Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

sveikutes,
JENIFER nuostabus darbeliai wub.gif burbulai kalediniai, magnetukai labai istrigo, lektute su puodeliu labai faina kriksto dukrytei dovanele.

Komodele nepamenu niko, nuostabi, be zodziu wub.gif
Atsakyti
oi merginos, tuoj nosį užriesiu nuo šitiek ir tokių pagyrų rolleyes.gif
Dar kartelį visoms kam patiko, didelis dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 20, 19:13)
dziuga ar negaila kasu? mirksiukas.gif  idomu pasidare visas pamatyt kas kaip atrodo blush2.gif  sobieska,balte,pacios ir ttt pvz ir visos kitos daznos dalyves dekupazo temoje ax.gif  ne i tema as cia turbut doh.gif  biggrin.gif

Mano foto irgi yra pas mane albume, pačiam gale. bet šiaip esu buvus ir ilgakasė ir blondinė... dabar esu ne tokia kokia norėčiau būti (todėl nemėgstu rodytis viešai), bet yra kaip yra. smile.gif

Oi nebežinau, kaip čia ir bepasakyt, temapai pas jus doh.gif Į akį krito komoda, drobiniai maišeliai, kadėdiniai burbulai ir papuošalai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 21, 11:52)
Mano foto irgi yra pas mane albume, pačiam gale. bet šiaip esu buvus ir ilgakasė ir blondinė... dabar esu ne tokia kokia norėčiau būti (todėl nemėgstu rodytis viešai), bet yra kaip yra. smile.gif

Na mano akimisziurin,toj nuotraukoj super graziai atrodai,nemacius sviesiai,tai sakyciau si spalva labai tau tinka wub.gif Ir veido bruozai tokie israiskingi rolleyes.gif O dar,sukneles damu vienodos isvis apzavejo thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va pasirodom ax.gif
sena sena arbatos dezute
user posted image

pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 spalio 2009 - 11:55
Vedda nuostabus darbas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
VEDA kokia grazi atnaujinta dezute ir tu vysniu tiek daug...taip ir norisi kokia pasiimti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 21, 12:47)
Nu va pasirodom  ax.gif
sena sena arbatos dezute

Nu ir kokiame antikvariate ta seniena radai, prasyciau adreso, gal pasiknisus ka nors panasaus rasciau, nusidekupazuociau lotuliukas.gif

Grazu, tikrai labai labai... wub.gif
Atsakyti
ir as ikeliu sena kedute, kuria norejo anyta ismesti, atsiremontavo buta ir sako man nereikia, net anukeliams sarmata jau atiduoti, visa apsilupus, apsepus.Sakau duokit man smile.gif tai siandien nuvesiu, paziuresiu gal priims atgal g.gif

user posted image

o su situ vezimuku ilgai svarsciau ka padaryti ar dazyti ji ar ne, man tas medis taip patiko toks naturalus grozis, tai tik papuosiau siek tiek, o vaikai meski isodino sako cia jo karieta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Acus Sobieska, rug_gele,mamuciukas notworthy.gif
Dabar isduosiu visas paslaptis lotuliukas.gif Kazkada seniai, bandziau daryti tuos grazius, slidzius ir svarius...nu nelimpa man tokie doh.gif Dar is principo neperku nauju ir kvepianciu daiktu skirtu dekupazui, mano stichija sendaikciai bigsmile.gif gyvenu tokioje salyje, kur ju rojus, vaziuoju ieskau, renkuosi randu..todel esu rami tongue.gif nei forma , nei turiniu tokiu daiktu nebus marios, nedalyvauju bendruose servetku rinkimuose, vel ieskau..kazko tokiooo.Pamacius man patinkanti daikta jau zinau ka is jo sutveriu ir kokia servetka ji padengsiu...myliu serveteles wub.gif nesinaudoju internetiniais paveiksliukais...ir dusia rami mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va pasirodom  ax.gif
sena sena arbatos dezute pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas

nu be gako grazi arbatine rolleyes.gif wub.gif wub.gif jau servetele kokia fantastiska bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va pasirodom  ax.gif
sena sena arbatos dezute

Šakės, kaip gražu.. wub.gif

QUOTE(rug_gele @ 2009 10 21, 13:10)
ir as ikeliu sena kedute, kuria norejo anyta ismesti, atsiremontavo buta ir sako man nereikia, net anukeliams  sarmata jau atiduoti, visa apsilupus, apsepus.Sakau duokit man smile.gif tai siandien nuvesiu, paziuresiu gal priims atgal  g.gif

o su situ vezimuku ilgai svarsciau ka padaryti ar dazyti ji ar ne, man tas medis taip patiko toks naturalus grozis, tai tik papuosiau siek tiek, o vaikai meski isodino sako cia jo karieta smile.gif

Kedutę manau tikrai priims atgal.. rolleyes.gif ..Graži.. 4u.gif

O vežimėlis, koks mielas..ir gerai, kad nedažei.. 4u.gif
Atsakyti