alialeks nuostabi komoda
efauto, Sobieska, urupeja2, ačiū mergaitės, labai malonu. kiekvienas burbulas ir darbelis darytas su mintimis žmogui kuriam tai dedikuota. Dar visa armija džiūsta, o kiek pagaminimui laukia
Lachese, salne, Jennifer, efauto, Sobieska, urupeja2. dovė aciu uz pagyrima
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 21:42)
efauto, Sobieska, urupeja2, ačiū mergaitės, labai malonu. kiekvienas burbulas ir darbelis darytas su mintimis žmogui kuriam tai dedikuota. Dar visa armija džiūsta, o kiek pagaminimui laukia
kaip smagu tiems žmonėms! apskritai, iš tavo darbų senokai pastebiu, kad kuri ne šiaip sau, o galvodama apie daikto turėtoją. Labai žaviuosi tokiu kūrimu, nes pačiai retai kada tenka daryti kažkam darbelį.
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 20, 21:57)
kaip smagu tiems žmonėms! apskritai, iš tavo darbų senokai pastebiu, kad kuri ne šiaip sau, o galvodama apie daikto turėtoją. Labai žaviuosi tokiu kūrimu, nes pačiai retai kada tenka daryti kažkam darbelį.
Labai dėkoju. Tai vis iš to taupumo ir noro kurti
Gaila, kad ne visis supranta ir įvertina, bet ką padarysi, ne visi gi gali tai suprasti, aš irgi kokioje tai srityje nesigaudau
[quote=Jennifer,2009 10 20, 22:06]
Labas vakaras mergytės.
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
Pirmas burbulas man nepaprastai gražus Priminė senobinius močiutės eglutės papuošalus
Labas vakaras mergytės.
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
Pirmas burbulas man nepaprastai gražus Priminė senobinius močiutės eglutės papuošalus
Jennifer, burbulai nuostabus...primine vaikystes eglute
alialeks, solidi komoda
alialeks, solidi komoda
Jennifer,labai jaukūs ir šilti burbulai Laukiu Kalėdų
alialeks, komoda dvelkia aristokratiška prabanga
alialeks, komoda dvelkia aristokratiška prabanga
niu graziai padirbejot merginos, visu atskirai nevardinsiu, bet visom po balioneli
Jau rodžiausi šituos darbelius kitoj temoj,bet kažkaip užejo noras pasirodyt
maišeliukai
maišeliukai
žiauriai graži komodėlė
komoda labai labai graži, šaunuolė
Jennifer burbulai patraukė akį Tokie iščiupinėti, išglostyti. Man labai labai
Jennifer burbulai patraukė akį Tokie iščiupinėti, išglostyti. Man labai labai