Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Kvarteto dezute su echo nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Kvartetas, echo dėžutė labai įdomu, kažkas naujo, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
kvartetuk, labai miela, tik aš pagalvojau ,kad dirbdama su foto programa galėjai spalvas padryta ne juodai baltas, o vos pasiltinti, tokią rusvą, siltesnę. Man leliukui šilumos norisi. Gal čia mano ekranas nesugeba pavaizduoti, nes matau juodai baltą.

Būten tokią spalvą įsivaizduoju, kaip tavo parodyta pirma echoskopo nuotrauka, ji ne juodai balta, o rudai, bent mano kompas taip rodo.
Atsakyti
Mergaites turiu toki klausimeli.Kas dekoravo dezutes servetelem susideti.Ar patogi ta dezute kur kvadratine, tarkim sudeti vaikiskas slapias ar sausas serveteles.Jos kiek paziurejau tokios lyg staciakampio formos pacios serveteles.Ar normaliai telpa i ta kvadratine dezute?
Atsakyti
http://www.facebook....p;id=1670653571

Bandau įkelt ir aš savo darbelį....
Papildyta:
Kažkaip man sunkiai gaunasi su paveikslėlių įkėlimu, reikės dar pastudijuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 10 21, 16:41)
Mergaites turiu toki klausimeli.Kas dekoravo dezutes servetelem susideti.Ar patogi ta dezute kur kvadratine, tarkim sudeti vaikiskas slapias ar sausas serveteles.Jos kiek paziurejau tokios lyg staciakampio formos pacios serveteles.Ar normaliai telpa i ta kvadratine dezute?

Kvadratine taip pat atlieka savo funkcijas, kaip ir staciakampe...tiktai, kad serveteliu dydis atitinkamai pagal jas parenkamas. As naudoju sausas servetkas...man labai,labai patogu ax.gif Slapiom servetelem ten ne pati geriausia vieta
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 16:48)
Kvadratine taip pat atlieka savo funkcijas, kaip ir staciakampe...tiktai, kad serveteliu dydis atitinkamai pagal jas parenkamas. As naudoju sausas servetkas...man labai,labai patogu ax.gif  Slapiom servetelem ten ne pati geriausia vieta

aciu labai.na del slapiu galvoju kad deti viduje su visa imaute kai nusiperki ir gerai..na ziuresim ka ten desim:)))svarbu kad yra ka:)
tai vat tos varnos ant jos ir rado savo vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 21, 16:45)

praso slaptazodzio

kvartetui 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz toki nuostabu darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 10 21, 16:52)
aciu labai.na del slapiu galvoju kad deti viduje su visa imaute kai nusiperki ir gerai..na ziuresim ka ten desim:)))svarbu kad yra ka:)
tai vat tos varnos ant jos ir rado savo vieta ax.gif

Slapias sunku bus suimt ir istraukt, nes ju pati isemimo anga yra siaura toje pakuoteje, o sausas zymiai lengviau istraukt suemus uz bet kurios vietos...ypac kai baiginejasi biggrin.gif
Atsakyti
nu isbandysim:)idomu buvo ar isvis normaliai jos naudojasi, nes dauguma daro tas staciakampes kiek maciau:)
Atsakyti
Kvartetas...NUOSTABU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar baltai pavydžiu kodėl tu taip sugalvojai,o ne aš biggrin.gif
Atsakyti
Lachese photoshopo programa man pokolkas dar neperliptas barjeras. mokinuosi savarankiskai. su knygutes pagalba kaska bandau padaryt. tikrai norejau siltesnes spalvos fono, bandziau svelnint, bet gavos kaip gavos. o ir kompiuterinis varijantas nuo atspausdinto paveiksliuko spalvu siek tiek skyresi. bet irnesakyk.gif man vistiek labai grazu, o ir originalu manau. niekur dar tokio dalyko nemaciau. ir paciai vis ziurint i dezute virpa sirdele prisiminus, kaip ji stukseno pas mane nestuke.gif wub.gif . zodziu vel mano sentimentai doh.gif .
Atsakyti