liko tik nulakuot keleta kartu
drasus komplektukas spalvine gama .
Na merginos vel kiek darbeliu, labai patiko sobieskos padeklos, vedos sena arbatine, rugegeles kedute, kazkieno maiseliai smagus , visom po
idedu kelis savo darbelius
arbatine- vysnios
dezute-juodosios rozes
idedu kelis savo darbelius
arbatine- vysnios
dezute-juodosios rozes
Vedda arbatine nuostabi,jau vysniu grozis,nors imk ir skanauk!!!servetele .
rug_gele kedute ir vezimukas fainuoliai
rug_gele kedute ir vezimukas fainuoliai
aciu SALNE, URUPEJA,ASSRINA
KVARTETO dezutes labai mielos, URUPEJA kaip susitarusios su VEDA su vysniom dezutes sukomponavo ,o juodoS rozes ta dezute man per tamsi atrodo,aisku ne man cia spresti pradziamoksliai,bet as kaip nelabai megstu tamsiu spalvu tai man siek tiek noretusi svieseses.
KVARTETO dezutes labai mielos, URUPEJA kaip susitarusios su VEDA su vysniom dezutes sukomponavo ,o juodoS rozes ta dezute man per tamsi atrodo,aisku ne man cia spresti pradziamoksliai,bet as kaip nelabai megstu tamsiu spalvu tai man siek tiek noretusi svieseses.
rodausi su dar vienu darbeliu. cia mano mazosios nuotraukyte kai dar buvo pas mane . labai laukdavau siu trumpuciu susitikimu su ja . toks dziaugsmas apimdavo pamacius jos kojytes, rankytes . nusprendus padaryti sentimentu dezutei mazajai, iskart neabejodama nutariau uzdet echo foto. sioj dezutej kaupsiu visus man brangius prisiminimus apie ja. dienorasti, naujagimio plauku sruogele, pirmuosius iskritusius dantukus, piesinius ir t.t.
cia originali echo atskanuota foto
gautas rezultatas
cia originali echo atskanuota foto
gautas rezultatas
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 21, 15:44)
aciu SALNE, URUPEJA,ASSRINA
man taip pat tamsus darbai ne prie sirdies , bet va kai pamate iskart uzsimane isigyti , bet siaip man paciai tamsus
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 21, 15:39)
rodausi su dar vienu darbeliu.
Labai gražu ir originalu net susigraudinau šiek tiek
Norėčiau paklausti, tuos "siūliukus" (nežinau kaip pavadinti ) teptuku tapei? Ar čia kažkas kito?
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 21, 16:39)
rodausi su dar vienu darbeliu. cia mano mazosios nuotraukyte kai dar buvo pas
na labai idomus darbelis
echo nuotrauka truputi padailinau nuemiau tuos pilkus echo drizius aplink leliuka, siuliukus uzdejau. nuotraukyte tvarkiau photoshopo pagalba, bet teko ir dapaisinet, pritapyt .
Kvartetas..net susijaudinau pamačiusi tokį darbelį..Labai jautrus ir mielas..Nerealu..
Kvartetai, va cia tai ideja su echo nuotraukele super! o ir pati dezute laaabai miela, jauki, grazi
Sveikos, darbštuolės Tai va, pirmą kart rašau šiame forume dar tiksliai neįkertu, kaip čia viskas vyksta Bet skaitau ir žiūriu darbelius jau seniai, nes pavasarį ir pati susidomėjau dekupažu. Visoms dovanoju ir noriu pasakyti, kad jus tokios talentingos tikiuosi ir aš kada nors pasieksiu jūsų lygį, o kol kas bandysiu įsilieti į jūsų diskusijas