Capricorn suknia- abaldet možno
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 10 25, 16:20)
Sveikos merginos
Kokie abu sarafanai liuksiski , ir as tokio noriu !
O jau duka kokia grazuole turi
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 10 25, 16:20)
O cia rastelio paskaiciavimai - mazdaug
QUOTE(Ponia.Popo @ 2009 10 26, 00:23)
Meginau paieskot, bet neradau schemos ar kad kas butu ne er seniausiai mezges sita sarachana, tad gal kas galetu imesti schema?
Aname puslapyje viska aprasiau ir schema idejau nufotkinta, reikia tik isiskaityti .
Kristinakristina
LABAI DAILU, LABAI STILINGA, LABAI MADINGA
Ir dukryte gražuolė
ŠAunu kad jūs turite viena kitą ir dar taip šauniai pasipuošiate:)
LABAI DAILU, LABAI STILINGA, LABAI MADINGA
Ir dukryte gražuolė
ŠAunu kad jūs turite viena kitą ir dar taip šauniai pasipuošiate:)
Ir as bandau rodytis sukniuka pradeta pernai ziema ir tik dabar uzbaigta... Nelabai man ji patinka - labai jau nekaip iskepta,bet du kartus jau ardziau tai nesinori daugiau... Is tos pacios serijos kaip Kristinoskristinos,tik jos labai graziai viskas... Na bet pamazu ir man gal kas geresnio gausis...
PIPSE
GRaži spalva ir suknia, tik kažkodėl norisi pėdkelnių storesnių..
MAN TAI JI GRAŽI ,ŠAUNUOLĖ
GRaži spalva ir suknia, tik kažkodėl norisi pėdkelnių storesnių..
MAN TAI JI GRAŽI ,ŠAUNUOLĖ
Aciu mergaites uz pagyras tiek sarafanui, tiek mums abiems
O mezgimas jo laaabai lengvas, taip kad tik pirmyn...
Niekas negime mokytas, jei taip ir toliau, tai super! Beje, labai grazi spalvyte , o siuliukai Alize? tokie truputuka su pukeliu, nes rastelis truputuka uzsislepes?
O mezgimas jo laaabai lengvas, taip kad tik pirmyn...
QUOTE(pipsė @ 2009 10 26, 19:09)
Ir as bandau rodytis sukniuka pradeta pernai ziema ir tik dabar uzbaigta... Nelabai man ji patinka - labai jau nekaip iskepta,bet du kartus jau ardziau tai nesinori daugiau... Is tos pacios serijos kaip Kristinoskristinos,tik jos labai graziai viskas... Na bet pamazu ir man gal kas geresnio gausis...
Niekas negime mokytas, jei taip ir toliau, tai super! Beje, labai grazi spalvyte , o siuliukai Alize? tokie truputuka su pukeliu, nes rastelis truputuka uzsislepes?
QUOTE(emaliuke @ 2009 10 25, 00:21)
BUVO VIENA PANASI JUODUKE SUKNUTE CIA JOS KOPIJA TIK RAUDONA,GAL IR PASIKARTOSIU BET YDEDU GAL LABAI NEPAKENKS PRIE BENDRO [
sveikutes
as va pasirodau savo suknyte, nertapagal sia rozine
http://keep4u.ru/ful...af2df39989f/jpg
Eferika, kaip dailiai atrodai ryški Labai dailiai sudėliotas ir išbaigtas ansamblis.
Allmutte, labai linksmas fotoreportažas.
Dailios man ryškios suknios, ir laimingos jų nešiotojos
Allmutte, labai linksmas fotoreportažas.
Dailios man ryškios suknios, ir laimingos jų nešiotojos
QUOTE(Capricorn @ 2009 10 23, 20:01)
Capri, grazu ( tik gaila biskeli na bet ka padarysi )
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2009 10 24, 12:44)
sveikutės,
prie visų čia rodomų grožybių norėčiau pasidalinti vaizdais, kokia suknute pasipuošiau per savo vestuves suknelę pagaminti užtrukau mėnesį, siūlai viskozė su kažkuo pamaišyta.
prie visų čia rodomų grožybių norėčiau pasidalinti vaizdais, kokia suknute pasipuošiau per savo vestuves suknelę pagaminti užtrukau mėnesį, siūlai viskozė su kažkuo pamaišyta.
va cia tai darbelio bet kaip grazu
allmute - labai grazi suknele
ir spalva
man tai labai labai patinka spalvotos spalvos - gerina nuotaika
ir spalva
man tai labai labai patinka spalvotos spalvos - gerina nuotaika