Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Sveikutes,

Pasirodau su savo pirmuoju laikroduku smile.gif

[img=http://img202.imageshack.us/img202/2343/dsc0317j.jpg]

Labai lauksiu pastabeliu!
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 23, 10:03)

nulakuota darbeli tonuoju kai reikia , nes lengviau gali nuvalyt per rysku dazu tona jei nepatinka, pasirink tamsesne nei fono spalvyte pagal serv motyva praskiesk su vandenuku ir tepk krastelius, sonelius, briauneles(gali su pirstu tiesiog tai daryt, kempinele ar teptuku) cia jau pagal pacios skoni zuresi kaip gaunasi, sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 13:36)
Sveikutes,

gan idomiai suderintos serveteles, man tie skaiciai labai blizga, noretusi kazko prigesinto prie tokiu pasteliniu spalvyciu 4u.gif

MERGINOS PAUL@S PADEKLAS MANAU SU TOKIA MINTIMI BUVO, KAD TOS VYNUOGIU KEKES PASKENDUSIOS TARSI RAUDONOJO VYNO FONE biggrin.gif , o jus viska pavertet ruzava spalva lotuliukas.gif , bet man taip pogi noretusi ta raudonjo vyno spalvyte prigesint kokia svelniai rusva, gelsva, ochros spalvyte, o siaip idomiai atrodo darbelis 4u.gif

labai sena dezute -levandu puokste (akrilas, zvake, pratrinta, servet.)
user posted image
user posted image
user posted image
remelis i komplektuka jau darytai dezutei-dama(akrilas, serv, stamperia clasic crakle, aukso porporina, swarovski akutes)
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 23 spalio 2009 - 11:54
zadetos melynes ax.gif
user posted image
nuortaukos nekokios, nes nami tamsu kaip ... doh.gif

Man ant padeklo ir ruuuuzavo per daug mirksiukas.gif
ant laikroduko,kazkaip perejimu sujungimu noretusi maziau ryskiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 23 spalio 2009 - 11:57
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 11:16)
O su arbata tokio būdo nežinojau..Idomu.. bigsmile.gif ..

smile.gif nu va 4u.gif as labai megstu su juodaja arbata viska sutvarkyti smile.gif pavyzdziui, cia
user posted image
stikline vaza apklijavau baltu ryziniu popierium, priklijavau motyvus ir 3 paras daziau su arbata, kol isgavau norima senos vazos spalva ax.gif aisku, gyvai jau nebesimato to perejimo is serveteles i ryzini popieriu smile.gif bet nuo arbatos ta spalva tokia tikroviskai sena pasodaro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 13:51)
zadetos melynes  ax.gif

koks grozis , nuostabu,sita serv is kriese buvau uzsakius , bet jie neturejo tuo momentu, labai grazus darbelis, pratrynimus su zvake darei? thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 13:51)
smile.gif nu va  4u.gif as labai megstu su juodaja arbata viska sutvarkyti smile.gif pavyzdziui, cia
stikline vaza apklijavau baltu ryziniu popierium, priklijavau motyvus ir 3 paras daziau su arbata, kol isgavau norima senos vazos spalva ax.gif aisku, gyvai jau nebesimato to perejimo is serveteles i ryzini popieriu smile.gif bet nuo arbatos ta spalva tokia tikroviskai sena pasodaro wub.gif

labai gerai gavosi ta spalvyte su arbatele, grazi vaza thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 23, 12:46)

Ačiū, Urupeja, pabandysiu kaip sakai mirksiukas.gif

O tavo provansiško stiliaus dėžutė tiesiog super thumbup.gif , aš dabar irgi užsikabliavau ant šio stiliaus, darau padėklą su levandomis tongue.gif
Atsakyti
efauto, smulkiau apie mirkymą arbatoj... prašom, jei gali
užklijavai ir po to mirkei ? g.gif visą vazą? ar aš kažko nepagaunu?
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes  ax.gif
nuortaukos nekokios, nes nami tamsu kaip ...  doh.gif

Nu gražu.. bigsmile.gif ..Tik aš gal tą bidoną būčiau kairiau paguldžiusi..nes dabar tas kairysis šonas, toks vienišas atrodo.. blush2.gif g.gif ..Bet šiaip viskas labai gražu ir mielai senoviškai jauku.. 4u.gif
Ir aš turiu tokią servetėlę..bet kadangi vieną turiu..tai laukiu tokio tikro įkvėpimo jai..kad nesugadinti.. biggrin.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 12:51)
smile.gif nu va  4u.gif as labai megstu su juodaja arbata viska sutvarkyti smile.gif pavyzdziui, cia

Nu super..Reikės kada pasinaudoti šiuo sumanymu.. rolleyes.gif ..Nu tikrai gerai atrodo.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 23 spalio 2009 - 12:09
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 12:36)
Sveikutes,

[img=http://img202.imageshack.us/img202/2343/dsc0317j.jpg]
Labai lauksiu pastabeliu!

Nežinau, gal pas mane su skoniu kas negerai smile.gif, reiks lavinti... aišku, jei bus ką lavinti biggrin.gif , bet man gražus laikrodis, toks minimalistinis ir spalvos gražiai dera, niu vienžo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes  ax.gif

vėl provansas... gražu bigsmile.gif
Atsakyti
urupeja2, labai aciu uz pastabele! Bet jau dabar tikriausiai nieko nebegaliu su tais skaiciais padaryti, prilipe jie rimtai g.gif turbut geriau buvo ju visai neklijuoti ar kazka kurybisko vietoj ju sumastyti, tiesa? Tavo dezute su levandom pasakiska! Labai grazus sendinimas thumbup.gif

Vedda, labai "skanus" padekliukas! smile.gif

efauto, labai sauni ideja, manau daug kam pravers.

Vėjauste, del mano skonio man irgi daznai klausimu iskyla biggrin.gif ekperimentuoju ir prisiekperiomenuotu, kai gaunasi nei sis nei tas, bet labai malonu, jei patiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raindrop: 23 spalio 2009 - 12:19
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 13:08)
Nu gražu.. bigsmile.gif ..Tik aš gal tą bidoną būčiau kairiau paguldžiusi..nes dabar tas kairysis šonas, toks vienišas atrodo..  blush2.gif g.gif ..Bet šiaip viskas labai gražu ir mielai senoviškai jauku.. 4u.gif
Ir aš turiu tokią servetėlę..bet kadangi vieną turiu..tai laukiu tokio tikro įkvėpimo jai..kad nesugadinti.. biggrin.gif
Nu super..Reikės kada pasinaudoti šiuo sumanymu.. rolleyes.gif ..Nu tikrai gerai atrodo.. bigsmile.gif

na jei padekla naudosiu pagal paskirti, tai su pieno stikline uzdengsiu ta tuscia vieta biggrin.gif ir realiai ten yra tokie rukai pilksvai melsvi,cia servetele dekinga tokia biggrin.gif . O del klijavimo tai problematiska,bais plysta...sugadinau dvi kol teisingai paguldziau istisine.

Urupeja,nu kokios lavandos wub.gif grazu
Efauto,grazi vaza, nu tokia mano skonio..sena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 23 spalio 2009 - 12:20
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 13:19)
na jei padekla naudosiu pagal paskirti, tai su pieno stikline uzdengsiu ta tuscia vieta  biggrin.gif  ir realiai ten yra tokie rukai pilksvai melsvi,cia servetele dekinga tokia  biggrin.gif . O del klijavimo tai problematiska,bais plysta...sugadinau dvi kol teisingai paguldziau istisine.

Na stiklinė pieno tikrai padėklą dar labiau papuoštų.. biggrin.gif ..
Na jei plyšta...tai jaučiu dar ilgai aš į ją žiūrėsiu..ir nieko nedarysiu... lotuliukas.gif ..Bet servetėlę: kibiriuką su braškėm..iš tos pačios serijos, kaip melynės turiu dvi..tai reikės pradžioje šitą išbandyti.. rolleyes.gif
Atsakyti