Vau ir grozis nerealus ir tempas vel nesuvokiamas.... kiek per diena mezgi? ne gi tik po darbo ir taip greitia pagamini tokius didelius ir graziusdarbus
Vajei, merginos, su tom VS sukniom į neviltį varot. Pavydžiu nerealiai, baltai baltai. Kaip aš jos noriu noriu noriu. Noris bėkt siūlus pirkt ir pavasariui megzt, bet kaip dydį pataikyti? O dar pavasarį ir laiko nebus, tai ką daryt nebežinau Capricorn, kaip kaklą taip dailiai padaryt? Nerealiai atrodai
Vis įlendu čia pasidairyti ir išeinu nusiminus, galvodama, kad šitokie grožiai - ne mano figūrikei, kad jie tinka tik 90-60-90 ar artimo sudėjimo moteriškėms. Bet čia žiūriu - ne visai perkarusi "manekenė" (tik neįsižeiskit). Ar čia tik foto pokštai? Ir atrodo puikiai. Jei pasakysit, kad ji ir yra tokia - lengvai apvaloka, tai suteiksit man daug džiaugsmo ir entuziazmo - pulsiu megzt ir sau (apie ką seniai svajojau). O jei įdėsiu tiek darbo į visiškai netinkantį drabužį - bus dar liūdniau
Tai kaip? Ar tiktų 174cm ūgio lengvai apvalainai (75kg) moteriškei tokia suknikė? Nu kaip noriu aš jos, tik tie keli lašinukai
Vis įlendu čia pasidairyti ir išeinu nusiminus, galvodama, kad šitokie grožiai - ne mano figūrikei, kad jie tinka tik 90-60-90 ar artimo sudėjimo moteriškėms. Bet čia žiūriu - ne visai perkarusi "manekenė" (tik neįsižeiskit). Ar čia tik foto pokštai? Ir atrodo puikiai. Jei pasakysit, kad ji ir yra tokia - lengvai apvaloka, tai suteiksit man daug džiaugsmo ir entuziazmo - pulsiu megzt ir sau (apie ką seniai svajojau). O jei įdėsiu tiek darbo į visiškai netinkantį drabužį - bus dar liūdniau
Tai kaip? Ar tiktų 174cm ūgio lengvai apvalainai (75kg) moteriškei tokia suknikė? Nu kaip noriu aš jos, tik tie keli lašinukai
manau gali drasiai gamintis tokią suknią(aš esu tokio pat ugio kaip tu tik sveriu kur kas daugiau ) tik dėl jei turi "gelbėjimosi ratą" pagalvok dėl kitokio dirželio neblizgaus ar net ne kaspino manau tau turėtų tikti. sėkmės darbe ir lauksiu rezultato