QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 03, 13:07)
Viliuteee su savo nenusakomo grožio mezginiais širdies smūgį gali sukelti. Niekaip nesuprantu, kaip galima tiek daug taip gražiai ir per tokį trumpą laiką numegzti.
Kiurte, Žuviuk jūsų suknelės be galo žavingos, o gal greičiau jūs pačios su tom suknelėm nepakartojamos, susipainiojau
Aš po Capricorn prisistatymo juodai užpavydėjau, puoliau megzti ir jau lyg ir gatava, bet teko padalkas nuardyti. Stulpus mezgiau storesniais virbalais ir negražiai gavosi. MAn atrodo, Capri sakė, kad uždėjo stulpams daugiau akių. O kaip jūs darėte, patarkit, nežinau kaip užbaigti
. Nenoriu, kad apačia būtų užraukta, nes figūra toli gražu ne manekeniška.
as tai dariau priesingai nei visos cia mezgusios VS suknyte... pasmane kaip tik apacioj maziausia akiu, nes norejua, kad butu priglude... mano visa suknyte atrodo kaip smelio laikrodukas, nes nenorejau, kad apacia butu nuo klubu tiesi. norejau kad atrodytu kiek galima panasiau i originala - visur ne aptempta, o priglude pagal kuno linijas. Todel apacioj tiek priekiui tiek nugarai dejau net po 20 akiu maziau nei reikejo klubams ir palaipsniui platinau iki klubu, po to siaurinau kiek reikia liemeniui, o nuo liemens linijos ir vel keliom akim praplatinau. Liemens perdaug siaurinti neverta, nes ir pats rastas (1 gera akis, 1 bloga akis) ties liemeniu suknyte aptraukia...
jei dar bus klausimu nesivarzykit