Man kiekvienas jusu dekupazo darbelis grazus(beje, kaip ir bet kuris rankdarbis), bet pamacius alialeks komoda-issilydziau Fantastika
alialeks man patiko tavo komodos prabanga nes pati labai megstu daryti tokio tipo darbus bet nevisada gaunas taip kaip noretus . Labai graziai dekoruota spec medziagom dezutes virsus ir sonai ornamentuoti (gal maziau patiko paveiksliukas) bet visa kita nepriekaistinga
Labas rytelis,
dajne, Vedda, deimushka, campari* (pasiėmiau vieną balionėlį ir sau ), bambyze (tikrai daug darbo prie jų, o norisi juk kuo gražiau), Aruna, Ačiū mergaitės už gražų žodį
dajne, Vedda, deimushka, campari* (pasiėmiau vieną balionėlį ir sau ), bambyze (tikrai daug darbo prie jų, o norisi juk kuo gražiau), Aruna, Ačiū mergaitės už gražų žodį
Sobieska be zodziuu ........... .
Mano stilius .
Mano stilius .
Sobieska, tai tiesiog tobula
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 10:21)
NENORIU jokiu pagyru...NENORIU jokios kritikos...NENORIU, kad garsiai mokytumetes is mano darbo...NENORIU
Motyvas gal ir ne mano skonio (paskutiniu metu aš jau nebežinau, kas yra mano skonio)... ...Bet padėklas tikrai gražus..ir labai gražiai padarytas..kruopščiai..tvarkingai..Žiūrisi maloniai ir jaukiai..
QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 20:18)
bet mane galit pamatyti mano albume
Esi labai grazi
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
Burbulai
jau burbulu grazumas,tokie silti,tokie tikri Kalediniai jai,kaip as juos visus susikabinciau ant savi eglutes
Boruzes labai grazios,tos spalvos mmm
QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 22:22)
Labas vakaras darbstuoles.
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret
Noriu ir as parodyti savo kamoda.
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret
Noriu ir as parodyti savo kamoda.
liuks darbelis,tikrai krupstus ir toks jau prabangus
QUOTE(sobieska @ 2009 10 21, 10:21)
NENORIU jokiu pagyru...NENORIU jokios kritikos...NENORIU, kad garsiai mokytumetes is mano darbo...NENORIU
tai as tada tyliai pagirsiu,man tie patrynimai,nu kazkas nerealaus Labai superinis padeklas
Gerai sakei,ka vakar dar duos merginos vaizdu
Jennifer, burbulai nuostabus
alialeks komoda superinė
Sobieska patrynimai tokie man labai patinka
alialeks komoda superinė
Sobieska patrynimai tokie man labai patinka
efauto, Paul@,aciu mergaites uz komplimentus
Sobieska, man grazu viskas , kas murzina
Baigineju ir as pora murziu, greitai pasirodysiu
Sobieska, man grazu viskas , kas murzina
Baigineju ir as pora murziu, greitai pasirodysiu
jenifer alialiaks sobieska visom jums po . grazus darbukai