Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 16:58)
Super, kad ir jums patinka toks variantas uzrasu.  smile.gif As inicialu nededu, nededu net ant mano piestu maikuciu  rolleyes.gif ai kazkaip.... kai bus paveikslas koks, gal ir uzdesiu kada.

aha, tikrai gera tavo ideja, kokia diena parodysiu, kaip as pazymiu savo darbelius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O aš tą savo prieskonių lentynėlę galiausiai visą nutryniau doh.gif ir galvosiu ką nors nauja. Tai vat nekoks mano blynas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 22, 19:20)

na va sakau foto viska iskreipia, realybeje tie angeliukai labai graziai atrodo doh.gif dar juosteles apacioje bantuka iklijavau dabar tai toks uzbaigtumas gaosi pilnai smile.gif
Aciu uz pastabeles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mildute6 @ 2009 10 22, 21:32)
Sveikos. Nu gražūs jūsų darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
O aš tą savo prieskonių lentynėlę galiausiai visą nutryniau  doh.gif  ir galvosiu ką nors nauja. Tai vat nekoks mano blynas  blink.gif

nepergyvenk, visom yra buve tokiu blynu ir ne vienas mirksiukas.gif gal atidek ja i sona, imkis kokio kito daikto dekoruot kol prieis vel eile lentynelei smile.gif
Atsakyti
Mano naujasis darbelis smile.gif user posted image mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi dezute orchideja, tik man kazkaip truksta seseliu, murziskumo ir seip bendro senumo tai dezutei ax.gif na kazkaip labai sausai atrodo nudazyta viena spalva ir uzklijuotais paveiksliukais, pasndintum butu super thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 22, 21:07)
Grazi dezute orchideja, tik man kazkaip truksta seseliu, murziskumo ir seip bendro senumo tai dezutei  ax.gif na kazkaip labai sausai atrodo nudazyta viena spalva ir uzklijuotais paveiksliukais, pasndintum butu super  thumbup.gif wink.gif

Gaila kad nemoku seseliuoti, schmoll.gif man ir labai tuscia atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja89: 22 spalio 2009 - 20:28
QUOTE(mildute6 @ 2009 10 22, 19:32)
Sveikos. Nu gražūs jūsų darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
O aš tą savo prieskonių lentynėlę galiausiai visą nutryniau  doh.gif  ir galvosiu ką nors nauja. Tai vat nekoks mano blynas  blink.gif

nepergyvenk 4u.gif as savo pirmaji is trecio karto tik puikiai padariau wink.gif

QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 22, 20:00)
Aciu uz pastabeles 4u.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(campari* @ 2009 10 22, 20:07)
Grazi dezute orchideja, tik man kazkaip truksta seseliu, murziskumo ir seip bendro senumo tai dezutei  ax.gif na kazkaip labai sausai atrodo nudazyta viena spalva ir uzklijuotais paveiksliukais, pasndintum butu super  thumbup.gif wink.gif

drinks_cheers.gif seseliai bent minimaliai pagyvintu vaizda 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip seseliuot?ko reiketu?
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 22, 20:29)
o kaip seseliuot?ko reiketu?

paziurek dekupazo temoj, siandien kaip tik parasiau atsakyma 4u.gif 4u.gif geriausia youtubej paziziurineti video su dekupazu, ir pamatysi, kaip spalvas parinkti, kaip ka tepti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 22, 21:01)
Mano naujasis darbelis smile.gif [img]http://www.ipix.lt/images/38358344.jpg

nukopinta lotuliukas.gif as ir tokia panasia dariau tik pas mane su vienu drambiu, ziuriu kad srvetele matyta, as ir vazoneli dar padariau i komplekta.O siaip tai jo kazko truksta, galejai dar tas palmes is sonu klijuoti, cia tik mano patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 22 spalio 2009 - 22:16
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 22, 22:01)
Mano naujasis darbelis smile.gif

tikrai truksta kazko, gal sendink ar patonuok krastelius g.gif tas palmes buvo galima ir is galo dezutes klijuot , kad virsunes uzeitu per priekine dezutes puse gautusi, kad drambliukai po palmes sakomis, cia siaip mano pamastymai mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 22, 17:11)
/...gali sendint vietomis arba visa dezute ir klijuot servet ant virsaus ir dar pati dezutes pasendinta plota tonuoti spalvele pagal serv motyva, nezinau ar suprantamai parasiau, tau uz darba 4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimus smile.gif bet nelabai supratau, kaip pasendintą plotą tonuoti spalvele blush2.gif ar galėtum detaliau paaiškinti, būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 10 22, 17:28)
...Vėjauste, as irgi katik baigiau dekoruoti zvake, bet mano labai kukli... smile.gif kokia diena pasirodysiu ax.gif o kokia technika dekoravai savo zvake? sakei, dazei zvake, o kokiais dazais?  naudojai klijus servetelei? sendinai? papasakok  mirksiukas.gif    del dezutes duosiu mazyti patarima, kadangi antras dazu sluoksnis sviesus, tai galejai nusendinti visa dezutes virsu ir tada klijuoti motyvus smile.gif dezutes vidus labai graziai suskiles  4u.gif  4u.gif o kas ten per juosteles ant dezutes sonu?

Paėmiau baltą žvakę, ją švitriniu popieriumi šiek tiek pašveičiau. Tada su kempinėle tapšnojau sidabrinius akrilinius dažus, nesendinau, kai dažai išdžiuvo klijavau servetėlės motyvą su universaliais klijais servetėlėms (bet būna ir specialūs klijai) ir po to lakavau akriliniu laku (bet irgi būna specialus lakas žvakėms). Ir viskas smile.gif

O ant dėžutės šonų ne juostelės, čia tiesiog tokia servetėlė ir ji ištisai klijuota ax.gif o kiek aš privargau su jos klijavimu, nes man dar sudėtinga klijuoti didelius servetėlių motyvus, nesigayna idealiai lygiai verysad.gif
Atsakyti