QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 11:36)
Labai lauksiu pastabeliu!
visai neblogai gavos . tik tas perejimas tarp serveteliu sujungimu, gal ryskokas, o siaip
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 23, 11:46)
labai sena dezute -levandu puokste (akrilas, zvake, pratrinta, servet.)
grazi dezute ir labai grazus patrynimai
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 11:51)
zadetos melynes
labai grazus motyvas is toli atrodo, kad pati butum piesusi o del tuscios vietos, tai salne jau parase, o tu atsakei tai ir nebekomentuosiu
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 23, 12:07)
efauto, smulkiau apie mirkymą arbatoj... prašom, jei gali
užklijavai ir po to mirkei ? visą vazą? ar aš kažko nepagaunu?
užklijavai ir po to mirkei ? visą vazą? ar aš kažko nepagaunu?
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 12:08)
Nu super..Reikės kada pasinaudoti šiuo sumanymu....Nu tikrai gerai atrodo..
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 12:17)
efauto, labai sauni ideja, manau daug kam pravers.
visu pirma, kad NIEKAS neprisikabintu del idejos autoriniu teisiu, tai pasakau, jog as kazkur jau buvau girdejusi, kad galima naudoti arbata ne pati sugalvojau bet pati sugalvojau, kad i ja galima imaisyti kavos
tai papasakosiu, kaip darau uzsitaisau baisiai stiprios juodosios arbatos, priklausomai nuo to, kokio tamsumo man reikes, dar ipilu uzplikytos kavos, ir ant motyvo, ar ant ryzinio popieriaus tepu su teptuku. imerkiu teptuka i arbata ir tepu, kaip dazus ant pavirsiaus lauku, kol nudzius ir vel tepu. na, kol pasiekiu reikiama atspalvi. stai dar vienas pvz. cia maza saldainine. klijavau serveteles motyvus, o i tarpus baltus serveteles sluoksnius. tada su KAVA kelis kartus daziau net is po dvieju lako sluoksniu jautesi skanus kavos aromatas
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:19)
Efauto,grazi vaza, nu tokia mano skonio..sena
cia buvo pernai kaledine dovana tevam ir dar priderinta smulkmena. tetis uzmete aki i ta vaza ir nekreipe demesio, sakau, nors is mandagumo pasakytum, kad patiko, tiek dariau o tu nekreipi demesio o jis pagalvojo, kad pirkau ta vaza nepatikejo, kad cia mano darbas..
QUOTE(edikun @ 2009 10 23, 12:28)
man ir patinka si vaza, viskas padaryta super
dekoju
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 12:58)
snd uz lango truksta saulytes
kokia grazi
L.M.A., sauniai padirbejai