Bangelės čia megzta ar nerta neįžlibinu
QUOTE(La Perla @ 2009 11 11, 08:11)
sveika pirmiausiai - prasom tinkamai nusiteikti, panasiai kaip: "nera nieko tokio ko as nesugebeciau"
o nėra kur nors daugmaž vienoj vietoj instrukcijos "servetėlinių m oherinių suknelių"?
nes tikrai perskaityti visas "suknių" ir "moheros" temas yra be šansu
o Viksės bangelės..... jose paskęst norėčiau..
VIKSE
ocho tikrai graži nugara , ar čia vašeliu ????
ocho tikrai graži nugara , ar čia vašeliu ????
Čia virbalais. Siūlai-50% merinosu vilna, kita dalis-2 rūšių sintetika. Pirkau 6 kamuoliukus po 100 g (berods ~260m)-3 juodus, 2 pilkus ir 1 baltą. Nugarai sumezgiau nepilną 1 juodą ir atitinkamai 1/3 mažiau pilkų ir 2/3 mažiau baltų. Bet mano dydis XS-S. Nesu garantuota, kad nebus kiaulystės dėsnio-nepritruks baltų ar pilkų po kokius kelis metrus O matkelis be kelių centų 13 lt kainuoja
Tiesa, panašu, kad šitas bangeklių raštas neduos išsitempti sėdint. Nelabai leidžia į šonus tempti
Tiesa, panašu, kad šitas bangeklių raštas neduos išsitempti sėdint. Nelabai leidžia į šonus tempti
QUOTE(Viksė @ 2009 11 11, 09:33)
labutės kaip tik ieskau bangeli rastuko gal galit idet kuri buvau viena radus anksciau, neissisaugojau ir dabar nerandu
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 02, 19:07)
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 03, 22:45)
na visi darbeliai grazūs, bet tie tai O jus i darba einat ? Kada tiek ir taip graziai spejat numegzt Pas mane noru ir svajoniu daug, bet laiko mazai
Vis laukiu gal kas kokiu bangeliu rastu man pametetu
QUOTE(gandriuke... @ 2009 11 11, 13:47)
na visi darbeliai grazūs, bet tie tai O jus i darba einat ? Kada tiek ir taip graziai spejat numegzt Pas mane noru ir svajoniu daug, bet laiko mazai
kai pasieki toki lygi kaip Viliuteee, kad gali uzsimerkes, valgydamas ir visai pkaip megzti... tai jau itakos buitis ir darbas nedaro
suprantu tave ir tavo nuostaba, nes visos mes cia visko daug norim, bet Vliutes meistriskumo ir tempo mazai kam sekasi pavyti... o dar kai trukdo mazieji... ar demesio pritruke vyrai... tada daugiau svajoji nei mezgi
Mergaites, as cia is didels meiles suknelm sugalvojau toki dalyka... remiantis nusistovejusiu desniu, kad jei istisa madymosi kostiumeli sukarpom ar tiesiog iskerpam pilvo dali... tai gaunam bikini, bet tai vistiek lieka maudymosi kostiumas... ane???
galime teigti, kad jei mes is sukneles iskerpam pilvo dali.... tada gaunasi sijonas ir trumpas megztukas arba bolero... bet tai vistiek lieka suknele...
turbut persivalgiau,kad tokios mintys lenda.....
o mintys tokios yr adelto,kad kaip tik siuo metu svajoju apie suknele "be pilvo"
Viliuteee jusu darbeliai nerealus kaip gaila kad jus neis kauno
sveikutes:) as esu pradziamoksle ir norejau paklausti mezgu kojines seip netaip pradzia padariau bet noriu pakeisti siulu spalva kaip tai padaryti?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 11, 13:42)
Mergaites, as cia is didels meiles suknelm sugalvojau toki dalyka... remiantis nusistovejusiu desniu, kad jei istisa madymosi kostiumeli sukarpom ar tiesiog iskerpam pilvo dali... tai gaunam bikini, bet tai vistiek lieka maudymosi kostiumas... ane???
galime teigti, kad jei mes is sukneles iskerpam pilvo dali.... tada gaunasi sijonas ir trumpas megztukas arba bolero... bet tai vistiek lieka suknele...
turbut persivalgiau,kad tokios mintys lenda.....
o mintys tokios yr adelto,kad kaip tik siuo metu svajoju apie suknele "be pilvo"
Įdomu,įdomu....