Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

vakar pirma karta bandziau toki sendinima ir srveteles klijavima plesant gabaliukais.Stai kas gavosi,na,kaip pirmas blynas,tai pakenciamas doh.gif blush2.gif

labai laukiu pastebejimu,ka ne taip dariau,ka reiktu pakeisti g.gif Atsiprasau uz nuotrauku kokybe doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paul@: 23 spalio 2009 - 08:35
[quote=Paul@,2009 10 23, 09:35]
vakar pirma karta bandziau toki sendinima ir srveteles klijavima ....

Man gražu smile.gif
Atsakyti
man kaskaip ta ruzava neisipaiso. va jei vietoij jos kokia kita spalva ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
eiga: plokstele kaitinama -> plokstele lankstoma -> plokstele gruntuojama -> dazoma baltai -> klijuojami plesyti serveteles motyvai -> tarp ju klijuojamas baltas plesytas ryzinis popierius -> ryzinis popierius dazomas kavos ir juodosios arbatos misiniu -> ornamentai ant motyvu paryskinami auskiniu konturu -> ploksteles krastai murzinami ruda patina - lakuojama  4u.gif

labai gražus darbelis thumbup.gif
aš irgi vis planuoju atsivešti iš močiustės senų plokštelių ir pasidaryti tokį indelį smile.gif tik kiek girdėjau į jį negalima dėti nesupakuoto maisto: pvz., daržovių ar vaisių, nes vis tik plokštelė skleidžia kažkokias negeras medžiagas smile.gif

efauto[B] o tu kaitinai orkaitėj ar užliejai verdančiu vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 22, 23:14)
nukopinta lotuliukas.gif as ir tokia panasia dariau tik pas mane su vienu drambiu, ziuriu kad srvetele matyta, as ir vazoneli dar padariau i komplekta.O siaip tai jo kazko truksta, galejai dar tas palmes is sonu klijuoti, cia tik mano patarimas mirksiukas.gif

Tokiais kaltimais kaip nukopinta svaidytis nereiketu.tokiu paciu serveteliu pilna yra,tad reiktu visas vadinti kad kopijuoja kazkieno darbus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 11:11)

drinks_cheers.gif ..Man irgi ta ružava spalva šiek tiek nelabai..per daug rėkianti tokia..reikėtų prigesinti. Tos vynuogių kekės tai labai gražiai žiūrisi, bet tas rūžavumas..trukdo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 23, 11:11)

QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 11:57)
drinks_cheers.gif ..Man irgi ta ružava spalva šiek tiek nelabai..per daug rėkianti tokia..reikėtų prigesinti. Tos vynuogių kekės tai labai gražiai žiūrisi, bet tas rūžavumas..trukdo.. unsure.gif

g.gif o,kaip man ja prigesinti dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 11:59)
g.gif  o,kaip man ja prigesinti dabar g.gif

Dažų pagalba..Bandyk pasimaišyti kelias spalvytes panašių atspalvių..į gelsvą, lengvą rudą..na kokios ant padėklo yra..ir su teptuku pabandyk meną padaryti.. biggrin.gif ..Atrodo, kad baisu..bet tik pradžioj..Pradžioj pabandyk krašteliuose, jei bijai ką sugadinti..o paskui po truputį po truputį...pati nepastebėsi, kaip ir visą padėklą nupieši.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 23, 12:05)
Dažų pagalba..Bandyk pasimaišyti kelias spalvytes panašių atspalvių..į gelsvą, lengvą rudą..na kokios ant padėklo yra..ir su teptuku pabandyk meną padaryti.. biggrin.gif ..Atrodo, kad baisu..bet tik pradžioj..Pradžioj pabandyk krašteliuose, jei bijai ką sugadinti..o paskui po truputį po truputį...pati nepastebėsi, kaip ir visą padėklą nupieši.. biggrin.gif

pioneer.gif viska supretau,kimbu i darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 08:35)
labai laukiu pastebejimu,ka ne taip dariau,ka reiktu pakeisti g.gif  Atsiprasau uz nuotrauku kokybe doh.gif

per ryskus kontrastas tarp ruzavos ir vynuogiu wink.gif jei dar nelakuota, tai gali pasitaisyti juodos arbatos ir jos su teptuku ant ruzavos spalvos uzpiesti. turetu ruzava siek tiek nusimurzinti. o jei jau lakuota, tada ruzavas vietas pasveisk ir sumaisyk laka su nedideliu kiekiu rudu dazu tose vietose palakuok, o kai nudzius, tada gali laka sumaisyti su kokiais auksniais ar varinais dazais, bet dazu irgi turetu buti neperdaugiausia ir viska nulakuoti wink.gif na, cia mano tokie pamastymai 4u.gif

QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 23, 10:22)
1. labai gražus darbelis  thumbup.gif
2.  negalima dėti nesupakuoto maisto
3. efauto, o tu kaitinai orkaitėj ar užliejai verdančiu vandeniu?

1. dekoju smile.gif
2.galima, jei po to nulakuosi su decopach baigiamuoju laku, o siaip, kai pagalvoji, dabar viskas nesveika biggrin.gif
3. as dejau ant peciaus popieriuas lapa, o ant jo plokstele wink.gif kai ikaito - lanksciau.
4u.gif
Papildyta:
va, Paul@, Salne jau papasakojo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 12:14)
per ryskus kontrastas tarp ruzavos ir vynuogiu wink.gif jei dar nelakuota, tai gali pasitaisyti juodos arbatos ir jos su teptuku ant ruzavos spalvos uzpiesti. turetu ruzava siek tiek nusimurzinti. o jei jau lakuota, tada ruzavas vietas pasveisk ir sumaisyk laka su nedideliu kiekiu rudu dazu tose vietose palakuok, o kai nudzius, tada gali laka sumaisyti su kokiais auksniais ar varinais dazais, bet dazu irgi turetu buti neperdaugiausia ir viska nulakuoti wink.gif na, cia mano tokie pamastymai  4u.gif

O su arbata tokio būdo nežinojau..Idomu.. bigsmile.gif ..
Atsakyti
Sveikos.

Man ir, Pauk@, kazkaip ta ruzava nesiziuri, gal reiketu kazkokiu rusvu atspalviu.O siaip idomiai atrodo su tuo plesymu. Vejauste, man kazkaip dezutes apacia nesiziuri su tuo pratrynimu, o zvake tai man patinka, dar nebandzius ax.gif

jau pamirsau, ka dar norejau parasyti doh.gif
Atsakyti