[quote=Džiuga+,2009 10 13, 09:24]
Nezinau kur klausti, bandysiu per kelias temutes
Gal kas turite tokiu serveteliu?
tą su rožėmis mačiau vakar Silver City, Madoj
Sobieska, Dziuga+, aciux
o tokio as negirdejau. Gal ir nieko turetu buti.
QUOTE(augustielee @ 2009 10 13, 10:17)
gal kas bandete spausdinti ant dekupazinio popieriaus? maciau 500lapu beveik 10lt kainuoja. kazin ar apsimoka pirkti. bandete gal kuri nors?
o tokio as negirdejau. Gal ir nieko turetu buti.
edikun
Nuostabus suolelis
Nuostabus suolelis
Informacija toms, kas naudoja akrilinius "el Greco" firos dazus - "Silver city" perkat 4 tiubeles bet kokio dazo, gauni net 30 % nuolaida... vietoj 13lt, gaunasi mazdaug po 9 O aukso spalvos irgi puiki nuolaida, siandien neblogai sutaupiau. Perkant maziau, mazesne nuolaida, bet vis tiek super.
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 13, 12:42)
edikun, labai gražus suoliukas, visas užpuolė suoliukų manija Aš taip pat gražinu suoliuka
Beje, edikun, kaip taip nupaveiksluojate, kad fonas gainasi juodas?
Beje, edikun, kaip taip nupaveiksluojate, kad fonas gainasi juodas?
Aciu. Tai jau tikrai visos uzsisuoliavo Nors si mintis man jau seniai galvoj nerimo.
Pas mane kilimine danga tamsi ir uz manes buvo langas, tai gal del to taip gavos. Net nezinau kaipo cia taip isejo, o fotografe is names ne kokia, tai va taip ir gavos
QUOTE(edikun @ 2009 10 13, 09:01)
Labas rytas
koks fainas suolelis o spalvytes kokios grazios
QUOTE(Babaužienė @ 2009 10 12, 16:31)
Man atrodo meluoji... nebent tuos maxima litus panaudojus.... Ryt važiuosiu į Ermitažą,tai paveiziesiu
tu ermitazo pinigu panaudot neleido, nes buvo akcija...ale tai dabar jau kaip brangiai kainuoja net 29, reikejo imt du, nes dabar bus gaila pinigu ale nu tikrai atrodo mazai mokejau..arba skleroze
QUOTE(auksine @ 2009 10 13, 14:54)
tu ermitazo pinigu panaudot neleido, nes buvo akcija...ale tai dabar jau kaip brangiai kainuoja net 29, reikejo imt du, nes dabar bus gaila pinigu ale nu tikrai atrodo mazai mokejau..arba skleroze
Tai dabar reiškia leis Ermitažo pinigus panaudoti.
o as tuos ermitazpinigius ir teleaxima papildymus palikdavau Maximoje prie informacijso, nes ermitazpinigiais siaubingai nusivyliau - gerai akd pasiziurejau vasara pirkdama..
senukuose buvo prekes perpus pigesnes be nuolaidos nei Ermitaze pritaikius tuos ermitazpinigius.
Va tuo momentu ir baigesi mano ermitazpinigiu kaupimo vajus .
Komercija yr komercija, ir Ermitazas su tais pingeliais labai daur liaudies pritraukia (apgaudinedami su rinkodara)
senukuose buvo prekes perpus pigesnes be nuolaidos nei Ermitaze pritaikius tuos ermitazpinigius.
Va tuo momentu ir baigesi mano ermitazpinigiu kaupimo vajus .
Komercija yr komercija, ir Ermitazas su tais pingeliais labai daur liaudies pritraukia (apgaudinedami su rinkodara)