Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Man kiekvienas jusu dekupazo darbelis grazus(beje, kaip ir bet kuris rankdarbis), bet pamacius alialeks komoda-issilydziau wub.gif Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
alialeks man patiko tavo komodos prabanga nes pati labai megstu daryti tokio tipo darbus bet nevisada gaunas taip kaip noretus ax.gif . Labai graziai dekoruota spec medziagom dezutes virsus ir sonai ornamentuoti (gal maziau patiko paveiksliukas) bet visa kita nepriekaistinga wub.gif
Atsakyti
Jennifer - jau lauki Kalėdų ryškiai labai nekantriai. O robužytės robužytės -
user posted image

alialeks- tokia komodą ir pas save pasistatyčiau visiem matomoj vietoj user posted image
Atsakyti
Labas rytelis,
dajne, Vedda, deimushka, campari* (pasiėmiau vieną balionėlį ir sau biggrin.gif ), bambyze (tikrai daug darbo prie jų, o norisi juk kuo gražiau), Aruna, Ačiū mergaitės už gražų žodį smile.gif
Atsakyti
NENORIU jokiu pagyru...NENORIU jokios kritikos...NENORIU, kad garsiai mokytumetes is mano darbo...NENORIU lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Einu, ne...lekiu padekla purksti sintetiniu matiniu laku biggrin.gif ...
Atsakyti
Sobieska bigsmile.gif be zodziuu ........... thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif.
Mano stilius . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alialeks: 21 spalio 2009 - 09:29
Sobieska, tai tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 10:21)
NENORIU jokiu pagyru...NENORIU jokios kritikos...NENORIU, kad garsiai mokytumetes is mano darbo...NENORIU lotuliukas.gif

Motyvas gal ir ne mano skonio (paskutiniu metu aš jau nebežinau, kas yra mano skonio)... biggrin.gif ...Bet padėklas tikrai gražus..ir labai gražiai padarytas..kruopščiai..tvarkingai..Žiūrisi maloniai ir jaukiai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 20:18)
bet mane galit pamatyti mano albume  mirksiukas.gif

Esi labai grazi wub.gif wub.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai

blink.gif jau burbulu grazumas,tokie silti,tokie tikri Kalediniai rolleyes.gif jai,kaip as juos visus susikabinciau ant savi eglutes rolleyes.gif 4u.gif
Boruzes labai grazios,tos spalvos mmm rolleyes.gif

QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 22:22)
Labas vakaras darbstuoles.
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret  bigsmile.gif
Noriu ir as parodyti savo kamoda.

thumbup.gif liuks darbelis,tikrai krupstus ir toks jau prabangus bigsmile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 10:21)

topsecret.gif tai as tada tyliai pagirsiu,man tie patrynimai,nu kazkas nerealaus wub.gif Labai superinis padeklas 4u.gif

Gerai sakei,ka vakar dar duos merginos vaizdu
Atsakyti
Jennifer, burbulai nuostabus 4u.gif
alialeks komoda superinė 4u.gif
Sobieska patrynimai tokie man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 21 spalio 2009 - 10:11
efauto, Paul@,aciu mergaites uz komplimentus blush2.gif

Sobieska, man grazu viskas , kas murzina biggrin.gif thumbup.gif

Baigineju ir as pora murziu, greitai pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 spalio 2009 - 10:10