Sveikutes,
Pasirodau su savo pirmuoju laikroduku
[img=http://img202.imageshack.us/img202/2343/dsc0317j.jpg]
Labai lauksiu pastabeliu!
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 23, 10:03)
nulakuota darbeli tonuoju kai reikia , nes lengviau gali nuvalyt per rysku dazu tona jei nepatinka, pasirink tamsesne nei fono spalvyte pagal serv motyva praskiesk su vandenuku ir tepk krastelius, sonelius, briauneles(gali su pirstu tiesiog tai daryt, kempinele ar teptuku) cia jau pagal pacios skoni zuresi kaip gaunasi, sekmes
Papildyta:
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 13:36)
Sveikutes,
gan idomiai suderintos serveteles, man tie skaiciai labai blizga, noretusi kazko prigesinto prie tokiu pasteliniu spalvyciu
MERGINOS PAUL@S PADEKLAS MANAU SU TOKIA MINTIMI BUVO, KAD TOS VYNUOGIU KEKES PASKENDUSIOS TARSI RAUDONOJO VYNO FONE , o jus viska pavertet ruzava spalva , bet man taip pogi noretusi ta raudonjo vyno spalvyte prigesint kokia svelniai rusva, gelsva, ochros spalvyte, o siaip idomiai atrodo darbelis
labai sena dezute -levandu puokste (akrilas, zvake, pratrinta, servet.)
remelis i komplektuka jau darytai dezutei-dama(akrilas, serv, stamperia clasic crakle, aukso porporina, swarovski akutes)
zadetos melynes
nuortaukos nekokios, nes nami tamsu kaip ...
Man ant padeklo ir ruuuuzavo per daug
ant laikroduko,kazkaip perejimu sujungimu noretusi maziau ryskiu
Man ant padeklo ir ruuuuzavo per daug
ant laikroduko,kazkaip perejimu sujungimu noretusi maziau ryskiu
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 11:16)
O su arbata tokio būdo nežinojau..Idomu.. ..
nu va as labai megstu su juodaja arbata viska sutvarkyti pavyzdziui, cia
stikline vaza apklijavau baltu ryziniu popierium, priklijavau motyvus ir 3 paras daziau su arbata, kol isgavau norima senos vazos spalva aisku, gyvai jau nebesimato to perejimo is serveteles i ryzini popieriu bet nuo arbatos ta spalva tokia tikroviskai sena pasodaro
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 13:51)
zadetos melynes
koks grozis , nuostabu,sita serv is kriese buvau uzsakius , bet jie neturejo tuo momentu, labai grazus darbelis, pratrynimus su zvake darei?
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 13:51)
stikline vaza apklijavau baltu ryziniu popierium, priklijavau motyvus ir 3 paras daziau su arbata, kol isgavau norima senos vazos spalva aisku, gyvai jau nebesimato to perejimo is serveteles i ryzini popieriu bet nuo arbatos ta spalva tokia tikroviskai sena pasodaro
labai gerai gavosi ta spalvyte su arbatele, grazi vaza
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 23, 12:46)
Ačiū, Urupeja, pabandysiu kaip sakai
O tavo provansiško stiliaus dėžutė tiesiog super , aš dabar irgi užsikabliavau ant šio stiliaus, darau padėklą su levandomis
efauto, smulkiau apie mirkymą arbatoj... prašom, jei gali
užklijavai ir po to mirkei ? visą vazą? ar aš kažko nepagaunu?
užklijavai ir po to mirkei ? visą vazą? ar aš kažko nepagaunu?
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes
Nu gražu.. ..Tik aš gal tą bidoną būčiau kairiau paguldžiusi..nes dabar tas kairysis šonas, toks vienišas atrodo.. ..Bet šiaip viskas labai gražu ir mielai senoviškai jauku..
Ir aš turiu tokią servetėlę..bet kadangi vieną turiu..tai laukiu tokio tikro įkvėpimo jai..kad nesugadinti..
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 12:51)
Nu super..Reikės kada pasinaudoti šiuo sumanymu.. ..Nu tikrai gerai atrodo..
QUOTE(raindrop @ 2009 10 23, 12:36)
Sveikutes,
Nežinau, gal pas mane su skoniu kas negerai , reiks lavinti... aišku, jei bus ką lavinti , bet man gražus laikrodis, toks minimalistinis ir spalvos gražiai dera, niu vienžo
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 12:51)
zadetos melynes
vėl provansas... gražu
urupeja2, labai aciu uz pastabele! Bet jau dabar tikriausiai nieko nebegaliu su tais skaiciais padaryti, prilipe jie rimtai turbut geriau buvo ju visai neklijuoti ar kazka kurybisko vietoj ju sumastyti, tiesa? Tavo dezute su levandom pasakiska! Labai grazus sendinimas
Vedda, labai "skanus" padekliukas!
efauto, labai sauni ideja, manau daug kam pravers.
Vėjauste, del mano skonio man irgi daznai klausimu iskyla ekperimentuoju ir prisiekperiomenuotu, kai gaunasi nei sis nei tas, bet labai malonu, jei patiko
Vedda, labai "skanus" padekliukas!
efauto, labai sauni ideja, manau daug kam pravers.
Vėjauste, del mano skonio man irgi daznai klausimu iskyla ekperimentuoju ir prisiekperiomenuotu, kai gaunasi nei sis nei tas, bet labai malonu, jei patiko
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 13:08)
Nu gražu.. ..Tik aš gal tą bidoną būčiau kairiau paguldžiusi..nes dabar tas kairysis šonas, toks vienišas atrodo.. ..Bet šiaip viskas labai gražu ir mielai senoviškai jauku..
Ir aš turiu tokią servetėlę..bet kadangi vieną turiu..tai laukiu tokio tikro įkvėpimo jai..kad nesugadinti..
na jei padekla naudosiu pagal paskirti, tai su pieno stikline uzdengsiu ta tuscia vieta ir realiai ten yra tokie rukai pilksvai melsvi,cia servetele dekinga tokia . O del klijavimo tai problematiska,bais plysta...sugadinau dvi kol teisingai paguldziau istisine.
Urupeja,nu kokios lavandos grazu
Efauto,grazi vaza, nu tokia mano skonio..sena
QUOTE(Vedda @ 2009 10 23, 13:19)
na jei padekla naudosiu pagal paskirti, tai su pieno stikline uzdengsiu ta tuscia vieta ir realiai ten yra tokie rukai pilksvai melsvi,cia servetele dekinga tokia . O del klijavimo tai problematiska,bais plysta...sugadinau dvi kol teisingai paguldziau istisine.
Na stiklinė pieno tikrai padėklą dar labiau papuoštų.. ..
Na jei plyšta...tai jaučiu dar ilgai aš į ją žiūrėsiu..ir nieko nedarysiu... ..Bet servetėlę: kibiriuką su braškėm..iš tos pačios serijos, kaip melynės turiu dvi..tai reikės pradžioje šitą išbandyti..