Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Dziuga+,su rozem tai as turiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu Efauto ir Balei uz pagyrimus. Nu ir man paciai jis wub.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=edikun,2009 10 13, 18:05]
Aciu Efauto ir Balei uz pagyrimus. Nu ir man paciai jis wub.gif blush2.gif

Gražus gražus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pamenat apie dezute tokia su 2 medziais, kur visoms grazi buvo, o uzsakovei neitiko nes spalvos violetines mazoka buvo ir t.t. cool.gif
Tai va, klimtas mano iskat siulytas padarytas kaip antrasis variantas. Nusiunciau parodyti, tai patiko, bet nori kad varda uzrasyciau ar koki posaki verysad.gif ui nigaliu doh.gif taip man gaila darba gaditi vos valdausi. Parasiau kad nelabai man priimtina, bet jei nori tai tada tiksliai kur ir ka... rolleyes.gif

O vat kolkas pasidziaukit su manim fainuole Klimto arbatine, dangtelio vyriskio skraistes elementai dengti folija.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Džiuga+ niugis grazu thumbup.gif

o del suoliuku, tai ir man knieti padaryt savo mazajam teroristui rolleyes.gif ale va laiku nenusipirkau kai akcija buvo g.gif
Atsakyti
SVEIKUTES...
Grazus visu darbeliai 4u.gif
Mergaites nesuprantu kas darosi kaip man nesiseka verysad.gif serveteles dingo kazkur, viena forumiete siunte ir jos manes nepasieke verysad.gif dabar panasi situacija, ar yra kam buve taip, vakar vakare uzsisakiau is DECOUPAGE.LT parduotuves prekiu, sumokejau viskas ok. Siandien ryte 10 val. skambina vadybinkas pasitikslinti adresa, pasakau, jis man pasako, kad siuntini siandien issiusim, supratau kad i namus atves, laukiu laukiu, pries 17.00 val.paskambinu dar karta pasiteirauju ar siuntini atves i pasta ar i namus, sako i namus, bet as sakau dar nesulaukiau, sako laukit atves.Nu laukiu kantriai zvilgciodama pro langa.Bet va jau beveik 20.30 val. o siuntinio dar neturiu cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 13, 19:06)
Sveikos,
pamenat apie dezute tokia su 2 medziais, kur visoms grazi buvo, o uzsakovei neitiko nes spalvos violetines mazoka buvo ir t.t.  cool.gif
O vat kolkas pasidziaukit su manim fainuole Klimto arbatine, dangtelio vyriskio skraistes elementai dengti folija.

Kazkaip nepamunu tos dezutes doh.gif , bet si, tai nuostabi bigsmile.gif wub.gif labai....

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 13, 20:23)
dabar panasi situacija, ar yra kam buve taip, vakar vakare uzsisakiau is DECOUPAGE.LT parduotuves prekiu, sumokejau viskas ok.

Nepergyvenk, as jau ne syki is ju esu uzsisakius, jau ir nuolaida turiu blush2.gif , bet tai ne esme lotuliukas.gif Jei siandien paskambino vadyb, tai rytoj tikrai gausi. Gali atvezti pastp pasiuntiniai. Arba rasi lapeli pasto dezutej. Tai, kad ramiai miegok.
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 13, 21:27)
Kazkaip nepamunu tos dezutes  doh.gif , bet si, tai nuostabi  bigsmile.gif  wub.gif labai.....

Va sita buvo...
user posted image

Klimtas patiko, ramiai einu daryti padekla. biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Pagaliau ir as po ilgos pertraukos ateinu pasirodyt su savo nauju darbeliu - arbatine transformeris.
Dariau taip kad butu galima pakeisti pusemis kai jau viena kuri atsibos.
Atiduodu jusu teismui ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Naudota: akriliniai dazai dveju spalvu, ryzinis popierius ir lakas. Nusprendziau kad sendint si karta nereikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 13 spalio 2009 - 21:03
QUOTE(kycca @ 2009 10 13, 22:10)
labai grazus darbai

aciu 4u.gif
bet cia viena ir ta pati dezute, tik skirtingos jos puses. O staciukus tiesiog issimu ir apverciu blush2.gif
Atsakyti
ikea labai nuostabi dezute,gudriai sugalvota mirksiukas.gif greitu laiku ir as pasirodysiu su savais darbais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 13, 19:06)
Sveikos,
pamenat apie dezute tokia su 2 medziais, kur visoms grazi buvo, o uzsakovei neitiko nes spalvos violetines mazoka buvo ir t.t.  cool.gif
Tai va, klimtas mano iskat siulytas padarytas kaip antrasis variantas. Nusiunciau parodyti, tai patiko, bet nori kad varda uzrasyciau ar koki posaki  verysad.gif ui nigaliu  doh.gif taip man gaila darba gaditi vos valdausi. Parasiau kad nelabai man priimtina, bet jei nori tai tada tiksliai kur ir ka...  rolleyes.gif

Labai gražu.. 4u.gif
Nu, bet ir klientė pasitaikė.. doh.gif ..Kantri tu.. biggrin.gif
Atsakyti