KOKIA jaukiai rudeniškai gražiai paslaptinga...
ŠAunus tavo variantas
QUOTE(La Perla @ 2009 10 28, 16:20)
atsinesu naujausia suknute tik gaila spalvos tikros neisgaunu ten toks svelnutis svelnutis persikiukas...
gražu
QUOTE(Ligvita @ 2009 10 30, 02:11)
Pagaliau galiu parodyti vienos suknelytes tikraji vaizda.
kaip gražu
QUOTE(ingriduska @ 2009 11 02, 11:56)
aciu
Kiurte, labai grazios suknytes spalvos grazi interpretacija
O as siandien irgi atbegu su nauju darbeliu
bus su kuo lyginti as pasirinkau ramesnes spalvas... baltas ir sviesiai rudas siuliukai susivije vienas su kitu pavirto i stai toki VS sukneles baltai rusva varianta
ir pilnas planas
O as siandien irgi atbegu su nauju darbeliu
bus su kuo lyginti as pasirinkau ramesnes spalvas... baltas ir sviesiai rudas siuliukai susivije vienas su kitu pavirto i stai toki VS sukneles baltai rusva varianta
ir pilnas planas
Zuviukas-labai grazi suknele,spalva puiki,ir labai tinka
su masina ar su rankom mezgei???taip lygiai,wow
QUOTE(Jollyk @ 2009 11 02, 15:53)
Zuviukas-labai grazi suknele,spalva puiki,ir labai tinka
su rankom, 2 nr virbalais nzn ar jais dar ka nors megzsiu... labai jau ilgas procesas... bet rezultatas uztat tenkina...
istiesu tai net neploviau... taip norejosi jau uzsideti man ja ir pasidziaugti...
si suknele buvo svajota issvajota beveik tiap kaip ir auskinuke... ir pagaliau as ja TURIU
Žuviukai , nuostabiai...PAVYKO 100 proc. TAu tinka
APrašei mano jausmą, nes jos noriu kaip kad norėjau auksinukės..
Tik vis dar tikiuosi jog ji gims greičiau:))
MAN tavo liemens linija labai gražiai ir labai teisingoje vietoje....
O jei pėdkelnės būtų kapučino, ar bronze, būtų nuuostabu.Ko aš prie pėdkelnių kimbu
O jei pėdkelnės būtų kapučino, ar bronze, būtų nuuostabu.Ko aš prie pėdkelnių kimbu
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 02, 02:07)
Na kiek as supratau, tai si suknute katalogine ir jos schemos nera. Bet ji yra tiek elementari, kad nelabai zinau kas jums gali buti neaisku. Gal konkreciai parasykit, kas neiseina
na visu pirma tai nuo pat pradziu noreciau suzinoti viska... kiek akiu apsimesti,kas kiek eiliu siaurinti ir t.t.
Žuviukas-nuostabu
Aš tik papynus daugiau atverčiau ir trikampinį labiau daryč
Aš tik papynus daugiau atverčiau ir trikampinį labiau daryč
QUOTE(ingriduska @ 2009 11 02, 17:08)
Žuviukai , nuostabiai...PAVYKO 100 proc. TAu tinka
aciu kaip smagu skaityti tokius grazius zodzius... o del pedkelniu... geda ir prisipazinti, bet tik tokias stalciuje radau...(augindama mazyli retai su suknelem vaikstau... tai dabar jau ruosiuosi i darba, teks ir pedkelniu grazesniu uzsipirkti...)
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 02, 17:30)
na del didensnio atverimo, tai nenorejau... dirbu vyriskoje kompanijoje, tai nesinori ten labai demonstruoto to ko ir taip ne daug turiu
o del trikampes formos... kazkaip norejau tokios kvadratiskai apvalejancios... bet tai juk skonio reikalas man grazus ir tavasis variantas, o as kazkaip visgi tokiokoks gavosi ir norejau
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 02, 17:40)
na del didensnio atverimo, tai nenorejau... dirbu vyriskoje kompanijoje, tai nesinori ten labai demonstruoto to ko ir taip ne daug turiu
o del trikampes formos... kazkaip norejau tokios kvadratiskai apvalejancios... bet tai juk skonio reikalas man grazus ir tavasis variantas, o as kazkaip visgi tokiokoks gavosi ir norejau
kaip tik viską sukeli viršun kas yra-ir pirmyn...svarbu ne kiekis, o kokybė
o kakliukas aišku-kiekvienam savo...ir beje, ta VS jau nebe mano
Zuviuk:) labai gražiai ir dailiai gavosi , net užpavidėjau (žinoma, kad baltu pavydu). Tau taip ji tinka. Aš ir jos labai noriu, bet vis nesiryžtu. Viena po kitos čia tik mezgat šią VS suknelę, kad gaunasi kaip spyris į šikną , kad imt ir man nusimegst pagaliau, o ne tik svajot