Sveikos. Aš vis įlendu, kol viską pažiūriu, pamirštu, ką norėjau girti O norėjau daug... Tai visoms po - gražu, o kvartetui - labai labai gražu
Tikrai labai miela, nors neturiu leliukų, bet susigraudinau jeigu norėsi visą dėžutę pašiltinti tam labai tinka visokios rudos aliejinės patinos, bitumai, arba skiesti su valgomuoju aliejumi aliejiniai dažai, suteiks tokį šiltą atspalvį. O jeigu pati su knygute mokaisi photoshopa, tai didžiausia pagarba man peilis taip mokytis programas...
oho, kiek graziu darbeliu nu saunuoles visos visos
as irgi parodysiu cia buvo vienas is variantu konkursui, bet... nedejau jo todel rodau cia
eiga: plokstele kaitinama -> plokstele lankstoma -> plokstele gruntuojama -> dazoma baltai -> klijuojami plesyti serveteles motyvai -> tarp ju klijuojamas baltas plesytas ryzinis popierius -> ryzinis popierius dazomas kavos ir juodosios arbatos misiniu -> ornamentai ant motyvu paryskinami auskiniu konturu -> ploksteles krastai murzinami ruda patina - lakuojama
as irgi parodysiu cia buvo vienas is variantu konkursui, bet... nedejau jo todel rodau cia
eiga: plokstele kaitinama -> plokstele lankstoma -> plokstele gruntuojama -> dazoma baltai -> klijuojami plesyti serveteles motyvai -> tarp ju klijuojamas baltas plesytas ryzinis popierius -> ryzinis popierius dazomas kavos ir juodosios arbatos misiniu -> ornamentai ant motyvu paryskinami auskiniu konturu -> ploksteles krastai murzinami ruda patina - lakuojama
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
Man asmeniskai sitas darbelis grazesnis
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 18:08)
Man asmeniskai sitas darbelis grazesnis
man irgi nzn kodel man taip susviete, kad rodyciau laikrodi nu bet kaip jau kitur rasiau, pasimokiau
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:14)
man irgi nzn kodel man taip susviete, kad rodyciau laikrodi nu bet kaip jau kitur rasiau, pasimokiau
pamynei intuicija
Paul@
Vedda, puikiai puikiai, man labai prie dūšios "apdirbimas"... Ir Lachesės temoj jau matyta
rug_gele, fainai, kad paliktas autentiškumas to medinio tritatuko. O ir kėdutė
kvartetas, komplektukas super, o dėžutė su UG nuotraukyte super super (labai čia "išsamiai" pagyyriau )... Originalus sprendimas...
urupeja2, vėl vyšnaitės (vėl nes ir Veddos)... Tie šoniukai taip įdomiai žiūrisi.
efauto, na žinok, už tavo laikroduką tai labai norėjau balsuot, tik paskutinę akimirką pakeičiau nuomonę. Man abu darbeliai labai labai šilti ir mieli. Spalvytės
Vedda, puikiai puikiai, man labai prie dūšios "apdirbimas"... Ir Lachesės temoj jau matyta
rug_gele, fainai, kad paliktas autentiškumas to medinio tritatuko. O ir kėdutė
kvartetas, komplektukas super, o dėžutė su UG nuotraukyte super super (labai čia "išsamiai" pagyyriau )... Originalus sprendimas...
urupeja2, vėl vyšnaitės (vėl nes ir Veddos)... Tie šoniukai taip įdomiai žiūrisi.
efauto, na žinok, už tavo laikroduką tai labai norėjau balsuot, tik paskutinę akimirką pakeičiau nuomonę. Man abu darbeliai labai labai šilti ir mieli. Spalvytės
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 18:18)
pamynei intuicija
aha
QUOTE(baltė @ 2009 10 21, 18:21)
dekoju niekis as tikrai zinojau, kad nelaimesiu
o prie laikrodzio dar yra priderinta lentute uzrasams, na tiksliau, prie jos derinau laikrodi tik nerodziau dar, nes laukiu tinkamo apsvietimo taip graziai murzina, kad nenoriu gadinti foto su blogu apsvietimu
neparasiau, bet galit ir krituoti mano darba as priimu visas nuomones
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 19:01)
oho, kiek graziu darbeliu nu saunuoles visos visos
Nu super dubuo.. ..Reikės ir man namams ką nors panašaus pasidaryti.. ..tik vien pagalvoju, kad reikės dekoruoti tą plokštelę..noras atšoka..nu, kaip man sunkiai dekoravosi..
QUOTE(Salne @ 2009 10 21, 18:59)
Nu super dubuo.. ..Reikės ir man namams ką nors panašaus pasidaryti.. ..tik vien pagalvoju, kad reikės dekoruoti tą plokštelę..noras atšoka..nu, kaip man sunkiai dekoravosi..
dekoju
tik ziurek atsargiai daryk o tai imsiu ir parasysiu kam nors laiska
gal nedejai grunto as kai grunta uzdejau, man jokiu problemu nebuvo
QUOTE(efauto @ 2009 10 21, 20:07)
dekoju
Aš tikrai atsargiai.. ..Kadangi pati laiškų niekam niekada nerašiau..tai esu drąsi..
Aš negruntavau..tik šveičiau tuos griovelius...kol nušveičiau.... ..Reikės gruntuoti..