Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

dziuga ar negaila kasu? mirksiukas.gif idomu pasidare visas pamatyt kas kaip atrodo blush2.gif sobieska,balte,pacios ir ttt pvz ir visos kitos daznos dalyves dekupazo temoje ax.gif ne i tema as cia turbut doh.gif biggrin.gif

ingusia,man tai patinka tavo atvirumas ir aiski bei teisinga kritika,plius pavyzduku parodai mirksiukas.gif 4u.gif

is paskutiniu darbu tai isidemejau dziugos papuosalus labai idomiai tas serksnas arodo smile.gif
Atsakyti
man ir labai smalsu, kad ir ne i tema lotuliukas.gif juo labiau, kad kol kas negaliu sudalyvauti jokiame realiame seminare doh.gif
bet mane galit pamatyti mano albume mirksiukas.gif

dar vis pamirstau pagirti, tik akis paganau pasidziaugiu bigsmile.gif pasigroziu, visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 20:18)
man ir labai smalsu, kad ir ne i tema  lotuliukas.gif juo labiau, kad kol kas negaliu sudalyvauti jokiame realiame seminare  doh.gif
bet mane galit pamatyti mano albume  mirksiukas.gif

dar vis pamirstau pagirti, tik akis paganau pasidziaugiu  bigsmile.gif pasigroziu, visoms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu va po truputi ir susipazinsim mirksiukas.gif tuoj as savo foto ir ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 19:18)
bet mane galit pamatyti mano albume  mirksiukas.gif 

kokia grazi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergytės.
Na ir prirašėte, na ir prigaminote, taip seniai nebuvau, taip seniai neskaičiau ir nieko nemačiau. jau ir tikruosiu veidus pradėjote rodyti lotuliukas.gif
Patiko daug darbelių, jau gyriau, bet pagirsiu Sobieską, arbatinė superinė, dėželė sobieskiška gryna, (.)(.) žavūs tongue.gif Patiko Džiugos+ kelnės, lebut bumbulai, rėmeliai ir taupyklės vaikiškai simpatiškos, paskutinis padėklas įdomus, tik gaila kad autorė neišnaudojo visų nuostabiai nerealios servetėlės galimybių bei privalumų, bet gi čia kiekvieno skonio ir fantazijos reikalas.
Šiaip pritariu švelniam Sobieskos ir aštriam bet teisingam Ingusios pasisakymams. Bet vėl gi, kiekvienas meną ar tai ką galima pavadinti menu suprantame skirtingai. Tai neišsemiama tema ir jau kaip matau baigta biggrin.gif
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
3D dekupažo pirmasis darbelis padedant mokytojai, magnetukas "Pingvinukas"
user posted image
Dovana krikšto dukrai gimtadienio proga
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras darbstuoles.
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret bigsmile.gif
Noriu ir as parodyti savo kamoda.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
alialeks, koks solidus darbas!
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Labas vakaras mergytės.
<..>

Jenifer burbulai nuostabūs.. wub.gif wub.gif wub.gif
Magnetukai meilūs.. bigsmile.gif
Lėkštutė su puodelių irgi labai labai patiko.. thumbup.gif ..
Šaunuolė.. 4u.gif

QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 22:22)
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret  bigsmile.gif

Nors ir ne mano skonio komoda..bet padaryta nepriekaištingai.. 4u.gif
Atsakyti
alialeks, labai labai gražu wub.gif
Salne, dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 20 spalio 2009 - 21:39
alialiaks, super!!! kaip graziai virsus atrodo smile.gif
Papildyta:
dabar biski idemiau apziurejau smile.gif Jennifer, labai sainiai padirbejai!! burbulai tikrai superiniai!
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Labas vakaras mergytės.

[

Burbulas uz burbula grazesnis wub.gif ...o lekstute su puodeliu wub.gif -dziaugsis mergaite

alialiaks...ziauriai, nu ziauriai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 23:22)
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret  bigsmile.gif

Jau gyriau, bet dar ir cia pagirsiu, nuostabi prabanga dvelkianti komoda wub.gif 4u.gif

ir visom, kuriu nepaminejau, po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti