Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

na su tais kritikos sakymais ar nesakymais tai pasaka be galo smile.gif tai jau vos nesigauna, kad pasakytum savo nuomone apie viesai rodoma daikta reikia pasiklausti leidimo biggrin.gif
man tai kartais buna, jei matau, kad darbely yra kas nors negerai ir nepasakau, tai sazine pradeda griauzti, kad gal galejau padeti smile.gif gal tereikejo vienos ar kitos pastabos ir viskas butu super smile.gif ir jau zinau, kad kai kam visad drasiai galiu patarti ir pasidalinti savo nuomone, o kai kam net neverta, nes ir pasakius kas negerai, nera jokiu pastangu ir jokio progreso... o Ingusia tikrai geroji feja biggrin.gif
Atsakyti
auksine grazus penalas wink.gif

...ir padekliukas su ruzavais vazoneliais patiko tik nicko nepamenu dabar tongue.gif

Visom darbstuolem po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 20, 16:02)
grazi sage,o kas ten aplink motyva? koks nors naujas efektas g.gif

Ten strukturine pasta su stiklo karoliukais, jau esu dejusi su ja darbeliu, va pagrindai buvo uzsakyti irgi tas pat
user posted image

Aciu, kad patiko 4u.gif Cia mano pirmoji sage blush2.gif ilgai labai dariau.
Atsakyti
nu vo Efauto cia mane uzgyne tai as jau biskiuka pasakysiu be baimes biggrin.gif
Auksine dezute spalviskai graziai suderinta ir visai neblogai izurisi kaip pirmas darbas tai tikrai. Bet ateiciai noriu patarti kad svariai nuvalytum vyriukus (nes puikiai zinau kad jie neissiima) pakanka tik ausu krapstuka suvilgyti acetonu ir lengvai nusivalo mirksiukas.gif . Dar vienas patarimas, kurio nebutina paisyti bet... jei paziuretum tai tavo skilimas gavos labai "kryptinis", kaip tepei teptuku taip ir matos nueinantis teptuko dryzis (skilimas juostelemis tarytum). Sita dezute zinau pati ir tuos siaurus krastelius labai sunku graziai suskaldyti, tai noreciau patarti skaldomasiais priemones tepti pirstais, tada skyla graziau ir subtiliau...

va cia tokia pacia terliojau kazkada ir as ale as dariau pirsteliais mirksiukas.gif
http://public.fotki....ai/dezute.html#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 20 spalio 2009 - 15:32
Auksine,labai grazus tavo darbelis,tok neperkrautas wub.gif

O apie Dziugos+ darbus,tai is vis zodziu truksta labai kruopstu ir be galo grazu 4u.gif wub.gif
Cia ne i tema,bet Dziuga+avatare ne tavo pacios nuotrauka g.gif Jis toks atspindintis tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 20, 15:23)
Ten strukturine pasta su stiklo karoliukais
Aciu, kad patiko  4u.gif Cia mano pirmoji sage  blush2.gif ilgai labai dariau.

aaaa.. is toli nesimate smile.gif as esu irgi su ja dirbusi ax.gif ir kur tik gaunu proga, kuria nors pasta uzvarau biggrin.gif ir ta apyranke su auskariukais labai grazi smile.gif
pati turiu dabar pries akis pasidejusi nekokia plastmasine apyranke ir galvoju, kaip cia ja sutvarkius biggrin.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 20, 15:27)
nu vo Efauto cia mane uzgyne tai as jau biskiuka pasakysiu be baimes  biggrin.gif

kaip neginsi biggrin.gif man paciai tavo(ir dar keletos) nuomone labai idomi smile.gif visad perskaitau ir bandau isisavinti tai, ko dar pati nesugalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 20, 16:28)

Cia ne i tema,bet Dziuga+avatare ne tavo pacios nuotrauka g.gif Jis toks atspindintis tave wub.gif

Kiek žinau..Džiuga blondinė..tokių gražių akių.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 15:41)

as nzn kaip atrodo Džiuga, bet kokie 98% kad jos avatare Angelina Jolie mirksiukas.gif labai grazus komplimentas Paul@ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 16:41)

Ilyskit i jos psl.ir susipazinsit akis i aki (viena aki biggrin.gif )
Bijau rodytis su savo padeklu, kad gyvos nesuvalgytumet, vilku taryba renkasi lotuliukas.gif Nifiga-rytoj pasirodysiu, dabar lakas dziusta, o siandien manau po balsavimo,kad prasides girimosi plokstelemis maratonas, nespesim aikciot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 17:35)
Ilyskit i jos psl.ir susipazinsit akis i aki (viena aki biggrin.gif )

Tai aš iš to puslapio ir sužinojau, kad blondinė..gražių akių.. rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 17:41)
Tai aš iš to puslapio ir sužinojau, kad blondinė..gražių akių.. rolleyes.gif  smile.gif

Tai kodel man ja rode rudaplauke lotuliukas.gif Dziuga, nu prisipazink,kieno kompas rodo sukcius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 20, 17:46)
Tai kodel man ja rode rudaplauke  lotuliukas.gif  Dziuga, nu prisipazink,kieno kompas rodo sukcius biggrin.gif

biggrin.gif ..Kažkur tikrai blondinę mačiau.. arba man pasivaideno..biggrin.gif ..Oi gausim nuo Džiugos velnių.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 20 spalio 2009 - 16:50