Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 17:46)
Tai kodel man ja rode rudaplauke  lotuliukas.gif  Dziuga, nu prisipazink,kieno kompas rodo sukcius biggrin.gif

QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 17:48)
biggrin.gif ..Kažkur tikrai blondinę mačiau.. arba man pasivaideno..biggrin.gif ..Oi gausim nuo Džiugos velnių.. biggrin.gif

Jau ilindau,matau briunete laaabai graziu dideliu akiu wub.gif wub.gif Na vistiek avataras irgi neprastesnis thumbup.gif

O Sobieska,tu ziauri,suviliojai ir palikai visai nakciai,akiu nepaganius doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 16:41)
Kiek žinau..Džiuga blondinė..tokių gražių akių.. rolleyes.gif

biggrin.gif oi fainuoles Jus lotuliukas.gif as esu buvusi ir blondine ir ilgakase ir siaip esu garbane, bet siuo metu mano plaukai naturalus rudi, trumpi ir nuolat tiesinami biggrin.gif

Prasom paveizeti. user posted image
Atsakyti
Nu va....SALNE...gaila,kad nesilazinau...bet del akiu buvai teisi...grazios biggrin.gif
Paul@, oi dar siandien ganysies-patikek...retai kada klystu, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 17:46)
Tai kodel man ja rode rudaplauke  lotuliukas.gif  Dziuga, nu prisipazink,kieno kompas rodo sukcius biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o buvo tokie user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 17:55)
Paul@, oi dar siandien ganysies-patikek...retai kada klystu,  lotuliukas.gif

bigsmile.gif na tadum laukia mano akys...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 20, 18:16)
bigsmile.gif  na tadum laukia mano akys...... biggrin.gif

Dziuga daugmaz pateisino savo avatara, Paul@ dabar tavo eile lotuliukas.gif
Vistiek niekas nieko nerodo,tai nors laika uzmusim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 20, 17:57)
o buvo tokie

Gražus plaukai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 18:21)
Dziuga daugmaz pateisino savo avatara, Paul@ dabar tavo eile lotuliukas.gif
Vistiek niekas nieko nerodo,tai nors laika uzmusim biggrin.gif

lotuliukas.gif tu nemirtinga lotuliukas.gif Na mano avataras jau tegul ir lieka toks nuostabus ir nepakartojamas,paslaptingas,nes as tai jau taip vizualiai nepateisinsiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Norėčiau kad padėtumėt su mano prieskonių lentynėle blush2.gif
Vienu žodžiu iš pradžių užklijavau servetėlę, man pasirodė tuščia tai pradęjau teplioti ir kai viską nutepliojau man pasidarė kažkaip per ryšku. Taip kaip dabar pataisyti geriau padėtį?
Na aš galvoju kad reikėtų šviesesne spalvele iš kraštų to nudažymo apeiti.
O ar bereikia sendinimo?
user posted image
user posted image
Sakykit viską, nes aš dar nelabai jau tos patirties turiu. Nors ir ne pirmas darbas, gal 5. Bet čia tau man šakės 4u.gif
Atsakyti
Nu jeigu prasai lotuliukas.gif
as viska valyciau ... ir pradeciau nuo pradziu ax.gif apatini dazu sluoksni , toks koks dabar ant virsaus pamozotas, tada su vasku sonelius ir krastiniu briaunas, tada baltai viska ir sitas grazias lavandu sakeles ant virsaus. Kur busi patepus su vasku, lengvai nusivalys ir is apacios matysis tamsiau mirksiukas.gif Turesi grazu murziuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 20, 15:23)
nu nieko sau pirmas sedevras bigsmile.gif grazus darbelis, skylinejimas kaip graziai isejes thumbup.gif

QUOTE(campari* @ 2009 10 20, 16:22)
...ir padekliukas su ruzavais vazoneliais patiko tik nicko nepamenu dabar tongue.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 20, 16:02)
man labai patiko patiko sendinimas smile.gif tikrai pavykes wink.gif buna, kad padaro didelius trukius ir motyva mazyti uzklijuoja.. bet cia, mano nuomone, viskas proporcinga  rolleyes.gif tik gal tu paruzavejimu per viduri nereikejo g.gif
4u.gif  4u.gif

Aciu, mergaites blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tie ruzavi plemukai ir man nelabai, bet be ju per tuscia pasirode, todel ir atsirado jie ten doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 20, 15:03)

O daba is esmes: auksine o cia tikrai tavo pirmasis darbelis? nes as kazkaip pamenu kad tu pasirodydavai forume ir seniau ar buvai tik stebetoja?  biggrin.gif
Daba nu ka daryti  g.gif  noreciau pakomentuoti darbeli ale paskui rimtai galvosit kad kapoju galvas issijuosus per diena  ax.gif . Tai tu auksine pati parasyk galiu ka sakyti ar ne  lotuliukas.gif

oi tikrai ne pirmas cia mano darbelis, niekur nerasiau, kad pirmas blush2.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 20, 15:27)
nu vo Efauto cia mane uzgyne tai as jau biskiuka pasakysiu be baimes  biggrin.gif
Auksine dezute spalviskai graziai suderinta ir visai neblogai izurisi kaip pirmas darbas tai tikrai. Bet ateiciai noriu patarti kad svariai nuvalytum vyriukus (nes puikiai zinau kad jie neissiima) pakanka tik ausu krapstuka suvilgyti acetonu ir lengvai nusivalo  mirksiukas.gif . Dar vienas patarimas, kurio nebutina paisyti bet... jei paziuretum tai tavo skilimas gavos labai "kryptinis", kaip tepei teptuku taip ir matos nueinantis teptuko dryzis (skilimas juostelemis tarytum). Sita dezute zinau pati ir tuos siaurus krastelius labai sunku graziai suskaldyti, tai noreciau patarti skaldomasiais priemones tepti pirstais, tada skyla graziau ir subtiliau...

va cia tokia pacia terliojau kazkada ir as ale as dariau pirsteliais  mirksiukas.gif
http://public.fotki....ai/dezute.html#

dekui uz kritika,o sendintoja tepiau pirstais, sukamaisiais judesiais abu sluoksnius ax.gif
Atsakyti