[quote=TerrorisTe69,2009 10 21, 22:14
[/quote]
kas man pasakys iš kur gaut tokią servetėlę?
[/quote]
Čia man atrodo Dziugos+ darbelis, kiek pamenu, tai minėjo, kad spausdintas paveikslėlis iš interneto platybių
[quote=lebut,2009 10 22, 00:02]
[/quote]
Čia man atrodo Dziugos+ darbelis, kiek pamenu, tai minėjo, kad spausdintas paveikslėlis iš interneto platybių
[/quote]
taip ir labai daug pritapyta
[/quote]
[/quote]
taip ir labai daug pritapyta
Labutis,
vėlu, bet negalėjau neparašyti. be galo patiko Kvarteto dėžutė, tokia nereali, dar tie tavo parašyti žodžiai..... Tiesiog palytėjo mane iki sielos gelmių. Pagalvojau: kokia tu laiminga, kad gali ir galėsi visa tai, ką parašei stebėti, turėti ir kaupti. Baltai pavydžiu ir linkiu dideliausios sėkmės bei sveikatėlės
vėlu, bet negalėjau neparašyti. be galo patiko Kvarteto dėžutė, tokia nereali, dar tie tavo parašyti žodžiai..... Tiesiog palytėjo mane iki sielos gelmių. Pagalvojau: kokia tu laiminga, kad gali ir galėsi visa tai, ką parašei stebėti, turėti ir kaupti. Baltai pavydžiu ir linkiu dideliausios sėkmės bei sveikatėlės
[quote=efauto,2009 10 21, 20:41]
nuosirdziai dekoju as pas mociute ant peciaus uzdejau popieriaus lapa, o ant jo plokstele kai ikaito ir islanksciau bandziau veliau virs tiesiogines ugnies, tai man uzsidege plokstele o smarve kokia buvo
[/quote] [/quote]
va,kaip cia viskas vyksta Siuo metu nei peciaus ,nei orkaites neturiu teks tk pasvajot kuri laika O po to,kaip griebsiu,tai gal gausis koks neapdeges blynas
nuosirdziai dekoju as pas mociute ant peciaus uzdejau popieriaus lapa, o ant jo plokstele kai ikaito ir islanksciau bandziau veliau virs tiesiogines ugnies, tai man uzsidege plokstele o smarve kokia buvo
[/quote] [/quote]
va,kaip cia viskas vyksta Siuo metu nei peciaus ,nei orkaites neturiu teks tk pasvajot kuri laika O po to,kaip griebsiu,tai gal gausis koks neapdeges blynas
Sveikutės,
neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.
Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia
P.s. Labai nemėgstu, kai prašo ant mano isgražinto daikto dėti užrašą, todėl į temelę savo įkėliau šį pavyzdį, kad daugiau niekas nedrįstų prašyti
Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia
P.s. Labai nemėgstu, kai prašo ant mano isgražinto daikto dėti užrašą, todėl į temelę savo įkėliau šį pavyzdį, kad daugiau niekas nedrįstų prašyti
! | Kelkite ne didesnes nei 500-550 pixelių nuotraukas |
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 10:09)
Sveikutės,
Ideja be konkurencijos
Džiuga+, kaip visada, stulbinantis darbas. Jau ta servetėlė tokia nereali, ir taip viskas padaryta čia tame padėkle, nu supper
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 10:09)
Sveikutės,
Labai gražus sumanymas..ir svarbiausia labai dailiai atliktas ir padarytas..Nei pridėsi, nei atimsi..Viskas nuo iki.. ..Žavu..
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 22, 01:06)
Labutis,
aciu sirdingai ir tau ir visom kitom kurioms patiko mano darbelis ir jo ideja .
jo as irgi nelabai megstu uzrasu ant dezuciu. nebepamenu ar rodziausi su dezute, kuriai pati dekupazinau atvirute
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:46)
neparasiau, bet galit ir krituoti mano darba as priimu visas nuomones
Nu jau jeigu leidi tai jau desiu is peties
Zinok man tavo sita bliudine tai kaip bliudine nu bet spalviniai tai tiesiog nepakartojama, sulieta viskas tiesiog nuostabiai, tos kriauses paauksintos ir viskas nu tieiog. As jau tep niekaip neispausciau
Jennifer ,tavo burbuliai labai faini Ruošies kalėdoms kaip reikiant
Vedda,niu ta vyšnių arbatinė labai sužavėjo ..tokia sena senučiukė
Rug gele, vaikiška meškiukų dėdutė miela
Džiugos+ padėklas tai jau iš vis...taip viskas atidirbta ir apgalvota nuo A iki Ž Labai dovana nuostabi
Aš dar sugalvojau savo lininį terbuką daugiau apklijuot.Kaip man patiko dekupažint ant audinio ne tas žodis
Vedda,niu ta vyšnių arbatinė labai sužavėjo ..tokia sena senučiukė
Rug gele, vaikiška meškiukų dėdutė miela
Džiugos+ padėklas tai jau iš vis...taip viskas atidirbta ir apgalvota nuo A iki Ž Labai dovana nuostabi
Aš dar sugalvojau savo lininį terbuką daugiau apklijuot.Kaip man patiko dekupažint ant audinio ne tas žodis