Hakura tu skersai mezgi puse megztinio ar iškart abi puses? jei abi iškart, tiesiog ovaliuku truputį išlaidyk akis, bet jau reiks tau dviejų kamuoliukų siūlo, o paskum vėl išvien galėsi pabaigus kaklą varyt
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 06, 17:39)
Hakura tu skersai mezgi puse megztinio ar iškart abi puses? jei abi iškart, tiesiog ovaliuku truputį išlaidyk akis, bet jau reiks tau dviejų kamuoliukų siūlo, o paskum vėl išvien galėsi pabaigus kaklą varyt
Aciu uz toki greita atsilepima Nezinau nei kaip pasakyt pradejau nuo vienos rankoves, pamezgus siek tiek, uzdejau akiu priekiui ir nugarai, tada pagal ideja numezgus prieki ir nugara, nuimsiu akis, likusiu pabaigsiu rankove. Kai mezgu nuo apacios, tai kakla mezgu pvz 14-5-3-2*2-3*1a. O kaip bus cia? kiek ir kas kiek eiliu nuiminet akis? Turiu viena aprasyma, bet labai neryskus ir toj vietoj isvis nieko nesimato
QUOTE(hakura @ 2009 11 06, 19:01)
Aciu uz toki greita atsilepima Nezinau nei kaip pasakyt pradejau nuo vienos rankoves, pamezgus siek tiek, uzdejau akiu priekiui ir nugarai, tada pagal ideja numezgus prieki ir nugara, nuimsiu akis, likusiu pabaigsiu rankove. Kai mezgu nuo apacios, tai kakla mezgu pvz 14-5-3-2*2-3*1a. O kaip bus cia? kiek ir kas kiek eiliu nuiminet akis? Turiu viena aprasyma, bet labai neryskus ir toj vietoj isvis nieko nesimato
Priekio pusėje kiekvienoje eilėje nuimk 3*1, tada 2*2, 3,5, tada nuimi 14a, tada uždedi 5a., 3a. ... Bent taip aš mezgiau Tiesa, mano akių skaičiai kiti buvo
Viliute,
konvejeriu varai
konvejeriu varai
BLOGA
Labai gerai pasidarbavai:)
VIliute nagi tikrai, matyt feju suknias padeda elfai kurti Grazu
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 07, 14:34)
dar viena suknelė pas savo šeimininkę
Nerealios tavo sukneles..sita ypac
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 07, 14:26)
čia juk naujiena,tik klientė nuotrauką dabar atsiuntė
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 11 07, 16:18)
BLOGA
na jau su šitom taip įsidirbau,kad rodos ir užsimerkusi galiu megzti,.tik kad pats darbas jau nebeteikia didelio malonumo,jaučiuosi lyg prie konvejerio
o norinčių vis daugėja.Statkevičius ir yra Statkevičius
Papildyta:
QUOTE(bloga3 @ 2009 11 07, 17:03)
Gražios tos Viliutės suknelės Ir aš labai noriu ,bent jau sijono,bet kai nemezgus tokių,, otkutiūrų''-tai sunku ir pradėti atrodo -nesugebėsiu O norisi.......
dar ir kaip sugebėsi,nenusivertink taip savęs
Viliute, jei atrasiu ryžto tam, kreipsiuos pas tave pagalbos man pradžiai ir sijonuko užteks
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 07, 17:52)
Viliute, jei atrasiu ryžto tam, kreipsiuos pas tave pagalbos man pradžiai ir sijonuko užteks
mielai patarsiu
sveikos baigiau ir as savo pirma moherine suknia - tik dar greit pasuknes neturesiu
nu kai nusifotkinsiu pasirodysiu - spalva tamsoka todel reik laukti dienos sviesos
nu kai nusifotkinsiu pasirodysiu - spalva tamsoka todel reik laukti dienos sviesos