Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Sveikos. Aš vis įlendu, kol viską pažiūriu, pamirštu, ką norėjau girti doh.gif O norėjau daug... Tai visoms po good.gif - gražu, o kvartetui good.gif good.gif good.gif - labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai miela, nors neturiu leliukų, bet susigraudinau wub.gif jeigu norėsi visą dėžutę pašiltinti tam labai tinka visokios rudos aliejinės patinos, bitumai, arba skiesti su valgomuoju aliejumi aliejiniai dažai, suteiks tokį šiltą atspalvį. O jeigu pati su knygute mokaisi photoshopa, tai didžiausia pagarba 4u.gif man peilis taip mokytis programas...
Atsakyti
oho, kiek graziu darbeliu bigsmile.gif nu saunuoles visos visos 4u.gif 4u.gif
as irgi parodysiu smile.gif cia buvo vienas is variantu konkursui, bet... nedejau jo smile.gif todel rodau cia smile.gif
user posted image
user posted image
eiga: plokstele kaitinama -> plokstele lankstoma -> plokstele gruntuojama -> dazoma baltai -> klijuojami plesyti serveteles motyvai -> tarp ju klijuojamas baltas plesytas ryzinis popierius -> ryzinis popierius dazomas kavos ir juodosios arbatos misiniu -> ornamentai ant motyvu paryskinami auskiniu konturu -> ploksteles krastai murzinami ruda patina - lakuojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)

as irgi parodysiu smile.gif

Man asmeniskai sitas darbelis grazesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 18:08)
Man asmeniskai sitas darbelis grazesnis ax.gif

man irgi lotuliukas.gif nzn kodel man taip susviete, kad rodyciau laikrodi g.gif nu bet kaip jau kitur rasiau, pasimokiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:14)
man  irgi  lotuliukas.gif nzn kodel man taip susviete, kad rodyciau laikrodi g.gif nu bet kaip jau kitur rasiau, pasimokiau  blush2.gif

lotuliukas.gif pamynei intuicija
Atsakyti
Paul@ 4u.gif blush2.gif

Vedda, puikiai puikiai, man labai prie dūšios "apdirbimas"... Ir Lachesės temoj jau matyta thumbup.gif

rug_gele, fainai, kad paliktas autentiškumas to medinio tritatuko. bigsmile.gif O ir kėdutė thumbup.gif

kvartetas, komplektukas super, o dėžutė su UG nuotraukyte super super (labai čia "išsamiai" pagyyriau rolleyes.gif )... Originalus sprendimas... 4u.gif

urupeja2, vėl vyšnaitės smile.gif (vėl nes ir Veddos)... Tie šoniukai taip įdomiai žiūrisi. thumbup.gif

efauto, na žinok, už tavo laikroduką tai labai norėjau balsuot, tik paskutinę akimirką pakeičiau nuomonę. Man abu darbeliai labai labai šilti ir mieli. Spalvytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 18:18)
lotuliukas.gif  pamynei intuicija

aha biggrin.gif

QUOTE(baltė @ 2009 10 21, 18:21)
efauto, na žinok, už tavo laikroduką tai labai norėjau balsuot, tik paskutinę akimirką pakeičiau nuomonę. Man abu darbeliai labai labai šilti ir mieli. Spalvytės wub.gif

dekoju 4u.gif niekis smile.gif as tikrai zinojau, kad nelaimesiu
o prie laikrodzio dar yra priderinta lentute uzrasams, na tiksliau, prie jos derinau laikrodi smile.gif tik nerodziau dar, nes laukiu tinkamo apsvietimo smile.gif taip graziai murzina, kad nenoriu gadinti foto su blogu apsvietimu biggrin.gif
Atsakyti
neparasiau, bet galit ir krituoti mano darba smile.gif as priimu visas nuomones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
oho, kiek graziu darbeliu bigsmile.gif nu saunuoles visos  visos 4u.gif  4u.gif
as irgi parodysiu smile.gif cia buvo vienas is variantu konkursui, bet... nedejau jo smile.gif todel rodau cia smile.gif

Nu super dubuo.. 4u.gif ..Reikės ir man namams ką nors panašaus pasidaryti.. g.gif ..tik vien pagalvoju, kad reikės dekoruoti tą plokštelę..noras atšoka..nu, kaip man sunkiai dekoravosi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 21, 18:59)
Nu super dubuo.. 4u.gif ..Reikės ir man namams ką nors panašaus pasidaryti.. g.gif ..tik vien pagalvoju, kad reikės dekoruoti tą plokštelę..noras atšoka..nu, kaip man sunkiai dekoravosi.. doh.gif

dekoju 4u.gif 4u.gif
lotuliukas.gif tik ziurek atsargiai daryk g.gif o tai imsiu ir parasysiu kam nors laiska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal nedejai grunto g.gif as kai grunta uzdejau, man jokiu problemu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 20:07)
dekoju 4u.gif  4u.gif
lotuliukas.gif tik ziurek atsargiai daryk g.gif  o tai imsiu ir parasysiu kam nors laiska  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal nedejai grunto g.gif as kai grunta uzdejau, man jokiu problemu nebuvo  rolleyes.gif

Aš tikrai atsargiai.. biggrin.gif ..Kadangi pati laiškų niekam niekada nerašiau..tai esu drąsi.. biggrin.gif
Aš negruntavau..tik šveičiau tuos griovelius...kol nušveičiau.... doh.gif ..Reikės gruntuoti.. blush2.gif
Atsakyti