Jollyk, 05 Lap 2009 - 15:41, parašė:
Jollyk, 05 Lap 2009 - 15:41, parašė: ![]()
sauni
![]()
kodel toks pavadinimas'bloga3'?

kodel toks pavadinimas'bloga3'?

todėl kad čia ne mano, o BLOGA3 (sm'o mamytės nikas toks) suknutė

Malibu, 06 Lap 2009 - 12:33, parašė:
Malibu, 06 Lap 2009 - 12:33, parašė: ![]()
Sveikos, mezgejėlės. Nesu visai žalia mezgėja, kažkada mezgiau gana nemažai, bet daugiausia megztukus. Ir štai, pamačiusi, ką sugeba jūsų darbščios rankos ir kokius grožius galima sukurti iš moheros, užsimaniau ir aš nusimegzti jei ne suknelę tai bent kiauraraštį kliošinį sijoną (kaip jūs sakote -"servetėlinį"). Nors jūsų temas skaitau gana atidžiai, bet vis tiek ne viską supratau. Todėl noriu pasitikslinti: ant virbalų su valu užsimetu reikalingą akių skaičių iš kitokio siūlo (kad po to galėčiau sutvarkyti juosmenį arba megzti į viršų, jei tai bus suknelė) ir tada, kaip skaičiau, turiu megzti apie 15 eilių ne pagal schemą, o gerosiomis akimis? O tik po to megzti pagal schemą, kartojant raportą? Būčiau dėkinga už paaiškinimus.
Labai atsiprašau moderatorių, jeigu savo žinute per 2 temas "teršiu eterį", tiesiog nesulaukiau atsakymo vienoj temoj, tai keliauju į kitą.
bloga3, 06 Lap 2009 - 15:44, parašė:
bloga3, 06 Lap 2009 - 15:44, parašė: http://images52.fotk...palva014-vi.jpg
Senas sijonas-naujas sarafanaspora sezonų nešiojau sijoną,siūlų likutis nedavė ramybės
,kelios valandos darbo vašeliu-ir siūlų likutis nebesimėtys,ir naujas rūbas
Malibu, 06 Lap 2009 - 13:11, parašė:
Malibu, 06 Lap 2009 - 13:11, parašė: ![]()
Labai ačiū, Capricorn. Dar vienas klausimas. Tarkim išsirinkau aš servetėlės schemą, tik tos servetėlės diametras, sakykim 30 cm, o man pavyzdžiui reikia 50 cm. Kaip tokiu atveju daryti? Mėgint pagal akių skaičių pridėti kokį kitą motyvą?
bloga3, 06 Lap 2009 - 16:44, parašė:
bloga3, 06 Lap 2009 - 16:44, parašė: http://images52.fotk...palva014-vi.jpg
Senas sijonas-naujas sarafanaspora sezonų nešiojau sijoną,siūlų likutis nedavė ramybės
,kelios valandos darbo vašeliu-ir siūlų likutis nebesimėtys,ir naujas rūbas
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė