Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

[quote=TerrorisTe69,2009 10 21, 22:14

[/quote]
kas man pasakys iš kur gaut tokią servetėlę? smile.gif
[/quote]
Čia man atrodo Dziugos+ darbelis, kiek pamenu, tai minėjo, kad spausdintas paveikslėlis iš interneto platybių mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lebut,2009 10 22, 00:02]
kas man pasakys iš kur gaut tokią servetėlę? smile.gif
[/quote]
Čia man atrodo Dziugos+ darbelis, kiek pamenu, tai minėjo, kad spausdintas paveikslėlis iš interneto platybių mirksiukas.gif
[/quote]

taip ir labai daug pritapyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
vėlu, bet negalėjau neparašyti. be galo patiko Kvarteto dėžutė, tokia nereali, dar tie tavo parašyti žodžiai..... Tiesiog palytėjo mane iki sielos gelmių. Pagalvojau: kokia tu laiminga, kad gali ir galėsi visa tai, ką parašei stebėti, turėti ir kaupti. Baltai pavydžiu ir linkiu dideliausios sėkmės bei sveikatėlės smile.gif
Atsakyti
Jennifer, 4u.gif console.gif friends.gif
Atsakyti
[quote=efauto,2009 10 21, 20:41]
blush2.gif nuosirdziai dekoju 4u.gif 4u.gif as pas mociute ant peciaus uzdejau popieriaus lapa, o ant jo plokstele smile.gif kai ikaito ir islanksciau 4u.gif 4u.gif bandziau veliau virs tiesiogines ugnies, tai man uzsidege plokstele lotuliukas.gif o smarve kokia buvo doh.gif lotuliukas.gif
[/quote] [/quote]
va,kaip cia viskas vyksta bigsmile.gif Siuo metu nei peciaus ,nei orkaites neturiu unsure.gif teks tk pasvajot kuri laika biggrin.gif O po to,kaip griebsiu,tai gal gausis koks neapdeges blynas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.

Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei smile.gif Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.s. Labai nemėgstu, kai prašo ant mano isgražinto daikto dėti užrašą, todėl į temelę savo įkėliau šį pavyzdį, kad daugiau niekas nedrįstų prašyti laugh.gif wink.gif

! 
Kelkite ne didesnes nei 500-550 pixelių nuotraukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 spalio 2009 - 10:21
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 10:09)
Sveikutės,

Ideja be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti
Džiuga+, kaip visada, stulbinantis darbas. Jau ta servetėlė tokia nereali, ir taip viskas padaryta čia tame padėkle, nu supper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 10:09)
Sveikutės,

neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.

Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei  smile.gif Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia  ax.gif
P.s. Labai nemėgstu, kai prašo ant mano isgražinto daikto dėti užrašą, todėl į temelę savo įkėliau šį pavyzdį, kad daugiau niekas nedrįstų prašyti  laugh.gif  wink.gif

Labai gražus sumanymas..ir svarbiausia labai dailiai atliktas ir padarytas..Nei pridėsi, nei atimsi..Viskas nuo iki.. rolleyes.gif ..Žavu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 22, 01:06)
Labutis,
vėlu, bet negalėjau neparašyti. be galo patiko Kvarteto dėžutė, tokia nereali, dar tie tavo parašyti žodžiai..... Tiesiog palytėjo mane iki sielos gelmių. Pagalvojau: kokia tu laiminga, kad gali ir galėsi visa tai, ką parašei stebėti, turėti ir kaupti. Baltai pavydžiu ir linkiu dideliausios sėkmės bei sveikatėlės  smile.gif

aciu sirdingai ir tau ir visom kitom kurioms patiko mano darbelis ir jo ideja group.gif .

jo as irgi nelabai megstu uzrasu ant dezuciu. nebepamenu ar rodziausi su dezute, kuriai pati dekupazinau atvirute ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 22 spalio 2009 - 09:36
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:46)
neparasiau, bet galit ir krituoti mano darba smile.gif as priimu visas nuomones wink.gif

Nu jau jeigu leidi tai jau desiu is peties biggrin.gif
Zinok man tavo sita bliudine tai kaip bliudine nu bet spalviniai tai tiesiog nepakartojama, sulieta viskas tiesiog nuostabiai, tos kriauses paauksintos wub.gif ir viskas nu tieiog. As jau tep niekaip neispausciau blush2.gif
Atsakyti
Jennifer ,tavo burbuliai labai faini thumbup.gif Ruošies kalėdoms kaip reikiant biggrin.gif
Vedda,niu ta vyšnių arbatinė labai sužavėjo ..tokia sena senučiukė thumbup.gif
Rug gele, vaikiška meškiukų dėdutė miela biggrin.gif
Džiugos+ padėklas tai jau iš vis...taip viskas atidirbta ir apgalvota nuo A iki Ž Labai dovana nuostabi thumbup.gif

Aš dar sugalvojau savo lininį terbuką daugiau apklijuot.Kaip man patiko dekupažint ant audinio ne tas žodis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti