Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

liko tik nulakuot keleta kartu 4u.gif
user posted image
drasus komplektukas spalvine gama biggrin.gif .
Atsakyti
Na merginos vel kiek darbeliu, labai patiko sobieskos padeklos, vedos sena arbatine, rugegeles kedute, kazkieno maiseliai smagus , visom po 4u.gif
idedu kelis savo darbelius rolleyes.gif
arbatine- vysnios
user posted image
user posted image
user posted image
dezute-juodosios rozes
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vedda arbatine nuostabi,jau vysniu grozis,nors imk ir skanauk!!!servetele wub.gif .
rug_gele kedute ir vezimukas fainuoliai 4u.gif
Atsakyti
aciu SALNE, URUPEJA,ASSRINA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KVARTETO dezutes labai mielos, URUPEJA kaip susitarusios su VEDA su vysniom dezutes sukomponavo wub.gif ,o juodoS rozes ta dezute man per tamsi atrodo,aisku ne man cia spresti smile.gif pradziamoksliai,bet as kaip nelabai megstu tamsiu spalvu tai man siek tiek noretusi svieseses. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 21 spalio 2009 - 13:48
rodausi su dar vienu darbeliu. cia mano mazosios nuotraukyte kai dar buvo pas mane nestuke.gif . labai laukdavau siu trumpuciu susitikimu su ja wub.gif. toks dziaugsmas apimdavo pamacius jos kojytes, rankytes flirt.gif . nusprendus padaryti sentimentu dezutei mazajai, iskart neabejodama nutariau uzdet echo foto. sioj dezutej kaupsiu visus man brangius prisiminimus apie ja. dienorasti, naujagimio plauku sruogele, pirmuosius iskritusius dantukus, piesinius ir t.t.
cia originali echo atskanuota foto
user posted image
gautas rezultatas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 21, 15:44)
aciu  SALNE, URUPEJA,ASSRINA 4u.gif  4u.gif  4u.gif
KVARTETO dezutes labai mielos, URUPEJA kaip susitarusios su VEDA su vysniom dezutes sukomponavo wub.gif ,o juodoS rozes ta dezute man per tamsi atrodo,aisku ne man cia spresti smile.gif pradziamoksliai,bet as kaip nelabai megstu tamsiu spalvu tai man siek tiek noretusi svieseses. smile.gif

man taip pat tamsus darbai ne prie sirdies , bet va kai pamate iskart uzsimane isigyti smile.gif , bet siaip man paciai tamsus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 21, 15:39)
rodausi su dar vienu darbeliu.

Labai gražu ir originalu wub.gif net susigraudinau šiek tiek blush2.gif
Norėčiau paklausti, tuos "siūliukus" (nežinau kaip pavadinti blush2.gif ) teptuku tapei? Ar čia kažkas kito?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 21, 16:39)
rodausi su dar vienu darbeliu. cia mano mazosios nuotraukyte kai dar buvo pas

na labai idomus darbelis 4u.gif
Atsakyti
echo nuotrauka truputi padailinau nuemiau tuos pilkus echo drizius aplink leliuka, siuliukus uzdejau. nuotraukyte tvarkiau photoshopo pagalba, bet teko ir dapaisinet, pritapyt 4u.gif .
Atsakyti
Kvartetas..net susijaudinau pamačiusi tokį darbelį..Labai jautrus ir mielas..Nerealu.. wub.gif
Atsakyti
Kvartetai, va cia tai ideja su echo nuotraukele 4u.gif super! o ir pati dezute laaabai miela, jauki, grazi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės smile.gif Tai va, pirmą kart rašau šiame forume ax.gif dar tiksliai neįkertu, kaip čia viskas vyksta blush2.gif Bet skaitau ir žiūriu darbelius jau seniai, nes pavasarį ir pati susidomėjau dekupažu. Visoms dovanoju 4u.gif ir noriu pasakyti, kad jus tokios talentingos thumbup.gif tikiuosi ir aš kada nors pasieksiu jūsų lygį, o kol kas bandysiu įsilieti į jūsų diskusijas mirksiukas.gif
Atsakyti