Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 19:35)
Nu jeigu prasai  lotuliukas.gif
as viska valyciau ... ir pradeciau nuo pradziu  ax.gif apatini dazu sluoksni , toks koks dabar ant virsaus pamozotas, tada su vasku sonelius ir krastiniu briaunas, tada baltai viska ir sitas grazias lavandu sakeles ant virsaus. Kur busi patepus su vasku, lengvai nusivalys ir is apacios matysis tamsiau  mirksiukas.gif  Turesi grazu murziuka  mirksiukas.gif

Labai dėkavoju už patarimą. Jei viskas pavyks ryt pasirodysiu ax.gif blush2.gif tik visko nuvalyti nebeiseis nes tokios servetėlės nebeturiu... Nu gausis taip kaip gausis, tik manau geriau nei daba ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 18:46)
neparasiau, bet galit ir krituoti mano darba smile.gif as priimu visas nuomones wink.gif

nežinočiau, ką dėti į tokį dubenį - per gražus wub.gif

Laikroduko vidus toks, kokio ir pati nesvetnai norėčiau ( tik jei galima pasisakyt, tai gal kiek apvadas trukdytų laiką įžiūrėt wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 21, 19:19)
Aš tikrai atsargiai.. biggrin.gif ..Kadangi pati laiškų niekam niekada nerašiau..tai esu drąsi.. biggrin.gif
Aš negruntavau..tik šveičiau tuos griovelius...kol nušveičiau.... doh.gif ..Reikės gruntuoti.. blush2.gif

as meginau sveisti, bet galvoju, o kam?? juk turiu grunta biggrin.gif tai pora sluoksniu uztepiau, o tada baltai daziau smile.gif ir as nerasiau niekam laisku, bet visad zinau,kas parase cool.gif

Gaudvile, dekoju uz komplimentus 4u.gif laikrodzio vidus darytas is 3serveteliu motyvu smile.gif netrukdo tie uzlankstymai valandu ziureti smile.gif tik ne visi supranta kiek valandu,nes jis be skaiciuku smile.gif o man patinka kai nera skaiciuku ir dariau ji sau 4u.gif zadejau vietoj skaiciuku deti kamstinius rutuliukus, bet galvoju, paskiau bus perkrauta, tai ir paliko be nieko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 21 spalio 2009 - 19:37
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
oho, kiek graziu darbeliu bigsmile.gif nu saunuoles visos  visos 4u.gif  4u.gif
as irgi parodysiu smile.gif cia buvo vienas is variantu konkursui, bet... nedejau jo smile.gif todel rodau cia smile.gif

Kol neparasei,net nepagalvojau,kad plokstele blink.gif blush2.gif eina sau,kaip graziai atrodo.O,kaip tu ja kaitini g.gif Ant tirsiogines ugnies,ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 21, 19:36)
Kol neparasei,net nepagalvojau,kad plokstele blink.gif  blush2.gif eina sau,kaip graziai atrodo.O,kaip tu ja kaitini g.gif Ant tirsiogines ugnies,ar kaip blush2.gif

blush2.gif nuosirdziai dekoju 4u.gif 4u.gif as pas mociute ant peciaus uzdejau popieriaus lapa, o ant jo plokstele smile.gif kai ikaito ir islanksciau 4u.gif 4u.gif bandziau veliau virs tiesiogines ugnies, tai man uzsidege plokstele lotuliukas.gif o smarve kokia buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:31)

net nepastebėjau, kad valandų nėra biggrin.gif Kažkada turėjau rankinį laikrodį be skaičiukų, tai tik reikėjo priprast, gal ir jūs priprasit.
Pastebėjau, kad ten kelios servetėlės sujungtos ir noriu pagirti - dailiai atlikta kompozicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 20:41)
blush2.gif nuosirdziai dekoju 4u.gif  4u.gif as pas mociute ant peciaus uzdejau popieriaus lapa, o ant jo plokstele smile.gif kai ikaito ir islanksciau  4u.gif  4u.gif bandziau veliau virs tiesiogines ugnies,  tai man uzsidege plokstele lotuliukas.gif o smarve kokia buvo doh.gif  lotuliukas.gif

Oi negaliu... lotuliukas.gif

Šiaip orkaitėje galima jas pakaitinti.. smile.gif ..aš jas toje pačioje orkaitėje ir bandžiau visaip kaip modeliuoti..atsitupi..rankas į orkaitę ir modeliuoji..o paskui išėmusi greitai greitai..kažką dar padarai..nes jos greitai atšalą ir sukietėja..todėl reikia greitai greitai.. doh.gif
Atsakyti
man taip susikloste, kad orkaites siuo metu neturiu biggrin.gif tai tenkinausi peciumi smile.gif
Atsakyti
efauto, galima as pas tavo bobute, kada nors taip...prie progos.... prie to peciaus..maz koki miela daikciuka susiraityciu rolleyes.gif
aciu visoms mergikems, kurioms patiko mano vysniu skonis 4u.gif 4u.gif 4u.gif as apsipatenkinus...ryt turec padekla su melynem parodyti, jeigu gamta nepaves rolleyes.gif
ir vel as doh.gif ..pasigrozejusi ir akis pamaloninusi pamirsau pagirti doh.gif kvarteta ir dar kazka.. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 spalio 2009 - 19:59
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 20:47)
man taip susikloste, kad orkaites siuo metu neturiu biggrin.gif tai tenkinausi peciumi smile.gif

Nu ant pečiaus pasirodo irgi geri darbai gimsta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 21, 19:56)
efauto, galima as pas tavo bobute, kada nors taip...prie progos.... prie to peciaus..maz koki miela daikciuka susiraityciu  rolleyes.gif 

visada prasom smile.gif

Salne 4u.gif
Atsakyti

user posted image

[/quote]
kas man pasakys iš kur gaut tokią servetėlę? smile.gif
Atsakyti