labutis
O man atsibodo tos kelnes, todel pabandziau kazkaip pasikeisti ir va kas gavos
Man visada grazu moterys su suknelem ir sijonais, tikrai geresnis variantas nei kelnes.
Staisi, nesimato kaklo, todel sunku modeliuka suprasti. Bet man visai gerai ziurisi, taip paprastai, kasdieniskai
Papildyta:
Sitos suknutes ir modeliuko grozis nerealus, ir spalva kokia rudeniska ir ilgi batai
be galo dailu, seksualu ir AAASSSS NNNNOOORRRIIIUUUU
Staisi, nesimato kaklo, todel sunku modeliuka suprasti. Bet man visai gerai ziurisi, taip paprastai, kasdieniskai
Papildyta:
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 12, 11:41)
Sitos suknutes ir modeliuko grozis nerealus, ir spalva kokia rudeniska ir ilgi batai
be galo dailu, seksualu ir AAASSSS NNNNOOORRRIIIUUUU
...ūgis ir figūra nepriekaištinga savo irgi daro
QUOTE(Vyna @ 2009 10 16, 12:53)
...ūgis ir figūra nepriekaištinga savo irgi daro
va, todėl jos ir norisi ir aš tame tarpe , bet deja deja... ne man
QUOTE(Staisi @ 2009 10 16, 12:34)
labutis
labai dailu
QUOTE(bazuka @ 2009 10 16, 13:19)
va, todėl jos ir norisi ir aš tame tarpe , bet deja deja... ne man
Ale nesakykit , mergiukes, man atrodo ir ant nemanekeniškos figūros toks modelis turėtų neblogai atrodyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 10 16, 11:39)
Man visada grazu moterys su suknelem ir sijonais, tikrai geresnis variantas nei kelnes.
QUOTE(gadget3 @ 2009 10 16, 12:35)
labai dailu
Aciu
IngaPoc, labai daili suknelė. O kokiu raštu krūtinės dalis padaryta?
QUOTE(Viksė @ 2009 10 16, 10:20)
Va, ir aš kažka panašaus nusimezgiau iš pusvilnės (50% vilna, 50% akrilas). Per savaitę nuraizgiau, apsirengiau į teatrą, o grįžusi numečiau į kampą. Po 2 val sėdėjimo ant užpakalio-kapšas , nors ir pasuknė yra, ir sėsdama kilstelėjau. Tai apie visos dienos sėdėjimą net kalbos negali būti... Ką daryti? O taip norisis megztos suknelės į darbą...
Ir as pasisakysiu siuo klausimu as imezgiau is suknytes sukniuka gumini siula toki (auksarankeje pirkau) tai niekas man neisisedejo
QUOTE(giedryte1 @ 2009 10 16, 15:52)
Ir as pasisakysiu siuo klausimu as imezgiau is suknytes sukniuka gumini siula toki (auksarankeje pirkau) tai niekas man neisisedejo
Kokia sauni ideja! O imezgei tik i uzpakaline dali? Ir to pakanka? Gal galetum smulkiau papasakot, kokio storio jis, kokia spalva, kaina?
ar sitas? http://www.auksarank...productID=45462
žinau tokį. Kažkada bandžiau įmegzti į juosmenį, tai mezgimas gavosi labai nelygus ir negražus. Bet gal čia ne siūlas kaltas, o aš...
QUOTE(Ryke @ 2009 10 16, 16:12)
Kokia sauni ideja! O imezgei tik i uzpakaline dali? Ir to pakanka? Gal galetum smulkiau papasakot, kokio storio jis, kokia spalva, kaina?
Taip butent tas del storio nezinau kai as pirkau vienos rusies tebuvo ta ir pirkau, as ji imezgiau nuo juosmens i apacia per visa sikniuka , na nezinau ar pakanka , man tai puikiausiai laiko visa preita ziema isvaiskciojau ir sia dar pilnai galesiu puostis visai nera issisedejas dar rase kad negraziai gavosi man tai nepasakysi kad yra tas siulas tik kai čiupineji toje vietoj kur ta gumyte toks kaip riebalinas mezginys bet tikrai nei maiso nei ka Siuliukai buvo merisonu vilna