Jollyk, aciu. Realiai spalva grazesne, nes ji ne oranzine o tokia daugiau zemes spalva.
QUOTE(Aniutka85 @ 2009 11 09, 16:02)
Laba diena,mergytės Aš čia pas jus naujokė esu,tai radau temą apie suknytės tai isškart čia ir atėjau parodyti savo paskutinį darbelį.
labai grazi suknyte viena is geidziamuju saraso,kuris pas visas turbut toks ilgas, kad galo nesimato
labai kruopsciai ir dailiai pagaminta tokia ach...
Ligvita irgi sauniai virbalaspamosavus graziai ziurisi modeliukas ir tos rankoves man tokios elegantiskos...
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 04, 17:28)
pasakiskas grozis
gal kas galetu pasakyti koks rastelis eina sonuose ?
AČIŪ merginos
naiste777 o raukinukai labai paprastai pasidaro,kai jau nori raukinukų iš kiekvienos akies išmezgi po 2 ar 3 akis(aš dariau po 3 viršuj,ir po 2 akis apačioj),mezgi kokio nori aukščio ir po to jau siimi akis po tiek buvai padidines
naiste777 o raukinukai labai paprastai pasidaro,kai jau nori raukinukų iš kiekvienos akies išmezgi po 2 ar 3 akis(aš dariau po 3 viršuj,ir po 2 akis apačioj),mezgi kokio nori aukščio ir po to jau siimi akis po tiek buvai padidines
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 09, 12:18)
Ačiū Baikit, juk ta figūra nieko blatno
O O O tai tada kaip tos blatnos atrodo ? Nesikuklink, labai jau graži
Prisijuokiau postus beskaitydama, merginos. Vienai vienur per mažai, kitai kitur per daug, o visos sukniom pasipuošusios atrodot fantastiškai. Kam paralonas, kam raukinukai, kam guma kur pagelbėja Išradingos mes.
Viliuteee, Ligvita labai gražios suknios.
Viliuteee, Ligvita labai gražios suknios.
sveikos mergaites,
matau ne viena mezgate plonytes moherines sukneles, gal galetumete kuri nupasakoti kaip jos mezgasi kiek suprantu sijonas mezgasi atskirai ir ant virbalu su viela (apvaliu nzn, kaip apibudinti) ? keik jum laiko uztrunka numegzti toki grozi
pati dabar mezgu megztuka (kaip sukneles virsus) aptempta, moherini, tai manau per pora savaiciu iveiksiu, pasiziurejusiu jusu darbelius, sugalvojau nusimegzti dar sijona tik nzn kaip tai padaryti
isanksto aciu uz atsakymus
matau ne viena mezgate plonytes moherines sukneles, gal galetumete kuri nupasakoti kaip jos mezgasi kiek suprantu sijonas mezgasi atskirai ir ant virbalu su viela (apvaliu nzn, kaip apibudinti) ? keik jum laiko uztrunka numegzti toki grozi
pati dabar mezgu megztuka (kaip sukneles virsus) aptempta, moherini, tai manau per pora savaiciu iveiksiu, pasiziurejusiu jusu darbelius, sugalvojau nusimegzti dar sijona tik nzn kaip tai padaryti
QUOTE(Jollyk @ 2009 11 09, 15:54)
Caprikorn-
'uzvedei' visas su raudona aistra...groziu ir visos jau varo pirkti raudonu siuliuku...
Alacka-suknele labai faina,ir taip tinka mergaitei..
'uzvedei' visas su raudona aistra...groziu ir visos jau varo pirkti raudonu siuliuku...
Alacka-suknele labai faina,ir taip tinka mergaitei..
Matau kad visos nori būti Carmen
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 09, 16:08)
Capricorn ir viliute - suknelės atėmė žadąąąąąąą
noriu visųųųųų
apie papus nutyliu , vistiek noriu suknių
noriu visųųųųų
apie papus nutyliu , vistiek noriu suknių
Ačiū...
Ligvita-dailumėlis
vis ilendu cia pasigrozeti ir ideju pasisemti ..bet dabar pasisemiau gera vitamino C doze.....Jus ne tik auksarankes burtininkes, bet ir nerealios auksaburnes jumoristes
Taip ir toliau teskit SEKMES JUMS VISOMS
Taip ir toliau teskit SEKMES JUMS VISOMS
QUOTE(neZinanti @ 2009 11 09, 19:28)
sveikos mergaites,
sugalvojau nusimegzti dar sijona tik nzn kaip tai padaryti
sugalvojau nusimegzti dar sijona tik nzn kaip tai padaryti
As irgi su tokiu pat prasymu. Skaitinejau temas, bet nuo pradeti neradau. Gal yra kokiu lietuvisku aprasymu, kaip tuos "servetelinius" sijonus megzti?
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 04, 16:28)
labai zavi suknyte