dziuga ar negaila kasu? idomu pasidare visas pamatyt kas kaip atrodo sobieska,balte,pacios ir ttt pvz ir visos kitos daznos dalyves dekupazo temoje ne i tema as cia turbut
ingusia,man tai patinka tavo atvirumas ir aiski bei teisinga kritika,plius pavyzduku parodai
is paskutiniu darbu tai isidemejau dziugos papuosalus labai idomiai tas serksnas arodo
man ir labai smalsu, kad ir ne i tema juo labiau, kad kol kas negaliu sudalyvauti jokiame realiame seminare
bet mane galit pamatyti mano albume
dar vis pamirstau pagirti, tik akis paganau pasidziaugiu pasigroziu, visoms visoms
dar vis pamirstau pagirti, tik akis paganau pasidziaugiu pasigroziu, visoms visoms
QUOTE(Vedda @ 2009 10 20, 20:18)
man ir labai smalsu, kad ir ne i tema juo labiau, kad kol kas negaliu sudalyvauti jokiame realiame seminare
nu va po truputi ir susipazinsim tuoj as savo foto ir ikelsiu
Labas vakaras mergytės.
Na ir prirašėte, na ir prigaminote, taip seniai nebuvau, taip seniai neskaičiau ir nieko nemačiau. jau ir tikruosiu veidus pradėjote rodyti
Patiko daug darbelių, jau gyriau, bet pagirsiu Sobieską, arbatinė superinė, dėželė sobieskiška gryna, (.)(.) žavūs Patiko Džiugos+ kelnės, lebut bumbulai, rėmeliai ir taupyklės vaikiškai simpatiškos, paskutinis padėklas įdomus, tik gaila kad autorė neišnaudojo visų nuostabiai nerealios servetėlės galimybių bei privalumų, bet gi čia kiekvieno skonio ir fantazijos reikalas.
Šiaip pritariu švelniam Sobieskos ir aštriam bet teisingam Ingusios pasisakymams. Bet vėl gi, kiekvienas meną ar tai ką galima pavadinti menu suprantame skirtingai. Tai neišsemiama tema ir jau kaip matau baigta
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
3D dekupažo pirmasis darbelis padedant mokytojai, magnetukas "Pingvinukas"
Dovana krikšto dukrai gimtadienio proga
Na ir prirašėte, na ir prigaminote, taip seniai nebuvau, taip seniai neskaičiau ir nieko nemačiau. jau ir tikruosiu veidus pradėjote rodyti
Patiko daug darbelių, jau gyriau, bet pagirsiu Sobieską, arbatinė superinė, dėželė sobieskiška gryna, (.)(.) žavūs Patiko Džiugos+ kelnės, lebut bumbulai, rėmeliai ir taupyklės vaikiškai simpatiškos, paskutinis padėklas įdomus, tik gaila kad autorė neišnaudojo visų nuostabiai nerealios servetėlės galimybių bei privalumų, bet gi čia kiekvieno skonio ir fantazijos reikalas.
Šiaip pritariu švelniam Sobieskos ir aštriam bet teisingam Ingusios pasisakymams. Bet vėl gi, kiekvienas meną ar tai ką galima pavadinti menu suprantame skirtingai. Tai neišsemiama tema ir jau kaip matau baigta
Senokai rodžiausi, tad prisikaupė keletas darbelių, be to, ruošiuosi Kalėdoms, taigi, jūsų teismui... Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę, vakare darytos
Burbulai
3D dekupažo pirmasis darbelis padedant mokytojai, magnetukas "Pingvinukas"
Dovana krikšto dukrai gimtadienio proga
Labas vakaras darbstuoles.
Kiek daug darbu visokiausiu pridaret
Noriu ir as parodyti savo kamoda.
alialeks, koks solidus darbas!
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Labas vakaras mergytės.
<..>
<..>
Jenifer burbulai nuostabūs..
Magnetukai meilūs..
Lėkštutė su puodelių irgi labai labai patiko.. ..
Šaunuolė..
QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 22:22)
Nors ir ne mano skonio komoda..bet padaryta nepriekaištingai..
alialeks, labai labai gražu
Salne, dėkui
Salne, dėkui
alialiaks, super!!! kaip graziai virsus atrodo
Papildyta:
dabar biski idemiau apziurejau Jennifer, labai sainiai padirbejai!! burbulai tikrai superiniai!
Papildyta:
dabar biski idemiau apziurejau Jennifer, labai sainiai padirbejai!! burbulai tikrai superiniai!
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 20, 22:06)
Burbulas uz burbula grazesnis ...o lekstute su puodeliu -dziaugsis mergaite
alialiaks...ziauriai, nu ziauriai grazu
QUOTE(alialeks @ 2009 10 20, 23:22)
Jau gyriau, bet dar ir cia pagirsiu, nuostabi prabanga dvelkianti komoda
ir visom, kuriu nepaminejau, po