vakar pirma karta bandziau toki sendinima ir srveteles klijavima plesant gabaliukais.Stai kas gavosi,na,kaip pirmas blynas,tai pakenciamas
labai laukiu pastebejimu,ka ne taip dariau,ka reiktu pakeisti Atsiprasau uz nuotrauku kokybe
[quote=Paul@,2009 10 23, 09:35]
vakar pirma karta bandziau toki sendinima ir srveteles klijavima ....
Man gražu
vakar pirma karta bandziau toki sendinima ir srveteles klijavima ....
Man gražu
man kaskaip ta ruzava neisipaiso. va jei vietoij jos kokia kita spalva .
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
eiga: plokstele kaitinama -> plokstele lankstoma -> plokstele gruntuojama -> dazoma baltai -> klijuojami plesyti serveteles motyvai -> tarp ju klijuojamas baltas plesytas ryzinis popierius -> ryzinis popierius dazomas kavos ir juodosios arbatos misiniu -> ornamentai ant motyvu paryskinami auskiniu konturu -> ploksteles krastai murzinami ruda patina - lakuojama
labai gražus darbelis
aš irgi vis planuoju atsivešti iš močiustės senų plokštelių ir pasidaryti tokį indelį tik kiek girdėjau į jį negalima dėti nesupakuoto maisto: pvz., daržovių ar vaisių, nes vis tik plokštelė skleidžia kažkokias negeras medžiagas
efauto[B] o tu kaitinai orkaitėj ar užliejai verdančiu vandeniu?
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 22, 23:14)
nukopinta as ir tokia panasia dariau tik pas mane su vienu drambiu, ziuriu kad srvetele matyta, as ir vazoneli dar padariau i komplekta.O siaip tai jo kazko truksta, galejai dar tas palmes is sonu klijuoti, cia tik mano patarimas
Tokiais kaltimais kaip nukopinta svaidytis nereiketu.tokiu paciu serveteliu pilna yra,tad reiktu visas vadinti kad kopijuoja kazkieno darbus
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 11:11)
..Man irgi ta ružava spalva šiek tiek nelabai..per daug rėkianti tokia..reikėtų prigesinti. Tos vynuogių kekės tai labai gražiai žiūrisi, bet tas rūžavumas..trukdo..
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 11:11)
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 11:57)
..Man irgi ta ružava spalva šiek tiek nelabai..per daug rėkianti tokia..reikėtų prigesinti. Tos vynuogių kekės tai labai gražiai žiūrisi, bet tas rūžavumas..trukdo..
o,kaip man ja prigesinti dabar
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 11:59)
o,kaip man ja prigesinti dabar
Dažų pagalba..Bandyk pasimaišyti kelias spalvytes panašių atspalvių..į gelsvą, lengvą rudą..na kokios ant padėklo yra..ir su teptuku pabandyk meną padaryti.. ..Atrodo, kad baisu..bet tik pradžioj..Pradžioj pabandyk krašteliuose, jei bijai ką sugadinti..o paskui po truputį po truputį...pati nepastebėsi, kaip ir visą padėklą nupieši..
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 12:05)
Dažų pagalba..Bandyk pasimaišyti kelias spalvytes panašių atspalvių..į gelsvą, lengvą rudą..na kokios ant padėklo yra..ir su teptuku pabandyk meną padaryti.. ..Atrodo, kad baisu..bet tik pradžioj..Pradžioj pabandyk krašteliuose, jei bijai ką sugadinti..o paskui po truputį po truputį...pati nepastebėsi, kaip ir visą padėklą nupieši..
viska supretau,kimbu i darbus
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 08:35)
labai laukiu pastebejimu,ka ne taip dariau,ka reiktu pakeisti Atsiprasau uz nuotrauku kokybe
per ryskus kontrastas tarp ruzavos ir vynuogiu jei dar nelakuota, tai gali pasitaisyti juodos arbatos ir jos su teptuku ant ruzavos spalvos uzpiesti. turetu ruzava siek tiek nusimurzinti. o jei jau lakuota, tada ruzavas vietas pasveisk ir sumaisyk laka su nedideliu kiekiu rudu dazu tose vietose palakuok, o kai nudzius, tada gali laka sumaisyti su kokiais auksniais ar varinais dazais, bet dazu irgi turetu buti neperdaugiausia ir viska nulakuoti na, cia mano tokie pamastymai
QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 23, 10:22)
1. labai gražus darbelis
2. negalima dėti nesupakuoto maisto
3. efauto, o tu kaitinai orkaitėj ar užliejai verdančiu vandeniu?
2. negalima dėti nesupakuoto maisto
3. efauto, o tu kaitinai orkaitėj ar užliejai verdančiu vandeniu?
1. dekoju
2.galima, jei po to nulakuosi su decopach baigiamuoju laku, o siaip, kai pagalvoji, dabar viskas nesveika
3. as dejau ant peciaus popieriuas lapa, o ant jo plokstele kai ikaito - lanksciau.
Papildyta:
va, Paul@, Salne jau papasakojo
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 12:14)
per ryskus kontrastas tarp ruzavos ir vynuogiu jei dar nelakuota, tai gali pasitaisyti juodos arbatos ir jos su teptuku ant ruzavos spalvos uzpiesti. turetu ruzava siek tiek nusimurzinti. o jei jau lakuota, tada ruzavas vietas pasveisk ir sumaisyk laka su nedideliu kiekiu rudu dazu tose vietose palakuok, o kai nudzius, tada gali laka sumaisyti su kokiais auksniais ar varinais dazais, bet dazu irgi turetu buti neperdaugiausia ir viska nulakuoti na, cia mano tokie pamastymai
O su arbata tokio būdo nežinojau..Idomu.. ..
Sveikos.
Man ir, Pauk@, kazkaip ta ruzava nesiziuri, gal reiketu kazkokiu rusvu atspalviu.O siaip idomiai atrodo su tuo plesymu. Vejauste, man kazkaip dezutes apacia nesiziuri su tuo pratrynimu, o zvake tai man patinka, dar nebandzius
jau pamirsau, ka dar norejau parasyti
Man ir, Pauk@, kazkaip ta ruzava nesiziuri, gal reiketu kazkokiu rusvu atspalviu.O siaip idomiai atrodo su tuo plesymu. Vejauste, man kazkaip dezutes apacia nesiziuri su tuo pratrynimu, o zvake tai man patinka, dar nebandzius
jau pamirsau, ka dar norejau parasyti