom perkelinius siaustinukus, ir buvom labai patenkinti mirksiukas.gif

Mums garmastanas irgi buvo geriausia. Man gydytoja juo liepe tepliotis po truputį net prieš gimdymą. Maitinti išmokau per pirmus du mėnesius, aišku buvo visko, svarbiausia kantrybė, garmastanas ir kartais antspeniai gelbėjo. Antram vaikui antspenius vežiausi į gimdymo namus.
Bodžiukus galima ir naujagimiui dėti.

! 
Pašalinta reklaminė nuoroda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 21 vasario 2011 - 22:21
Jau kai sužinojau, kad laukiuosi, vis nesusilaikydavau ir po kokia smulkmenėlę nusipirkdavau lotuliukas.gif O jau pagrindiniai didieji apsipirkimai prasidėjo nuo 6-7 kokių mėnesiukų
Atsakyti
Viska susipirkau pries gimdyma ir del to labai dziaugiuosi, nes nusipirkau ta, ko norejau thumbup.gif vyrui butu buve tik streso jei butu reikeje pirti viska po gimdymo, o bet to vyras reikalingas namuose, o ne kad lakstytu po parduotuves smile.gif
Atsakyti
Aš kai išėjau į dekretą tada ir pradėjau didįjį apsipirkimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linato @ 2010 03 16, 16:17)
Mums garmastanas irgi buvo geriausia. Man gydytoja juo liepe tepliotis po truputį net prieš gimdymą.  Maitinti išmokau per pirmus du mėnesius, aišku buvo visko, svarbiausia kantrybė, garmastanas ir kartais antspeniai gelbėjo. Antram vaikui antspenius vežiausi į gimdymo namus.
Bodžiukus galima ir naujagimiui dėti.

bet juk bodžiukus pradžio ne dėl kūdokių trapumo galima dėt. Man pvz abu kartus ligoninėj ir paksitėlėse aiškino, kad nevilkt dėl bambutės. kai užgis, bus galima ir bodžiukus maut.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje draudžiami. Skelbimams yra skelbimų lenta
Atsakyti