Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

[quote=Džiuga+,2009 10 13, 09:24]
Nezinau kur klausti, bandysiu per kelias temutes 4u.gif

Gal kas turite tokiu serveteliu?

tą su rožėmis mačiau vakar Silver City, Madoj 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, Dziuga+, aciux aciuks.gif aciuks.gif

QUOTE(augustielee @ 2009 10 13, 10:17)
gal kas bandete spausdinti ant dekupazinio popieriaus? maciau 500lapu beveik 10lt kainuoja. kazin ar apsimoka pirkti. bandete gal kuri nors?

o tokio as negirdejau. Gal ir nieko turetu buti.
Atsakyti
edikun
Nuostabus suolelis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Informacija toms, kas naudoja akrilinius "el Greco" firos dazus - "Silver city" perkat 4 tiubeles bet kokio dazo, gauni net 30 % nuolaida... vietoj 13lt, gaunasi mazdaug po 9 thumbup.gif O aukso spalvos irgi puiki nuolaida, siandien neblogai sutaupiau. Perkant maziau, mazesne nuolaida, bet vis tiek super.
Atsakyti
Pasiziurejau http://www.silvercit...cle.id-238.html
reikes apsilankyti thumbup.gif

Aciu Aussrrina 4u.gif
Atsakyti
edikun, labai gražus suoliukas, visas užpuolė suoliukų manija biggrin.gif Aš taip pat gražinu suoliuka 4u.gif
Beje, edikun, kaip taip nupaveiksluojate, kad fonas gainasi juodas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 13, 12:42)
edikun, labai gražus suoliukas, visas užpuolė suoliukų manija biggrin.gif  Aš taip pat gražinu suoliuka 4u.gif
Beje, edikun, kaip taip nupaveiksluojate, kad fonas gainasi juodas?  4u.gif

Aciu. Tai jau tikrai visos uzsisuoliavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors si mintis man jau seniai galvoj nerimo.
Pas mane kilimine danga tamsi ir uz manes buvo langas, tai gal del to taip gavos. Net nezinau kaipo cia taip isejo, o fotografe is names ne kokia, tai va taip ir gavos hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 13, 09:01)
Labas rytas

koks fainas suolelis wub.gif o spalvytes kokios grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 10 12, 16:31)
Man atrodo meluoji... ax.gif nebent tuos maxima litus panaudojus.... Ryt važiuosiu į Ermitažą,tai paveiziesiu smile.gif

tu ermitazo pinigu panaudot neleido, nes buvo akcija...ale tai dabar jau kaip brangiai kainuoja g.gif net 29, reikejo imt du, nes dabar bus gaila pinigu biggrin.gif ale nu tikrai atrodo mazai mokejau..arba skleroze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 10 13, 14:54)
tu ermitazo pinigu panaudot neleido, nes buvo akcija...ale tai dabar jau kaip brangiai kainuoja g.gif  net 29, reikejo imt du, nes dabar bus gaila pinigu biggrin.gif ale nu tikrai atrodo mazai mokejau..arba skleroze biggrin.gif

Tai dabar reiškia leis Ermitažo pinigus panaudoti.
Atsakyti
o as tuos ermitazpinigius ir teleaxima papildymus palikdavau Maximoje prie informacijso, nes ermitazpinigiais siaubingai nusivyliau - gerai akd pasiziurejau vasara pirkdama..
senukuose buvo prekes perpus pigesnes be nuolaidos nei Ermitaze pritaikius tuos ermitazpinigius.

Va tuo momentu ir baigesi mano ermitazpinigiu kaupimo vajus lotuliukas.gif .
Komercija yr komercija, ir Ermitazas su tais pingeliais labai daur liaudies pritraukia (apgaudinedami su rinkodara) g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Patiko labai labai paskutinis suolelis, kaip tik pagal mano nuotaiką... Greitai įmesiu ką padirbus esu, koloritas laaabai panašus... smile.gif O kiek save atsimenu, tai nemėgau žalios spalvos... Šiais metais taip patraukė, kad net... smile.gif
Atsakyti