eferika - labai grazi suknute - saunuole - as irgi planuoju savo vestuvems pati nerti
tik kaip nuslepti kad vyras nematytu - juk negalima iki vestuviu rodytis
capricorn - dailiai padaryta ir greitai - turbut noras va toks didelis buvo
vakar issniukstinejau VS puslapi - nu ir sauniu sunkeliu ten naujam 2009 sezonui
atejo laikas mano mocherinukei - jau pasiodejau siulus ant stalo - tai ir galvoju sau kokiu rastu megsti
Pribaigiau aš savo mocheriukę sesei. Dabar dar liko tik rankovės-bolero ir visą vaizdą tikiuosi parodyti pirmadienį, kai grįš mano manekenė
gal gali pasakyti kiek akiu dejai pradziai - na liemeniui
QUOTE(norwa @ 2009 10 24, 15:19)
eferikalabai grazi suknute! Tik gal reikejo baltos pasuknes
nuostbi suknute atrodo super o man atrodo kad viskas suderinta juk ir juodas dirziukas paristas ir svarkiukas juodas man tai tobula manau kad turejo zavetis visi
QUOTE(emaliuke @ 2009 10 24, 22:27)
nuostbi suknute atrodo super o man atrodo kad viskas suderinta juk ir juodas dirziukas paristas ir svarkiukas juodas man tai tobula manau kad turejo zavetis visi
pritariu visu 100% juoda pasuknele cia puikiai priderinta ir visos juodos detales labai graziaiziurisi SUPER
QUOTE(A-Z @ 2009 10 25, 13:14)
Sveikos
gal kas nors turite ryskešni šios sukneles aprašyma, mano turimas pasididina, bet vistiek neįžiūriu schemos
gal kas nors turite ryskešni šios sukneles aprašyma, mano turimas pasididina, bet vistiek neįžiūriu schemos
Atrodo, turiu Bet aprašymas rusiškas.
QUOTE(Bitkresle @ 2009 10 24, 12:26)
Idėja: trumpomis rankovėmis, kad būtų daugiau kaip sarafanas (planuoju vis tiek po apačia vilktis marškinėlius ilgom rankovėm ar golfukus), liemuo kiek paaukštintas (labai myliu tokius modelius ), sijonas platėjantis, kad neišsisėdėtų užpakalis.
Sveikos merginos, didziausi aplodismentai visoms kuriancioms Labai gaila, kad del laiko stokos negaliu paminet visu atskirai, bet padet negaliu atsispirt ir laiko turiu surast.
Taigi siulau savaji sarafano varianta, kuri mezgiau pernai. Tiksliau, numezgiau ''cielus'' du - ir sau, ir dukrai. Sarafaniukas paprastas, lengvai mezgamas, labai patogus. Senbuves ji mate, bet naujokems gal pravers.
Cia iskarpa dukros sarafanui
Cia originalas
is arciau
Cia manasis
O cia rastelio paskaiciavimai - mazdaug
Nu labai atsiprasau, kad vietos eteryje uzemiau laaabai daug... bet kitaip niekaip...
o jums kaip - dejot koki pasukne ar neissisedejo, ir kokiais siulais mezge..
labai grazus abu sarafanai
labai grazus abu sarafanai
Tikrai labaiiiiiii grazus sarafaniukai