Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 12:36)
Pasirodau su savo pirmuoju laikroduku smile.gif

man laikrodukas toks svelnus ir idomus.

QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 23, 12:46)
remelis i komplektuka jau darytai dezutei-dama(akrilas, serv, stamperia clasic crakle, aukso porporina, swarovski akutes)

Man kaip patinka sis komplektukas wub.gif nu toks ......mielas

QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes  ax.gif

Kaip ir salne mineji, reikejo i kairi sona patraukt.

QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 12:51)
stikline vaza apklijavau baltu ryziniu popierium, priklijavau motyvus ir 3 paras daziau su arbata, kol isgavau norima senos vazos spalva

man ir patinka si vaza, viskas padaryta super.
Atsakyti
o as su braskem neprikau doh.gif ir dabar tos parduotuves laukuose lotuliukas.gif nebezinau kaip rasti lotuliukas.gif kai gyvai pamatau tas visas servetkas pablustu lotuliukas.gif ...gailal MBejaus doh.gif,matyt galvoj, kad boba nukvako... ir ta griebiu ..kita metu ir susimakaluoju doh.gif
Papildyta:
Kokdel reikejo, bigsmile.gif ,nemegstu simetriju, cia tokis uzmanymas tongue.gif
Atsakyti
snd uz lango truksta saulytes ax.gif . po keliolikos kadru, kaskas jau panasaus i realybej esanti vaizda 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kvartetas, labai miwla komodėlė 4u.gif Gal nepaslaptis, koks lakas naudotas - man labai patiko skilimas smile.gif
Atsakyti
aciu dajne. naudojau sotile. norejau subtilaus skilimo. plonu plonu grioveliu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 23 spalio 2009 - 13:11
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes  ax.gif
user posted image
nuortaukos nekokios, nes nami tamsu kaip ...  doh.gif
Man ant padeklo ir ruuuuzavo per daug  mirksiukas.gif
ant laikroduko,kazkaip perejimu sujungimu noretusi maziau ryskiu  ax.gif

Esu maciusi kita darbeli su sitom melynem, tai sis man labiau patinka.. ax.gif Labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 12:36)
Sveikutes,

[img=http://img202.imageshack.us/img202/2343/dsc0317j.jpg]
Labai lauksiu pastabeliu!

LABAI GRAZU thumbup.gif
Noreciau padaryti panasu laikrodi dovanu ax.gif Tik noriu paklausti blush2.gif ar laikorodis yra veikiantis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 13:58)
snd uz lango truksta saulytes ax.gif . po keliolikos kadru, kaskas jau panasaus i

Labai subtilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 13:58)
snd uz lango truksta saulytes ax.gif . po keliolikos kadru, kaskas jau panasaus i realybej esanti vaizda 4u.gif

vau atrodo,kaip marmurine wub.gif wub.gif liuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif

dekupaza isdrisau pabandyti pries pora savaiciu, nors jau seniai apie tai galvojau. Kadangi laiko nueiti i dekupazo kursus neturiu, internete suzinojus apie pagrindinius dalykus tiesiog eksperimentavau. Atrodo, sita veikla itrauke ilgam... smile.gif
Mano pirmi blynai (dar neisbaigti iki galo):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 09:09)
neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.

Padėklui tikrai nieko netrūksta, bet tie "pratrynimai", tai vistiek kažkaip lyg nevisur būdingose vietose, jaučiasi, kad dirbtinai susendintas. Gal kitoms pasirodys ir ne... Kadangi tavo kartelė kaip ir aukštesnė už kitų, tai... 4u.gif
Idėja tikrai šauni ir man nėra nauja, jau seniai taip darau. Bet labai suderinta viskas thumbup.gif

Man irgi praėjęs noras rašyti ant daiktų, kuriuos dekoruoju, nebent tai būtų pakaba ar koks puodelis. (Nors puodelio dar nesu darius). ax.gif

Meginos, pas kurias nebuvo dekore šešėlių, siūlyčiau pirma pasimėginti ant juodraščio ir tik, kai jau kažkas gausis, bandyti ant dėžutės ar pan.4u.gif

Paul@, padėklas man irgi įdomus. Tik lakuočiau ko gero pusiau matiniu laku. smile.gif

QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 11:36)

Labai lauksiu pastabeliu!

Simpatiškas... smile.gif Na, o pastabėlė mano būtų, kad ir nežymiai, tačiau nesimetriškai priklijuoti skaičiukai 4u.gif

QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 23, 11:46)
labai sena dezute -levandu puokste (akrilas, zvake, pratrinta, servet.)

Na, labai jau gražiai žiūrisi. Dėžutės forma ir "siužetas", tieiog puikiai dera thumbup.gif

QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 11:51)
zadetos melynes  ax.gif

Man ši servetėle irgi patinka, mačiau vos vieną darbelį prieš tai su ja. Taip noris mėlynių 4u.gif
Atsakyti
Naujausi mano darbai:
user posted image
user posted image
user posted image

Laukiu komentaru ir pastabu thumb_yello.gif
Atsakyti