sveikutes,
JENIFER nuostabus darbeliai burbulai kalediniai, magnetukai labai istrigo, lektute su puodeliu labai faina kriksto dukrytei dovanele.
Komodele nepamenu niko, nuostabi, be zodziu
oi merginos, tuoj nosį užriesiu nuo šitiek ir tokių pagyrų
Dar kartelį visoms kam patiko, didelis dėkui
Dar kartelį visoms kam patiko, didelis dėkui
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 20, 19:13)
dziuga ar negaila kasu? idomu pasidare visas pamatyt kas kaip atrodo sobieska,balte,pacios ir ttt pvz ir visos kitos daznos dalyves dekupazo temoje ne i tema as cia turbut
Mano foto irgi yra pas mane albume, pačiam gale. bet šiaip esu buvus ir ilgakasė ir blondinė... dabar esu ne tokia kokia norėčiau būti (todėl nemėgstu rodytis viešai), bet yra kaip yra.
Oi nebežinau, kaip čia ir bepasakyt, temapai pas jus Į akį krito komoda, drobiniai maišeliai, kadėdiniai burbulai ir papuošalai.
QUOTE(baltė @ 2009 10 21, 11:52)
Mano foto irgi yra pas mane albume, pačiam gale. bet šiaip esu buvus ir ilgakasė ir blondinė... dabar esu ne tokia kokia norėčiau būti (todėl nemėgstu rodytis viešai), bet yra kaip yra.
Na mano akimisziurin,toj nuotraukoj super graziai atrodai,nemacius sviesiai,tai sakyciau si spalva labai tau tinka Ir veido bruozai tokie israiskingi O dar,sukneles damu vienodos isvis apzavejo
Nu va pasirodom
sena sena arbatos dezute
pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas
sena sena arbatos dezute
pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas
Vedda nuostabus darbas
VEDA kokia grazi atnaujinta dezute ir tu vysniu tiek daug...taip ir norisi kokia pasiimti.
QUOTE(Vedda @ 2009 10 21, 12:47)
Nu ir kokiame antikvariate ta seniena radai, prasyciau adreso, gal pasiknisus ka nors panasaus rasciau, nusidekupazuociau
Grazu, tikrai labai labai...
ir as ikeliu sena kedute, kuria norejo anyta ismesti, atsiremontavo buta ir sako man nereikia, net anukeliams sarmata jau atiduoti, visa apsilupus, apsepus.Sakau duokit man tai siandien nuvesiu, paziuresiu gal priims atgal
o su situ vezimuku ilgai svarsciau ka padaryti ar dazyti ji ar ne, man tas medis taip patiko toks naturalus grozis, tai tik papuosiau siek tiek, o vaikai meski isodino sako cia jo karieta
o su situ vezimuku ilgai svarsciau ka padaryti ar dazyti ji ar ne, man tas medis taip patiko toks naturalus grozis, tai tik papuosiau siek tiek, o vaikai meski isodino sako cia jo karieta
Acus Sobieska, rug_gele,mamuciukas
Dabar isduosiu visas paslaptis Kazkada seniai, bandziau daryti tuos grazius, slidzius ir svarius...nu nelimpa man tokie Dar is principo neperku nauju ir kvepianciu daiktu skirtu dekupazui, mano stichija sendaikciai gyvenu tokioje salyje, kur ju rojus, vaziuoju ieskau, renkuosi randu..todel esu rami nei forma , nei turiniu tokiu daiktu nebus marios, nedalyvauju bendruose servetku rinkimuose, vel ieskau..kazko tokiooo.Pamacius man patinkanti daikta jau zinau ka is jo sutveriu ir kokia servetka ji padengsiu...myliu serveteles nesinaudoju internetiniais paveiksliukais...ir dusia rami
Dabar isduosiu visas paslaptis Kazkada seniai, bandziau daryti tuos grazius, slidzius ir svarius...nu nelimpa man tokie Dar is principo neperku nauju ir kvepianciu daiktu skirtu dekupazui, mano stichija sendaikciai gyvenu tokioje salyje, kur ju rojus, vaziuoju ieskau, renkuosi randu..todel esu rami nei forma , nei turiniu tokiu daiktu nebus marios, nedalyvauju bendruose servetku rinkimuose, vel ieskau..kazko tokiooo.Pamacius man patinkanti daikta jau zinau ka is jo sutveriu ir kokia servetka ji padengsiu...myliu serveteles nesinaudoju internetiniais paveiksliukais...ir dusia rami
Nu va pasirodom
sena sena arbatos dezute pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas
sena sena arbatos dezute pamirsau..servetele, servetele visur servetele, dazai, vaskas ,patrynimai,dazai ,lakas
nu be gako grazi arbatine jau servetele kokia fantastiska
Nu va pasirodom
sena sena arbatos dezute
sena sena arbatos dezute
Šakės, kaip gražu..
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 21, 13:10)
ir as ikeliu sena kedute, kuria norejo anyta ismesti, atsiremontavo buta ir sako man nereikia, net anukeliams sarmata jau atiduoti, visa apsilupus, apsepus.Sakau duokit man tai siandien nuvesiu, paziuresiu gal priims atgal
Kedutę manau tikrai priims atgal.. ..Graži..
O vežimėlis, koks mielas..ir gerai, kad nedažei..